:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 295
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Отложиха дело на наследниците на Луканов срещу общината

Над 100 хил. нови лв. струват подобренията в апартамента на Луканови на "Латинка" 15, стана ясно от тройна експертиза на имота, представена вчера в съда по делото, водено от семейството на покойния политик срещу общината.

Цената на апартамента в момента е 168 000 лв., без подобренията тя ще е 76 000 лв., обявиха експертите. Спорният имот е купен от Луканов през 1982 г., през 1994 г. сделката е обявена за нищожна, а от 1995 г. семейството води дело за подобренията.

Адвокатът на общината Катя Михайловска, дъщеря на Йордан Соколов, поиска точна разбивка за стойността на подобренията и делото бе отложено.

Преди това петима работници от УБО разказаха за направения от тях ремонт. Те обявиха, че по принцип собствениците плащали сметките за ремонта.

На заседанието вчера дойдоха съпругата на Луканов Лилия Герасимова и синът му Карло. Там бе и Иван Оризарски, комуто м. г. общинарите дадоха апартамента на "Латинка", но Софиянски спря настаняването.
677
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД