:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 346
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
ИНТИМНО

Музикални величия на изповед пред БНТ

Едни от най-популярните рок музиканти в света застанаха пред българска камера и споделиха пикантерии от живота си. Меломаните ще имат възможност да видят уникалните интервюта в няколко поредни издания на музикалното предаване по БНТ "Кречетало". На 24 юли - вторник ще бъде излъчен разговорът с лидера на "Fun Lovin'Criminals" - Хюи.

Екипът на "Кречетало" е успял да се добере и до Дейв Елефсън - басист на "Meгадет", и легендарния китарист Глен Тимптън от "Джудас Прийст". Очаквайте още интервюта с Иван Новак - клавир на "Лайбах", Джон Олайва - основател и основен двигател на "Savatage", Тим Бърджис - вокал и Тони Роджърс - кийборд на "The Charlatans", Марк Е. Смит - лидер на "The Fall", феноменалния китарист Чандрасоник, Кори Главър от "Living Colour", както и любимците на британската музикална преса - "Grandaddy".

Всичко това е заснето по време на два от най-големите европейски летни фестивали - "Rock Wave" в Гърция и "Rock Otocec" в Словения.
505
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД