:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 289
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Снимка: Борислав Николов
Министърът по европейските въпроси Меглена Кунева откри информационната кампания "Защото живеем в България" с разходка с ретротрамвай из централните софийски улици заедно с деца от дома за сираци в кв. "Надежда". Още - в "България"
24
1344
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
24
 Видими 
20 Декември 2005 01:21
Това вече е организирана акция от страна на евреите Кунева и Пирински.
Аз не знам дали и в Израел така правят...
20 Декември 2005 04:19
живеем в българия, щото не можем да се уредим другаде
20 Декември 2005 05:52
Ако искате да направите нещо за България - емигрирайте.......
20 Декември 2005 07:46
защото сме българи
20 Декември 2005 08:24
Борис III караше парен локомотив. Натка - самолет. Ники - съвременен влак. А народа си вика : "Карай да върви. Белким и тия ги преживеем."
И НАПРЕД КЪМ ЕВРОПА!
Натиснете тук
20 Декември 2005 09:17
Аз лично живея в България, защото съм загубен тиквеник.
С удоволствие обаче отбелязвам, че съм на път да се излекувам..
Естествено след това няма вече да живея тук
20 Декември 2005 09:32
Мегленче, ако ще задаваш този въпрос, недей да миткаш с децата по софийските улици, ами понаобиколи Прованса и ако се върнеш без запартъци и гнили домати по палтото, значи е горе-долу добре. Щото София никога не е била, не е и все по-малко ще бъде България! Засега 4-5 млн. нещастници от провинцията все още смогват да хрантутят "столичани"/такава дума има само в българския езис/, но с тия темпове да обезлюдяване скоро ще ходите по земите бълтарски като в Резерват с редки екземпляри. А софиянци отдавна нямат жизнено пространство, което си личи по паркираните навсякъде коли, по това, че скоро ще се зарие в собствените си лайна и смет! Но кой ти гледа, всеки грабнал кокала партизанин отваря фабриката за илюзии, хеле ако е пък от тия дето не стъпват в България с месеци, като Меглена!
20 Декември 2005 10:02
Ами то почти всички трамваи в София са ретро-от преди 30-40 г.
20 Декември 2005 11:46
Интересно заглавие.Защото живеем в България-затова сме си такива.Тоест държавата ни принуди .
20 Декември 2005 12:57
Толкова много важни неща има, за които да се дават пари, а ***** Кунева седнала да кичи София с украса, всякаш именно украсата ще навие българите за Европа, ако има нещо, което да направите г-жо Министър, то е сама да си запретнете ръкавите и да метете улиците и горите на къра отпадъците, а не в Суходол пак! Некадърници!


Натиснете тук, за да се запознаете с Правилата на форума

Редактирано от - bot на 20/12/2005 г/ 13:01:41

20 Декември 2005 13:12
Интернабабатитрамвая,

Що си мислиш, че на запад тиквениците ги праят шефове на водопади?!
Кат те гледам и тук и там, че си метеш улиците.....

Светло Пиво,

И ти ми мязаш на канадска бира - ногу близо до пикнята....
20 Декември 2005 14:13
Отврат.
20 Декември 2005 14:16
"Живеем" май не е точната дума. Поне не за всеки един, останал в България.
Редовият българин не живее; той едва свързва двата края. Причините са различни, но фактът е унизителен. Не, това не е живот. Живеещите имат достойнство и самочувствие.
Самочувствие у нас имат политици и мафиотБизнесмени. Толкова.
Питайте ги защо още живеят в България? Сигурно ще посочат много сърцераздирателни причини, но истината е една: Защото никой не иска буклуци, а и боклуците не искат другаде, защото така удобно безнаказано може да се караде само на едно място.
Познайте къде?
20 Декември 2005 14:23
Тая ми е особено гггадна
20 Декември 2005 14:47
Real Life

В класацията на Transparency International от 158 страни сме на 55 място. Така, че има още много места дето се краде повече. Всъщност Румъния е на 85 място, Полша на 70, Турция на 65 а малко преди нас е Гърция и Словакия 47/50 място.


Не мога да те вдена - лишиха те от премия или жената не ти пусна вчера. Тая българска простотия, да се оплакваме от страната си, просто ме дразни страшно.
Еле па ***** като Светлото, дето се изказва на баба си от фърчилото за нещо дето не вдява по принцип.


Натиснете тук, за да се запознаете с Правилата на форума


Редактирано от - bot на 20/12/2005 г/ 14:50:12

20 Декември 2005 15:03
Като писах, че причините са различни, имах предвид, че причината често е и в самите нас. Което не прави унижението по-поносимо, нито общата картина по-привлекателна. В крайна сметка, за това избираме правитвлство, на което му се плаща не малко - за да види и отстрани причините. До сега, обаче, работата на птравителствата ни общо взето приключва с гласуване на собствените заплати.
Това имах предвид и се извинявам, ако някой се е почувствал лично засегнат.
20 Декември 2005 15:17
Хихи, Real Life,

Като те чета и се сещам за Оруел
Мрачна работа....ама аз май живея в по-убава държава. Сега ще ти кажа - повечето ми познати и приятели зимат много, ама много прилични заплати. Хората, които гледам около себе си и в няколко квартала не приличат на описваните от тебе унижени и стъпкани хора. Виж за правителството си прав, ама чак пък да ореваваме орталъка за обикновени характеристики на човешката раса?!
А който не се справя - ми да вика неволята, или да бега да чисти пицарии у чужбинско и тва е.
20 Декември 2005 15:20
20 Декември 2005 15:43
В България морално право да дава акъл на другите има само този, който е в реалния живот. А това значи - само този, който се занимава с производство. Не приемам никакви поучения и нравоучения от политици, работещи във финансови институции, консултански фирми, медии, издателства, фондации, търговски дружества, а също от еми- и имигранти. Това е то Real Life.
20 Декември 2005 15:46
Змей, ти още живееш с представите, че само производството на нещо голямо и тежко е истинско производство. В развитите страни отдавна производството на услуги е задминало производството на стоки.
20 Декември 2005 15:46
Змея,

Ти автоматично изключи сички в Слънчевата система, с изключение на Мечо Пух, само той отговаря на критериите. Явно има цела тълпа дето иска да ти дава акъл
20 Декември 2005 16:19
с производство се занимават в момента страните от т.нар. трети свят, останалите творят имиджи и ги продават с безумни надценки. тез които произвеждат са в ролята на иванчо-глупака... ти явно си от тях ... индустриалния капитализъм свърши преди около 30 години...това че имаш интернет хич не те вкарва в информационното общество
20 Декември 2005 21:07
Полезно е само това, което служи на тялото и духа. Всичко останало е или обслужващо или паразитеращо. Не е нормално професии като инженер, аграном, учен, лекар или учител да са непрестижни, а такива като финансист, адвокат, политолог или щоумен да са на върха на йерархията на общественото признание. Не е нормално от една финансова операция за няколко минути спекуланта да може да спечели един милиард, а един индустриалец да си скъса г..а от работа в продължение на години за да спечели един милион. Не е нормално инвеститора да печели повече от индустриалеца. Има нещо прекалено сбъркано в този свят, което явно се е отразило на мисленето и на някои форумци. На тях искам да кажа, че свободни места за страни като САЩ , Швейцария , Лихтенщайн или Монако вече няма в този свят. Това няма да продължи дълго, защото е неестествено състояние на обществото.
Дано, както се казва в известната песен се срещнем след 10 години и дано са все още живи тези , които смятат да се хранят с виртуални пържоли и кебапчета. Знайте и запомнете, че Америка след 10 години няма да е тава, което е защото няма да е първа производителна сила. Страните, които залагат на производството просперират. Скоро сами ще започнат да въртят парите си. Глобализацията е само опит за увековечаване на статуквото, но просто това не може да се случи, защото парите започват да бягат от тези, които не произвеждат. Китай вече е изнесал в други страни повече от 1800 предприятия, голяма част от които базирани на върхови технологии.
20 Декември 2005 21:11
Пръмова в трамвая като Лейди Ди. Да ама не - ком потекло, а и кобурга ич га нема. Напънала се планината, родила мишка. Пръмова, кой ша цаливаш на 1.01.2007?
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД