:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 311
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Класираха 100-те най-нееротични жени в света

Никоя жена не би искала да е точно в тази хитлиста, дори и да е закъсала за публичност. Журито от 7 мъже и 3 жени, сформирано от мъжкото списание FHM, бе безпощадно. Критериите за избор откровено са отвратителни. "Шпигел-онлайн" публикува снимки на 21 от 100-те антимиски.

Причината Камила Паркър-Боулс да е начело въобще не е шумотевицата около брака й с Чарлз. "Представя ли си въобще някой тази жена с корона?!", питат иронично господата от FHM.

Журито е най-безпощадно към дамите над 40-годишна възраст: лицето на Линда де Мол било като "лепкаво сирене", Доли Бъстър била "изрусен Майкъл Джексън". Упрека в немотивирана враждебност говорител на FHM отклони така: "Когато някоя от тях се осмели да позира по бикини за FHM, тогава ще си променим мнението. "

Най-изненадващо на 4-о място в тази класация се озова спайската Виктория Бекъм ("Прекалено фръц-фръц, прекалено джан-джун! На никой мъж не му трябва такава жена").

Всяка година FHM призовава читателите си да избират 100-те най-секси жени в света. Изборът на 100-те антимиски според FHM е "ироничният предшественик на тази класация и не бива да се приема сериозно".
 
Всички се страхуват от Дезире Ник.
 
Донатела Версаче е 13-а в списъка с най-нееротичните дами: "За жалост лакът се е напукал."
 
"Повече от очевидно е защо Камила Паркър-Боулс е начело на класацията", коментира FHM.
6
709
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
6
 Видими 
15 Март 2005 01:10
Тая Донатела заслужава направо място в челната тройка, а моята фаворитка е "ослепителната" в огромни кавички лидерка на опозиционната християн-демократическа партия на Германия-г-жа Ангела Меркел, Сабине Кристиансен в сравнение с нея е направо хубавица..
15 Март 2005 01:22
Я си представете, че в тая класация участваха наш'те мустакати гранд дами Катето Михайлова и Нора Ананиева, щяха да отвеят конкуренцията просто
15 Март 2005 08:18
Хе-хе, абцелютно съм съгласен с Ку-ку за Катето Михайлова. Онзи ден, без да искам като въртях програмите на телевизора попаднах на нейния образ, докато се "пенеше" да каже нещо ... ужас. Мигновено смених програмата на каквото друго ми попадна.
Ма той онзи, драгалеския, е свикнал в къщи с един "дзвер", явно и тази у работата не му прави "фпичатление".
15 Март 2005 13:07
Ау, да посегнат на г-жа Бекъм! За това 4-то място направо ще осъди комисията, та тя се канеше миналата година да се явява на Мисис Свят!
15 Март 2005 22:41
Ами и ние да им изпратим Катето Михайлова- тя само с един мустак ще ги размаже. И без това на Костов май не му харесват вече старите муцуни,
19 Март 2005 15:01
Българка- Сиси Шмайзера.
Европейка- Карла дел Понте
Афро-американка- Кондълиса Райс
в сравнение с тях, Камилата си е направо бонбонче.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД