:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 332
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Съдията Маринов спрян от наряди за бизнесотношения

Скандални подробности започнаха да изникват около рефера Светлозар Маринов, след като бе спрян временно от наряди за мачове. Съдийската комисия към БФС излезе с мотив "докато изясни пред нас отношенията с бизнеспартньорите си", без да дава повече информация. Оказва се обаче, че битият в Стара Загора съдия, който търгува със спиртни напитки, е съден в момента от Винпрома в Търговище. Маринов дължал голяма сума пари на фирмата, чийто президент инж. Петко Матеев пък е бос на втородивизионния "Светкавица". Отделно реферът е и шеф на русенския ФК "Малчика", който е във "В" група. А това е забранено от наредбата на БФС за реферите.

Арбитърът Ангел Христов пък е наказан до края на сезона за съдийството си в Самоков на "Рилски спортист"-"Ботев" (Пд). Същевременно феновете на "скиорите" заплашиха, че ще блокират Самоков, ако не се отмени наказанието за лишаване от домакинство за 6 мача и глоба 60 000 лв.
468
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД