:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 344
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Ксенофобски атаки на руски скинхедс

Стотици чуждестранни студенти се събраха вчера в руския град Краснодар, настоявайки полицията да им осигури защита срещу расистки атаки, предаде АП. Акцията бе организирана в знак на протест срещу нападението на "бръснати глави" в събота през нощта, при което пострадаха сирийски и ливански студент.

Близо 200 студенти от азиатски и арабски произход се събраха пред Кубанския държавен университет в Краснодар с плакати "Искаме мир". Те настояваха властите да вземат мерки за по-добрата им защита.

От университета заявиха, че властите ще се опитат да предотвратят нови атаки срещу чуждестранните студенти, някои от които плащат по 6000 долара за обучението си в Русия.

В Кубанския университет учат около 1500 студенти от Африка, Азия и Близкия изток.
5
749
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
5
 Видими 
31 Март 2005 23:35
Браво на руснаците! Шапка им свалям. Правят показно как трябва да се дейста срещу демокрацията и глобализацията. Ние трябва да направим същото. София, Варна и Буркас се напълниха с китайци, араби и турци.
Всеки да си знае мястото!
01 Април 2005 10:10
Pepuna, а ти подкрепяш ли справедливата борба на германските, чешките, унгарските и прочие скинхедс срещу българската сган, дошла да краде и омирисва родината им?
01 Април 2005 13:22
Pepuna ти си долнопробен расист!!!
01 Април 2005 17:56
Не че съм расист, но трябва да се направи нещо срещу вълната от азиятски и африкански имигранти заливащи западния свят. Смятам че до 50 години западната (вклучително социялистическата, бог да я прости) цивилизация ще бъде разбита от ордите неграмотни и фанатизирани имигранти от Азя и Африка.
Либералните идеи ще ни докарат до тотален крах и да не почнете да се сещате доста късно, когато щерките ви почнат да ви водят зетьове вкъщи от боята (туи маи беше расистко), видите че на работното ви място се подвизава някои китаец, а а социялните помощи ги ядат маимуните от Сомалия.
02 Април 2005 01:47
Пепуно златна , голяма каша е в главата ти. СЕГА в Русия се очаква наплив от Ирански студенти. В обмен на руско ядрено гориво. А руските скинхедс ще ги пратят на путйовка в БурКас.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД