:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 353
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Емисар от "Милан" на пловдивското дерби

Представител на "Милан" ще е на трибуните на днешния 1/4-финал за купата "Ботев" (Пд) - "Локо" (Пд). Изп. шеф на "Ботев" Костадин Костадинов обясни присъствието на италианеца с договора за сътрудничество между пловдивския и миланския клуб. Очаквали се и доста мениджъри.

В 13 ч. от "Лаута" тръгва шествието на феновете на "Локо" до ст. "Христо Ботев". По трасето ще има временно спиране на движението. От 8 ч. тази сутрин пък се забранява паркирането на бул. "Източен" от "Макдоналдс" до пивоварна "Каменица" и по ул. "Богомил" от светофара на кръстовището й с бул. "Източен" до ул. "Варшава". Има вето и върху продажбата на алкохол в радиус от 500 м около стадиона. Билетите за мача ще са по 3 лв.

В "Ботев" вчера тренираха дузпи за мача, подготвяйки се за вариант "равенство след продължения". Треньорът Ясен Петров бе лаконичен: "Приоритет за нас е класирането за "А" група, но ще гоним победата на всяка цена."

"Успех за "Ботев" ще е утопия. За тях няма да е добре да продължат в турнира, защото имат важни мачове в "Б" група", каза пък треньорът на "Локо" Ераносян. Македонецът Бобан Янчевски е с травма и едва ли ще излезе срещу "Ботев".
3
435
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
3
 Видими 
15 Март 2005 11:22
Папагалите си умират от кеф, че ще имат пак възможност да се покажат пред цяла България. Жалки жълтурчета...
Оня пък- Ясен изтърси голяма глупост в смисъл, че приоритет било влизането в А група /дето не виждам как ще стане?!/ ама и в турнира за Купата били стигнали далече след тежка серия. Справка: биха Академик Св в Пловдив и Спартак Пд с късметлийски гол. На това ако му се вика дълга серия?!
15 Март 2005 13:36
интересно ми е какво ще кажеш след мача
айде канари
15 Март 2005 14:11
Президентът на федерацията по борба Валентин Йорданов е потърсил спешна среща с шефовете на клуб Васил Илиев (Кн) след скандалите на турнира "Никола Петров". От Кюстендил обвиниха ръководството, че са дали несправедливо пояса на Никола Стоянов от Славия Литекс и са пренебрегнали техния Владислав Методиев, шампион в кат. до 96 кг. ..брей какви работи пишат в 7дни
то днес не е много дерби че с кюстендил дерби няма, ама здраве и късмет на мутрите и борците
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД