:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 267
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Форд" прави малък ван

"Форд" показа един интересен лекотоварен модел "Транзит Кънект", който ще запълни солидна празнина в гамата му. Всъщност става дума за ван с компактни габарити, товарен обем 3,4 куб. м и товароносимост до 825 кг, способен да побере 2 европалета. Такива данни има версията с къса база, която бе представена в Бирмингам.

В началото на годината бе представен и вариант с дълга база. "Форд" досега нямаше в гамата си подобни коли за дребен бизнес и ежедневни малки превози, които стават все по-популярни. За разлика от конкурентите, които обикновено пригаждат платформата на лек автомобил, фордовите конструктори са направили специфична платформа, която пасва по-добре на лекотоварната специфика. Така машината ще може да се прави в многобройни версии на фургона, с различно междуосово разстояние. Надеждността на конструкцията при постоянна товарна експлоатация е по-голяма и специфичните разходи са по-малки. За да подчертаят приемствеността, маркетинговите спецове са предпочели не да измислят ново име, а да ползват познатото и авторитетно в жанра "Транзит". Новият по-малък лекотоварен автомобил ще ползва и ред от конструктивните постижения на големия "Транзит" - модулируемост на вътрешното пространство, комфортно шофьорско място, усилени заключалки и други трикове срещу кражба, подобрена видимост и маневреност.
992
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД