:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 282
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
НА ПРОЩАВАНЕ

Президентшата дари кукер на нашата "Мис Вселена"

Антонина Стоянова връчи българския подарък за конкурса "Мис Вселена" вчера. Президентшата не разреши да я снимат, докато даваше кукер и везана покривка с народни мотиви на нашата участничка в състезанието Магдалина Вълчанова, която късно снощи отлетя за Никозия, Кипър. Конкурсът там е чак на 13 май, но подготовката на участничките в него продължава повече от две седмици.

Даровете от г-жа Стоянова са предназначени за благотворителния търг, който по традиция се организира всяка година в рамките на конкурса "Мис Вселена". Всяка от участничките трябва да предостави предмети от своята страна, които да бъдат разпродадени на търг. Средствата отиват за благотворителност.

Освен даровете от Антонина Стоянова, Магдалина ще носи в куфара си и дузина тоалети. Три от тях са на дизайнерката Мария Инджова ("Франц Мари"), като само официалната рокля са конкурса тежи цели 10 кила. В куфарите на Магдалина има и традиционна нашенска носия, с която красавицата смята да демонстрира пред чужденците уменията си по народни танци.

Багажът на българката обаче е нищо в сравнение с този на венецуелката Клаудия Морено, която е помъкнала 76 тоалета за конкурса, съобщава ИТАР-ТАСС. Дали обаче те ще се окажат достатъчни, за да гарантират на Морено достойно представяне на острова на Афродита, пита се агенцията. Венецуела е страната с най-много спечелени титли по красота и нейните представителки редовно са в челната тройка на конкурсите. Напоследък обаче тази функция се иззема от екзотичните индийк
423
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД