:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 560
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Младежите ще гонят Евро`09 само в София

Божинов идва за контрола с Израел против волята на "Юве"
СНИМКА: ТОПСПОРТ.БГ
Нападателят на "Славия" Димитър Воденичаров (на преден план) и част от съотборниците му в младежкия тим чакат треньора Александър Станков на вчерашния сбор.
Всичките младежки квалификации за Евро`09 ще бъдат в София, заяви за "Сега" вицепрезидентът на БФС и отговорник за тима до 21 г. Стефан Орманджиев. Почти всички мачове ще се играят на ст."Българска армия". Първият от тях - на 5 юни с Черна гора, ще е при закрити врата заради ексцесиите на баража реванш с Белгия (1:4) миналата година. Само за двубоя с английските младежи (с треньор Стюърт Пиърс) съществува възможност да бъде на ст."Васил Левски".

Решението на БФС е малко странно, тъй като в провинцията винаги се събира много публика за всякакви национални формации, а на "Българска армия" рядко идват над 2000 души дори за важни евроквалификации, за които при това е обявен свободен вход.

Сега например феновете в Благоевград имат нагласата да напълнят ст."Христо Ботев" за утрешната контрола на младежите с тима на Израел (до 23 г.), макар от този мач нищо да не зависи.

Селекционерът Александър Станков събра вчера сутринта състава си за тази проверка. Отсъстваха Валери Божинов ("Ювентус", Ит) и Владимир Гаджев ("Левадиакос",Гър). Божинов пристигна следобед, след като в неделя вечер пак не игра за "Юве", който би с 4:0 "Пиаченца". Нападателят обаче каза, че торинци не го пускали за контролата с Израел, но той настоял да пътува, за да натрупа повече игрови минути. Гаджев пък ще чака тима направо в Благоевград.

Присъствието на Божинов при младежите направи актуален въпроса кой ще е капитан на тима. Вътрешно гласуване посочи лентата да е на Ивелин Попов ("Литекс"), но сам треньорът Станков признава, че Валери е лидерът.
1
904
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
05 Март 2007 23:13
6te ma4kame nared !!!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД