:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 339
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Софиянски на път да спечели Мировяне

Независимата кандидатка за кмет на Мировяне Елена Соколова, подкрепена от партията на столичния кмет Стефан Софиянски (ССД) е на път да спечели частичните избори в селото. Към края на деня Соколова беше събрала 276 гласа, с близо 100 повече от втория в класирането - кандидата на БСП Иво Цеков. Той беше събрал 188 гласа.

Трети се подреди синият Тони Атанасов със 113 гласа, четвърти - кандидатът на ДСБ Валентин Потов със 107 гласа. На последно място остана претендентът на земеделците от НС-БЗНС на Яне Янев Петър Пенков с 47 гласа.

1150-те гласоподаватели на Мировяне трябваше да избират кой да ги управлява след смъртта на кмета Петър Георгиев. По всяка вероятност ще има втори тур другата неделя.

Това е първата успешна стъпка на младата коалиция Български народен съюз, коментира шефът на предизборния щаб на съюза Диляна Грозданова.

Политическият съвет на ССД е одобрил някои от водачите на листи, но те ще станат известни едва в края на април, съобщи още Грозданова. На 23 април ще се събере управителният съвет на БЗНС, за да одобри земеделските водачи на листи. Едва след това коалицията ще обяви кандидат-депутатите си.
6
634
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
6
 Видими 
04 Април 2005 08:05



А дали сега на Мировяне, няма да му натресе кмета и завод за преработка на отпадъците на София?Такава чест ще окаже на избирателите си!Като на софиянци, дето ще им чистят танкистите.
04 Април 2005 08:24
Дървените шопи избраха партията на гъвкавия Софиянски
04 Април 2005 09:26
Да включат и Д.Пенев та да е по-сигурно.
04 Април 2005 10:10
Тази кметица, която печели изборите в Мировяне, дали е знаела че се подкрепя от ССД или това е бърз медиен ход на Пи Ар - ката на ССД Диляна Грозданова.
Винаги можеш да спечелиш, като бързо застанеш зад победителите!!!!
В някои случаи самите победители наистина се нуждаят от бърза публична подкрепа.
04 Април 2005 13:46
тупакманго, къде го виждаш пената там? той човека между червеното на цска и бкп разлика не прави и в това отношение е праволинеен и консервативен като дирек (и почти толкова интелигентен)
04 Април 2005 16:22
ми щъ му викаме 'мировенски"
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД