:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 337
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Прелет над печата

Разровиш ли го, как мирише...

"Труд" вчера бие всички други медии, захласнали се да налагат падналите от власт. "Две смъртни присъди за нашите медици в Либия, Надежда отказала среща с Кадафи", гърми ВАЦ-овото издание. Бомбастичната новина обаче намирисва на кьорфишек с анонимните си производители... А преждевременното осъждане на затворниците в Триполи смърди още по-гадно! То бива-бива яд на Надка, ама от него може да бликне и къде по-опасен либийски яд, да не говорим за инфарктите на близките на двете обречени от "Труд" медсестри.

О.з. външната министърка е на мушката на същия вестник и в интервю за раздадените в МВнР апартаменти, но там тя парира всичко с безапелационното: "Атаката срещу мен е политическа"! И за жилищата на Иван Шиляшки и на Емануил Йорданов рови "Труд", пита и Марио Тагарински за колите, с които бил уреждал управляващите (ама той не бил ги)...

Манчо и Марио гастролират със същата тема и в "24 часа", но за тоя вестник по-интересен е зреещият заговор срещу правителството на Новото време, подир който "Иде бум на цените". "Хлябът, пилето, яйцата, олиото, захарта, сиренето и кашкавалът скачат" и това било "план за провал на царското движение чрез продоволствена криза", пояснява "24 часа".

Предусещайки конспирацията, народните избраници си подсигуриха изхранването с вдигане на заплатите, за което не пропуска да съобщи ни един вчерашен вестник. "Demokratsia" даже прегледна табличка е спретнала, за да личи колко по-скромни са били членовете на предишния, доминиращо син парламент.

Всуе! Други продължават да ровят из бакиите на отиваващите си първенци. "Монитор": "Сините се уреждат с посолства за последно". "Република": "Илиянци - емблема на мръсната приватизация".

Как да не си спомниш интересно свързания с Новото време Вапцаров: "Живот ли бе да го опишеш... Разровиш ли го, ще мирише..."
697
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД