:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 421
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
ТРАДИЦИИТЕ ПОВЕЛЯВАТ

Панделките са предпочитаните аксесоари

Снимка: Ройтерс
Искате да разкрасите кучето си, но боядисването не ви допада? И в този случай има решение. Позабравените панделки, които години наред увенчаваха кучешките глави, са отново на мода. И не само те. Дизайнерите, които работят в тази област, предлагат поне няколко варианта на аксесоари, подходящи за четириногото.

Ако то е от породите йоркширтериер, пекинез или болонка, то въобще и не се колебайте какво да изберете. Най-подходящи в този случай са малките панделки. Те не само ще разкрасят кучешката глава, но и ще облекчат погледа на животното. Може да изберете карирани, едноцветни или кадифени панделки. В никакъв случай обаче не посягайте към огромните дантелени модели. Те не са за този сезон.

Вместо панделки може да използвате ефектна брошка, лъскава шнола или "диско-въшка" от пух. Със сатенени ленти пък се оформя етно-прическа в стил дивия Запад. Само трябва да заведете преди това животното във фризьорски салон, за да го тупират силно. След това прихващате два кичура от двете страни на главата му и ги увивате в лентите.

Обикновените нашийници също са демоде. Актуални са нестандартните модели - изкуствени камъни, тип рокерски или от кадифе с копринени ресни.
 
Силно тупираната козина на белия пудел може да бъде допълнена от ефектни сатенени ленти, с които да увиете два кичура от двете страни на главата му.
 
Панделките са отново на мода.
 
Лъскава щипка за коса също върши работа.
1235
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД