:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 536
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
ДЕТСКИ КЪТ

Дворецът на децата става на 50 г.

На 2 май Дворецът на децата ще отбележи своя 50-годишен юбилей. Това ще стане с грандиозен концерт в зала "Фоайе" на двореца от 11.00 ч. В него ще участват детско-юношеската филхармония "Пионер", хор "Бодра смяна", детската музикално-певческа школа "Добри Христов", фолклорните ансамбли "Изворче" и "Росна китка", литературните и детско-юношеските театрални трупи, кукленото студио "Зорница", вокалните групи "Сладки пуканки" и "Искрици", балетното студио "Макове", клубът по спортни танци "Стил", студиото за модерен балет, клубът за акробатичен рок "Джайв бъни", школите за характерни танци "Сириус" и по китара, клубовете по авиомоделизъм, по джудо и джу-джуцу, по художествена гимнастика и аеробика, по спортно катерене, както и малчуганите от подготвителна школа по изкуствата "Любознайко". В концерта ще се включат и детски състави от страната. Постановката е на Стефан Мушатов.

А иначе през уикенда може да гледате "Не си отивай, Мери Попинз!" - днес, и утре - "Котаракът с чизми". И двата спектакъла са от програмата на Общински театър "Възраждане". В Младежкия клуб на НДК от 11.00 ч. пък днес показват спектакъла на Малък куклен театър "Слон" - "Мечо Пух".
679
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД