:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 439,979,343
Активни 543
Страници 1,788
За един ден 1,302,066

"Строго мъмрене" е само наказанието в ЦСКА за 0:0

Емил Костадинов (вляво)
Без глоби ще се разминат футболистите на ЦСКА за слабата игра при 0:0 с "Черно море", което отдалечи отбора на 4 т. от лидера "Левски". За днес обаче наставникът Пламен Марков е подготвил тежък разбор. Очаква се и членът на УС Емил Костадинов да говори с отбора. Той обеща, че играчите ги чака и финансов "шамар" при следващ неуспех.

В хаоса и протестите пред съблекалните на ст. "Българска армия" пък се наложи фенклубът да плати таксата на стюардите, които пазеха на стадиона, тъй като управата на "армейците" бе на спешно заседание. От ЦСКА заявиха, че вече са осребрили на феновете сумата.

Никой от ЦСКА обаче не се бе сетил да впише в протокола на мача, че ще се пуска жалба срещу рефера Ангел Ангелов, както после решиха шефовете. Затова тя много трудно може да бъде внесена в БФС.

Макар и от ЦСКА да се оплакаха от съдията, Костадинов заяви, че няма да се иска чужд рефер за мачовете с "Локо" (Пд) в събота и с "Литекс" на 18 март, но ще се държи на допинг тестове.
157
2121
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
157
 Видими 
05 Март 2007 22:57
Кво е тва 0:0 съдията направи всичко възможно чорбите да измъкнат точката !!!!!!! мача бе 0:2 в най-добрия случай ...........тея две дузпи обаче не ги дадаха

[_7\_]
05 Март 2007 23:01
Миро, по-леко
"В най-добрия случай 0:2", а стига бе
05 Март 2007 23:03
Миро, по-леко
"В най-добрия случай 0:2", а стига бе Може би 0:4 е реално
05 Март 2007 23:06
Преди да са се изклепали още рогатковци, ето ви нещо за размисъл:
Докога Томов ще продължава да заблуждава с гол максимализъм
Тази седмица коментарът отново ще е за ЦСКА. След като Левски би като тъпан най-слабия отбор в историята на "А" група Черноморец Бургас (София) с 10:0, по-интересни са събитията около "червените".

За кой ли път през последните 15 години все една и съща сценка се повтаря на "Армията". Когато ЦСКА завърши наравно (по-често) или изгуби (по-рядко) след края на мача около съблекалнята на отбора се започва с възгласите "Оставка". Нарочват се определени футболисти (в случая Вальо Илиев) и се питат: "Доволен ли си, че ти увеличиха заплатата?" Така беше когато ЦСКА направи 1:1 с Пирин при Спас Джевизов, така беше при 1:1 с Марек (пак с Пламен Марков). Защо при равенството с Черно море се развихри такава историческа драма?

Моите спомени за изразходване на такива нерви са когато ЦСКА през 1967 и през 1982 година не можа да отиде на... финал за купата на европейските шампиони! Или в далеч по-малък мащаб за нещастната загуба у дома за купата на УЕФА срещу Цюрих. Пак след като Пламен Марков вкара страхотен гол горе в паяжината и последва реми в продълженията след попадение на Кучинота. Но да се прави от мухата слон заради едно реми у дома с Черно море...

През първото полувреме ЦСКА наистина игра по-бавно, но през второто гредата помогна на варненци след удар на Вили Димитров. Истината е, че имаше и две чисти дузпи за гостите през първото полувреме. Проблем има, но не в резултата, а в манталитета на голям отбор като ЦСКА. Не може Данчо Тодоров да хленчи и да казва: "От ЦСКА си отиде един човек и сега нещата не са наред". Оказа се, че ставало въпрос за Стефан Орманджиев.

Значи какво излиза. Че на тези момченца им е нужен Стиви'О, защото иначе не могат да бият Черно море у дома. А се очаква отборът да атакува Шампионската лига. Как ще се получи с този селски манталитет? Наскоро в интервю за "Топспорт" Джони Велинов ми призна, че не може да спи заради гол, допуснат на "Армията" след фаул в мач срещу Берое, завършил 10:2! Какво да говорим за разликата в съдържанието на топките? Ясно за кои топки става въпрос.

През последните 15 години се преекспонира фактът, че ЦСКА страда от Левски или световния империализъм. Ето сега в този мач срещу Черно море за 0:0, Васил Божков ли е виновен след като вече не е начело на отбора. Нали уж преди той определял коефициентите на ЦСКА, сега кой?

Проблемът в ЦСКА е, че в момента Александър Томов като всеки политик има в излишък арсенал от празни думи. И реши с идването си да прати привържениците на ЦСКА в розова словесна заблуда. Чак сега взе да бие отбой от обещаните 1 милион евро при спечелен шампионат и смънка, че "титлата може да дойде сега, но и след време, когато отборът бъде готов".

Това нещо трябваше да се каже, преди да започне да управлява. Защото ахилесовата пета на привържениците на ЦСКА е максимализмът, натрупан през годините. И който дойде, започва да играе на тази тънка струна. И заблудите се натрупват. Вместо това трябва реализъм. Ако се налага известно време (година, две, три) трябва да се налага комбинация от свои и чужди играчи, за да се изгради стил. И после да се атакува голямата цел. А ако "го вадиш голям" веднага, както Лупи, е нормално да се дадат пари да речем за Хенрик Ларсон. Който е в залез в Европа, но тук ще свърши идеална работа в очебийно кризисния пост на център нападател в ЦСКА.

Ясно е и друго. Много от младите привърженици казват на по-големите цесекари:"Абе, вие сте добре, защото се виждали Аякс, Нотингам и Ливърпул на колене. Титла до титла, а ние какво..." И пак повтарям, като се добави максималистичната виагра, се стига до лумпенизиране на съзнанието и един най-обикновен хикс изглежда като всемирен потоп.

Проблемът и в Левски, и в ЦСКА е, че в последните години се създаде такава действителност, в която ако не станеш шампион с едно реми или една загуба, значи положението е супер критично. А преди време когато имаше интересен футбол с хора по трибуните и ЦСКА, и Левски ставаха шампиони, в графата с техните загуби за едно първенство се мъдреше цифрата пет или шест. Може да се провери във всяка статистика.

Защо в болшевишко време болшевишките футболни драми бяха по-малко? А сега като отглас са повече. Може би, защото комунизмът като член 1 си е отишъл, но ехото му продължава да трещи с пълна сила...
05 Март 2007 23:08
Ловец, добре дошъл пак. Надявам се тази седмица ще се включиш в прогнозите за кръга в А група. Чакаме само Джеймс да се прибере и да отвори новата тема, това е негова територия. А сега наздраве, разбрах чукнал си някакъв дърт рогатко
05 Март 2007 23:11
Не бе!
Реалният резултат би трябвало да бъде 7-8:1 !
Ако съдията беше свирнал тая дузпа, моряците повеждат, циганетата се мобилизират до краен предел и щеше да има дъжд от голове!
Е за това ги ощети, щото не я свири!
05 Март 2007 23:14
...не го е "чукнал", рогоносеца сам си е паднал .
Ловеца само като е дигнал пушката и ония си е прочел молитвата !
05 Март 2007 23:15
Добър вечер младежи.
05 Март 2007 23:16
Тъкмо мислех да напиша некое мнение и новият брой бил вече излязъл.
05 Март 2007 23:18
Орманджиев: Аз съм човекът, който си тръгна
След като Йордан Тодоров заяви след равенството с Черно море: "Така е, когато един човек си тръгна и сега имаме ядове", потърсихме бившия шеф на армейците Стефан Орманджиев с въпроса той ли е визираната персона. "Аз съм човекът естествено", отвърна, смеейки се, Орманджиев и допълни: "Всъщност съм един от четиримата, които си тръгнаха, въпреки че един от това число беше на трибуните и се ядосваше при всяко положение (б.р. синът на Васил Божков - Антон)."
"Няма да е коректно от моя страна да взимам отношение за случващото се в ЦСКА сега. Ще кажа само, че останах изненадан от резултата, въпреки че в първия пролетен кръг отборът винаги играе трудно. Но аз вече съм се съсредоточил върху работата си в БФС. Не искам да ме свързват само с ЦСКА, защото позицията ми сега е неутрална към всички отбори. Иначе грешките на Ангел Ангелов отдавам предимно на неопитност, но не и на тенденциозност", каза предшественикът на Александър Томов.

05 Март 2007 23:19
Малееее, килър Ама знаеш ли к'во точно липсва Онова, което писах за ТФР-то в предишния вестник
Айде, който разбрал, разбрал, а иначе време е за по едно мезенце придобито от Скалистите планини на щата Монтана
05 Март 2007 23:20
Не е 0:2 на 3 най реално

[_7\_]
05 Март 2007 23:22
Малеееее, и Джанко не спи, а на здраве на неспящите
05 Март 2007 23:22
Емо Костадинов: ЦСКА не е върл привърженик на чуждите съдии
Няма да викаме чужд рефер за мача с Литекс от третия кръг на пролетния дял. За гостуването ни на Локо (Пд) тази седмица вече е ясно, че ще свири Христо Ристосков. За срещата с ловчанлии също очакваме наш съдия. Не знам каква е позицията на Литекс, ако те настояват за чужденец, ние не можем да ги спрем", заяви пред Топспорт членът на УС на ЦСКА Емил Костадинов.

Той сподели, че в Борисовата градина не са коментирали дали е нужно чужд арбитър да ръководи вечното дерби с Левски на 7 април.

"Има време до този мач. Две седмици преди дербито ще получите отговор на този въпрос. Но по принцип в ЦСКА не сме върли привърженици на идеята чужди рефери да свирят ключовите двубои", добави екзекуторът на "петлите".

"За разлика от други клубове ние не търсим първо вината в съдиите, а в себе си. Вярно, Ангел Ангелов сбърка онзи ден, но какво да се прави - понякога и реферите грешат. Признавам, че той не отсъди чиста дузпа за Черно море. Имам предвид положението, когато Тунчев събори в Мирослав Манолов. След това обаче бе отменен напълно редовен гол за нас. Нямаше никакво основание да бъде отсъдено нарушение. Сигурен съм, че ако варненци бяха повели, щяхме да ги победим. Играчите щяха да се стреснат и да заиграят силно. Но пак повтарям - Ангелов не е виновникът за загубените две точки", каза още Костадинов.

Шефът в Борисовата градина съобщи, че някои футболисти ще бъдат глобени при втори слаб мач.

"Има момчета, които учудващо не показаха потенциала си в първия пролетен мач. Те ще бъдат предупредени. И ако продължават по същия начин, ще им наложим финансова санкция", категоричен бе Емил Костадинов.

Тази вечер той ще е гост в "Шоуто на Слави", а водещ на предаването ще бъде Николай Бареков.

05 Март 2007 23:24
Наздраве ама няма ракия !!!! чорбарите в стаята я одранкаха от мъка

[_7\_]
05 Март 2007 23:24
Е как ще искате чужди рефери, като Стиви О е шеф на съдиите.
05 Март 2007 23:28
Я сега кажете чия подлога е Ристосков и Ахмед Ахмед?
05 Март 2007 23:33
От мене Лека и ПОлека !!!!
05 Март 2007 23:34
......кой спи в 4:35 следобяд ?
народа още работи, тепърва започва терапията
05 Март 2007 23:38
Ловец, що не сипа една ракия на човека ?
Избега.
05 Март 2007 23:39
Килър, мойте уважения, но прогнози не давам и тото с мачове също не попълвам. Това е от 1969/70 г., когато имаше игра тото 1 /12+2/. Първата среща беше Славия-Дунав Рс. Славия, фаворит, води в първенството, Дунав аутсайдер Дунав би в София не си спомням точно, мисля с 2:0 май, а аз балъка бях познал всичките други 13 срещи, а най твърдата едицица - не
Финикийските знаци, били голЕма работа, ама откъде толкова акъл навремето
05 Март 2007 23:42
Я сипете едно и на мене, бе!.. Да пийвам доде прехвърлям новия брой. Така кат' гледам - май-май пак вие ще сте на топ-а, а?...
05 Март 2007 23:45
Тоа Миро вЕрно се уплашил, бе - легнал си
Абе, Я мезето вече готово, не мой така, мойте уважения, вери спешъл, от рибиците съм го отцепил
05 Март 2007 23:47
Ми кво да прайм, биби?
05 Март 2007 23:48
Аз вече наточих една кана вино, сядайте и да режем мезето!
05 Март 2007 23:48
Ловеца нещо се ослушва
Е го Миро, избега.
Сигурно горския му е изпил ракията.После ще му довърши и винцето.
Иначе...бай-бай бракониерство !
05 Март 2007 23:49
Ми разпуснете се и после се регистрирайте на ново, както призова вчера свинята майка.
05 Март 2007 23:50
Тръгнаха като аслани, пък сега гледат от снимката като насрани.
05 Март 2007 23:51
Как к'во бе, Говедо?... Играйте, играйте! Толко е просто...
05 Март 2007 23:51
Абе, ловец, кой ти иска пари тука? Правим го за тръпката и да видим кои са най големите спецове измежду нас. Да не мислиш че някои няма да улучат и резултата на Славия-Дунав? Ей вчера сасос напипа нашето 0:0. Ма не можем да те насилваме, де, всичко е по желание
05 Март 2007 23:52
Ми да се съблека аз да играя освен?
05 Март 2007 23:53
А вън, вали-вали не спира...
05 Март 2007 23:53
Играйте крикет. По ще ви ходи.
05 Март 2007 23:56
Точно така - пра'йм си го за та*ак тука тва тото.
Па sassos спечели, защото рискува, човека. Нали знаеш: "който рискува - пИчели, който нИ рискува -нИ пИчели"... В тая връзка другата седмица викам да заложа на изненадата аз - ще играя 2 на Цеца у Пловдив...
05 Март 2007 23:56
КЗЛ, не забелязваш ли, че отдавна никой не ти обръща внимание и май-май си говориш сам?
05 Март 2007 23:57
E Говедо, ти най-накрая ми обърна внимание.
05 Март 2007 23:58
Ми рискувай, биби и без това изоставаш в класирането! Или атака или в батака
05 Март 2007 23:58

КАУбоя , удари едно и вече започна да се съблича!
Де я сега Антоана у форума
05 Март 2007 23:58
Aйде наздраве по случая.
05 Март 2007 23:59
биби, на какво си тази вечер?
06 Март 2007 00:01
на мен пък ми липсва баби Ф
06 Март 2007 00:01
Некой гледа ли Костадинов по шоуто на Слаби?
06 Март 2007 00:01
А добър вечер на компанията!Джани , каква Антоана бе, май нещо си се разгонил?
06 Март 2007 00:02
напоследък Локо-то са подай ГЪ на чорбата !
В Пловдив е най-твърдата двойка.
06 Март 2007 00:02
Ааа, на винце, ама скромно. Тия сватби са тежко изпитание за спортист-човек като мене. Още ми държи влага...
Иначе за другия кръг искам чуждестранен съдия и антидопингов контрол на всички участници!!!
06 Март 2007 00:04
В Пловдив е най-твърдата двойка

Tуй каза и Костадинов. Че вече е уредено.
06 Март 2007 00:05
Е, събрахме се, само Джеймс и Докича ги няма
06 Март 2007 00:05
как каква?
нали си имахте мацка в заведението
сбърках и в началото името и от тогава не ми говори
06 Март 2007 00:06
А, биби, не играеш честно, с това вино, което спотребяваме ще ни накажат за по 2 години всичките
06 Март 2007 00:07
Джеймса е на тур по европейските столици. В момента требе да е некаде у Париш. Как му завиждам само. Благородно разбира се.
... Има непоказани мнения ...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД