:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 222
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
СМЕСЕН МАГАЗИН

Два опита за чалга в електронен вариант

Странен подход за съчетаване на жанровете са избрали в два от актуалните албуми на пазара, и двата издание на "Сони/Витоша ентъртейнмънт". Много модната смесица от етномузика и електроника и в двата е префасонирана в балкански вариант, граничещ плътно с чалгата.

"Омега Вайбс" е проект на гърка Димитрис Панопулос, а "Diaspora" е вторият му албум. Западняците, които си умират за всеки по-екзотичен звук, наричат това нещо "музика без граници". То е нещо като сиртаки от таверните плюс малко прогресив хаус и амбиънт. "Омега Вайбс" категорично е по-неуспешен опит за музикална еклектика от "Антик" - шведските гърци, които след две седмици идват и у нас.

"DJ Boombastic Hits" е бомбастично име, зад което се крие безсмислен роден продукт. Бургаският DJ Чоколит е направил нещо като хаус-ремикси на чалга-хитове от типа на "Ти нямаш сърце". Намесил е вътре и поп-рок на градско ниво. Има безочието да се сравнява с Дейвид Моралес и DJ Бобо (които не са сравними дори помежду си). "DJ Boombastic Hits" завършва с две парчета без фолк. Но той сигурно ще върви в бургаските и другите крайморски дискотеки, където мешат в гювеча чалга с латино, поп с рап и наше с техно.
601
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД