:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 123
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Полицията арестува двама за бой над съдия

Клубен президент обвини "Локо" (Сф), че влияе на реферите
СНИМКА: НИКОЛАЙ ДОНЧЕВ
Главният рефер на ЦСКА - "Черно море" Ангел Ангелов (в средата) ще отнесе жестока санкция и едва ли ще свири до края на сезона. Той обаче няма да бъде ваден до живот, тъй като е гласен за бъдещ международен съдия.
Полицията в Сандански е арестувала двама души за побоя над международния съдия Христо Ристосков. Реферът бе пребит пред дома му на 5 октомври 2006 г. Двамата биячи са разпознати от самия Ристосков. Срещу тях е повдигнато обвинение, а в момента те са пуснати под гаранция. Самият съдия призна, че има задържани за нападението, но отказа да коментира подробности по случая, тъй като от МВР му били забранили.

В същото време още един клубен президент се включи в полемиката около съдийството в "А" група. Босът на "Марек" Йордан Андреев заяви, че следващият съперник на тима му - "Локомотив" (Сф), влияе на реферите. Както е известно, "червено-черните" поискаха съдия от чужбина за гостуването си в Сандански.

"Учудвам се на това искане, тъй като "Локо" (Сф) "работи" много добре със съдиите - каза Андреев. - Мислят си, че като дойде чужденец, те ще могат да го "обработят" още по-добре".

Проблемите между "Марек" и "Локо" (Сф) започнаха, след като столичани взеха през зимната пауза най-добрия играч на съперника - Владимир Джилас. "Няма да има допълнителни премии при победа над "Локо" - каза още Андреев. - Целият отбор е обиден за това, че ни откраднаха Джилас, и това е достатъчна мотивация".

По проблемите със съдиите се изказа и вицепрезидентът на БФС Стефан Орманджиев. Бившият рефер и шеф в ЦСКА се съгласи, че арбитрите са допуснали много грешки в първия пролетен кръг, но въпреки това ги защити.

"Арбитрите са млади и трябва да се очакват подобни неща - каза Орманджиев. - Не мога да отрека, че Ангел Ангелов допусна сериозни грешки на ЦСКА - "Черно море". Той със сигурност ще бъде наказан, но всичко зависи от това какво е записал съдийският наблюдател в доклада си за мача. Съжалявам за Ангелов, тъй като той е един от най-перспективните ни съдии и го готвехме от догодина да свири международни мачове".
4
1178
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
4
 Видими 
06 Март 2007 06:32
Тоя "президент" на Марек Йордан Андреев защо първо не си оправи отбора а тогава да говори. Един път вече взе пари на заем от ПФЛ за да плати заплати на играчите, сега като свършат какво ще прави? За такива като него си има една хубава българска поговорка "Хем насран хем голям"
06 Март 2007 11:36
Локо СФ винаги са ми били симпатичен отбор. Хората се опитват да градят отбор и да играят футбол. Дано да продължат в тази посока
06 Март 2007 14:16
Локото са симпатяги, всички им се кефят, но нямаха нужния опит за да отстранят холондците, а го заслужаваха. ние обаче отново ще ги разбием, па те дрънкат за куфарчета после.
САМО ЛЕВСКИ!
06 Март 2007 14:41
Ако Гигов имаше чисто футболни интереси отдавна да се е изнесъл в градове като Благоевград , Враца, Плевен , В.Търново или Шумен .
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД