:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 325
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Паро: Дано отстраним и втория "Шахтьор"

Фенове на ЦСКА бити след мач за УЕФА

2-ма студенти нападнати от привърженици на "сините" в центъра на София
Снимка: Ройтерс
Двама привърженици на ЦСКА са нападнати и пребити след мача за влизане в турнира на УЕФА между "армейците" и "Шахтьор" (Солигорск) онази вечер. Студентите Благовест Михайлов (25 г.) и Борислав Георгиев (16 г.), които не са от постоянната агитка, се прибирали от ст. "Българска армия", когато около пл. "Славейков" 5-6 души ги нападнали. След боя Михайлов се оказал в "Пирогов" със съмнение за счупен нос. "Сигурен съм, че ни скочиха заради червената фланелка и шалче на приятеля ми. Бяха почитатели на "Левски", защото ги чух какви неща си говореха", обясни единият потърпевш пред тв "Канал 3". Двамата потърсили полиция, но патрулката не дошла 10 мин.

Иначе в мача ЦСКА би леко с 3:1 "Шахтьор" и е в I кръг на турнира. Беларусите се оплакаха от съдията Пелтола (Фин), изгонил в 15-ата мин. Турдиев за балтия срещу Владо Манчев. "Обикновено не критикувам съдиите, но на ниво УЕФА е недопустимо да се свири така. Отсега обаче сме фенове на ЦСКА", каза треньорът на "Шахтьор" Н. Костюкевич. 2 гола за успеха вкара Манчев, а един - Джилио. Вратарят Ненад Лукич пък бе гневен на защитата: "Не може да получим гол в последната минута в 3 мача поред, а сега бяхме и с човек повече! Ще се карам със защитниците."

Вчера жребият прати за съперник на ЦСКА "Шахтьор" (Донецк), който сега е 2-и в Украйна. Отборът елеминира "Лугано", но отпадна от "Борусия" (Д) в III кръг за Шампионската лига. "Миньорите" играят с оранжево-черни екипи, треньор е Виктор Прокопенко, а звездата на тима е Андрей Воробей.

"Сериозен тим, който до последно се бори за Шампионската лига. Дано отстраним и втория "Шахтьор". Играчите се готвят сериозно и се надявам на успех", каза треньорът Аспарух Никодимов. "Червените" са домакини на 13 септември, а реваншът е на 27-и.
628
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД