:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 300
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Ламбо си хареса да "управлява" МВР

Снимка: Николай Дойчинов
Кандидат-депутатите на "Коалиция за България" от 24-и район в София спретнаха автомобилно състезание вчера. Спецнаградата бе номинация за министерски пост. Водачът на лявата листа Стефан Данаилов се включи в надпреварата със собственото си червено "Тико".

Състезанието беше под мото "Управляваме по правилата" и имаше два етапа - за майсторско управление и за обиколка на избирателния район. Включиха се 10 коли, украсени с предизборните плакати на коалицията.

"Тико"-то на Стефан Данаилов носеше състезателен номер 13. "Носи ми късмет", обясни Ламбо. Той успя да събори всички колчета и да спечели наградата - номинация за министър. Ламбо на шега си избра поста МВР-шеф. Преди старта всеки участник получи почистващ препарат, с който да изчисти мръсотията от политиката.

"Желанието ми е в 39-то НС да имаме поне един депутат повече от ОДС", каза Стефан Данаилов. "Организирахме състезанието, за да се повеселим и да напомним за себе си", обясни актьорът.
501
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД