:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 328
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Забраняват на Португалия и Турция да тренират в Амстердам

Снимка: Ройтерс
Забранено бе на националните отбори на Португалия и Турция да тренират на "Амстердам Арина", където тази вечер ще се срещнат в четвъртфинал на Евро 2000. Организаторите настоявали да запазят добре подготвен терена. Така португалци и турци бяха принудени да останат по базите си и да не опитат предварително атмосферата на стадиона красавец.

Португалия и Турция, които станаха голямата сензация на турнира, са играли само пет мача един срещу друг. Четири победи са постигнали португалците срещу една за комшиите. Головата разлика е 11:5 в полза на иберийците.

Големият проблем на Турция е контузията, която звездата Хакан Шукур получи на тренировка. Все още не е сигурно, че гигантът от "Галатасарай", който от новия сезон отива в "Интер", ще може да играе. Шукур има 28 гола в 55 мача за родината си.

"Нито един от двата отбора не е фаворит. Имаме голям респект от Турция", заяви селекционерът на Португалия Умберто Коельо.

В същото време стана ясно, че португалският нападател Жоао Пинто е получил оферти от "Астън Вила" и "Фиорентина". Той бе изгонен от "Бенфика" след скандал с германския треньор Юп Хайнкес и вече не се води играч на отбора. "Астън Вила" е предложил четиригодишен договор на халфа със заплата 2,71 милиона долара.
493
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД