:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 297
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Отправки за неделя

ЕКШЪН

Бандите на Ню Йорк

Филм, за който рамките на един конкретен жанр се оказват много тесни - и eкшън, и драма, и впечатляващ исторически епос. Америка се ражда на улиците. През 1863 г. младият Амстердам Валон се завръща в Манхатън, търсещ отмъщение срещу Бил Месаря - убиеца на баща му. Вълни от имигранти усилват популацията на Ню Йорк, беззаконието и корупцията. Личната вендета на Амстердам става част от гангстерската война, която изригва, и той заедно със своите приятели ирландци трябва да се бори със зъби и нокти за място в своята нова родина.

Режисьор е Мартин Скорсезе. Участват Леонардо ди Каприо, Даниъл Дей Люис и Камерън Диас и др.

Би Ти Ви, 20.00

ЕКШЪН

Куриерът

Британският мъжага Джейсън Стейтъм играе куриер за клиенти от подземния свят. Реномето му се дължи на това, че спазва прости правила: не се отклонявай от задачата, не питай за имена и не се интересувай какво пренасяш. Всичко е наред, докато не нарушава правило 3, намирайки в багажника на мощното си BMW китайската красавица Лай...

Режисьори са Кори Юен и Луи Летерие. Участват Джейсън Стейтъм, Шу Ки, Франсоа Берлеан, Мат Шулце, Рик Йънг и др. Франция, 2002 г.

HBO, 18.25

ПРИКЛЮЧЕНСКИ

Съкровището

Въпреки че действието на този модерен екшън се развива в наши дни и използва доста технологии, той е заснет в стила на класическото приключенско кино. Никълъс Кейдж играе Бен Гейтс - най-младия от семейство историци, посветили се на откриването на невероятно съкровище, скрито от създателите на нацията по време на войната за независимост. В началото на филма Бен вече е твърде близо до съкровището благодарение на Декларацията за независимост и други исторически документи. Спечелвайки си съмишленик в лицето на служителката в Националния архив Абигейл Чейс, той трябва да преодолее конкуренцията на безскрупулния иманяр Йън Хауи.

Режисьор е Джон Търтълтоб. Участват Никълъс Кейдж, Даян Крюгер, Шон Бийн и др. САЩ, 2004 г.

HBO, 20.00

ДРАМА

Граф Монте Кристо

Филмът е адаптация на класическия роман на Александър Дюма. Едмонт Дантес е несправедливо обвинен и осъден да прекара дните си в един от най-ужасните затвори. Докато е там, той среща отец Фариа - затворник, за когото всички вярват, че е луд. Отецът разказва на Едмонт историята за фантастично съкровище, заровено на малък остров, чието местонахождение знае само той. След много години в затвора старият отец умира, а Едмонд предприема рисковано бягство. Вече на свобода, Едмонд решава да намери съкровището, а с новото богатство да отмъсти на тези, които съсипват живота му.

Режисьор е Дейвид Грийн. В ролите са Ричард Чембърлейн, Кейт Нелигън, Тони Къртис и др. Великобритания, Италия, 1975 г.

ТВ 7, 15.00

ТРИЛЪР

Рикошет

Това е историята на двама мъже - типично по американски - добър полицай и убиец. Когато пътищата им се кръстосват, полицаят Ник Стайлс праща Ърл Блейк в затвора. Вместо края това е началото на тяхното запознанство. Ник започва бляскава кариера, съпътствана от медиен шум. За Ърл пък това е началото на дългогодишна омраза, която се подхранва от медиите, които отразяват всяка стъпка и всеки успех на Ник. След 7 години зад решетките Ърл е готов да си отмъсти, но вместо убийство е замислил нещо друго.

Режисьор е Ръсел Мълкахи. Участват Дензъл Уошингтън, Джон Литгоу, Айс Ти, Кевин Полак и др. САЩ, 1991 г.

FOX LIFE, 22.00

ТРИЛЪР

Взрив

Сапьорът греши само веднъж! Лойд Бриджис е в ролята на сапьор, който работи в полицията. Той се готви да се ожени за прекрасна жена, която има изключителна дъщеря. Но бъдещата му съпруга не знае нищо за миналото му... Някога той е бил ирландски терорист, специалист по взривовете. Веднъж дори успял да предотврати взрив, заради който са можели да загинат стотици, но пък неволно е станал причина за смъртта на своите приятели и любимата си.

Режисьор е Стивън Хопкинс. В ролите са Джеф Бриджис, Томи Лий Джоунс, Лойд Бриджис, Форест Уитакър, Сюзи Еймис и др. САЩ, 1994 г.

НОВА ТВ, 22.30
1116
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД