:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 277
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Президентът се моли за дъжд срещу пожарите

Ще се молим да падне дъжд и да помогне да угасим пожарите, каза президентът Петър Стоянов, след като обиколи махалите Бальовци и Побит камък край Вакарел, които 2 дни горяха.

По-лоша година от тази не сме имали, дано идната да е по-добра, каза той на оплакващите се хора. Президентът им обеща, че ще настоява пострадалите да получат "най-адекватни компенсации", а държавните органи да вземат превантивни мерки, за да се избегнат поне част от щетите от подобни природни стихии.

25 пожара бушуваха вчера според данните на комисията по бедствията.

Гасенето се затруднява от вятъра. Няма обаче опасност да пламнат села и градове. Войници и лесничеи помагат на пожарникарите.

Все още не е вдигнато бедственото положение в общините Чирпан и Братя Даскалови в Старозагорска област, макар ситуацията да е под контрол.

Все още тлее огънят край Рилския манастир и на витошките Златни мостове. 3000 декара гора изгоряха край хижа "Мальовица" в Рила.

Пожар изпепели склада за готова продукция в рафинерията за олио "Камбана 1899" в Бургас. Огънят лумнал около 19 ч.в четвъртък. От завода заявиха, че са унищожени 2910 кашона с пластмасови бутилки олио. Щетите са за около 50 хил. лева.
334
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД