:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 337
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Италианската прокуратура погна Пильова за допинга

Италианската прокуратура започна разследване за положителната допингпроба на биатлонистката Олга Пильова. Шефът на оргкомитета Марио Песканте съобщи пред агенция Ройтерс, че властите са изискали от МОК цялата документация. В Италия употребата и разпространението на допинг са углавно престъпление. Преди игрите имаше опити законът да бъде замразен, докато текат състезанията, но парламентът отхвърли това предложение.

Пильова, която на 15 км спечели сребърен медал, вчера бе наказана и за 2 г. Пред руската телевизия тя обяви, че слага край на кариерата си. Акредитацията й бе отнета и тя трябваше да събере багажа си от олимпийското село в Бардонекия още онзи ден.

Личният лекар на Пильова - Нина Виноградова, обяви, че ще поиска експертиза на лекарството фенотропил в Медицинската академия в Красноярск. Тя добави, че ще подаде иск срещу фармацевтичния завод "Щелковски", защото в сертификата на лекарството не се споменава за наличието на забранения корфедон. Според обясненията на Виноградова Пильова е пила това лекарство, за да лекува глезена си. В Русия се продава фенотропил и на листовката към него пише, че се препоръчва на спортисти за бързо възстановяване и преодоляване на умората. В Руската федерация все още твърдят, че олимпийската шампионка от Солт Лейк Сити`02 не е информирала никого какви медикаменти взима.
1277
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД