:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 315
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Локо" (Пд) съвсем окуця

"Локо" (Сф) пък иска чужди рефери наред
Ситуацията с контузените в "Локо" (Пд) вече е критична. Днес срещу "Локо" (Сф) няма да могат да излязат общо 6-има играчи. Последният, който получи травма, е защитникът Георги Самокишев. Другите 5-има са ясни още през седмицата - Илами Халими, Зоран Балдовалиев, Румен Горанов, Гюрсел Вели и Димитър Илиев.

"Този мач е най-проблематичен в цялата ми треньорска кариера, толкова трудности по сглобяването на състава не съм имал. Но и наличните играчи ще дадат всичко за победа и добра игра", каза наставникът на пловдивчани Иван Маринов. За титуляр е готвен Радослав Анев.

Преди мача пък домакините ще почетат защитника на "Локо" (Сф) Иван Пасков-Прасковата. Той бе капитан на пловдивчани, когато тимът стана шампион през 2004 г.

Вчера от "Локо" (Сф) поискаха за 4-и път тази пролет съдия от чужбина, този път за гостуването срещу "Спартак" (Вн) на 18 април. Вече е ясно, че дербито с "Литекс" на 14-и ще бъде свирено от Люк Вилмес от Люксембург.
777
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД