:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 293
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Роженщини на деня

Подразни ме, че не бяха поканени нашите местни творци, а се прибягна до хора отвън. Трябваше да се обърнат преди всичко към нашите изпълнители, певци, гайдари. Рожен сме го правили толкова време, трябваше пак ние да поведем това хоро. Съборът е над стогодишен, песните ни са пребъдвали толкова време. Само ние бихме могли да ги съхраним! Сега направили едни барикади на Рожен - сякаш няма да пеем, а ще се стреляме.

(Пред в. "Стандарт")



Доньо Донев:



В случая с Рожен сигурно има нещо вярно в това, че се пилеят много пари. Даже прочетох някъде колко ще струва след това само почистването. Да се надяваме, че няма да станат пожари по време на тържествата, защото за мен това е една прекрасна гледка на Рожен и не ми се иска да се опорочи природата. Искам по някакъв начин тя да се съхрани. Имам чувството, че много пари се хвърлят, за да се развали красотата.

(Пред в. "Пари")
Противоречие на седмицата

Що ще е то Евролевица?

Евролевицата със сигурност ще се бори за третото място и за "златната акция" в 39-ото (следващото - б. р.) народно събрание. По дефиниция следващото правителство ще бъде коалиционно.

(Пред в. "Труд", четвъртък)



Драгомир Драганов, депутат от БЕЛ:



Политиците да забравят андрешковските си мераци да бъдат "балансьорчета", пришили се към лявото или дясното единствено с меркантилни намерения, или пък абсолютни тартори на "присъдружни" (или по-точно прислужни) организации.

(Във в. "24 часа", петък)
 
Доньо Донев
292
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД