:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 297
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Дезинформационен бюлетин

Ако се правим на ударени, значи вече е ударил часът

ПРЕСЦЕНТЪРЪТ НА МВР съобщава, че демокрацията е безспорен факт, което ще рече, че у нас гражданите не са преследвани, както беше по тоталитарно време. Нещо повече - вече не се преследват и никакви цели!

***

КОГА ТОЧНО ЗАПОЧВА ракиеното време? Това се питат в жегите все повече граждани от цялата страна. Официалният отговор, даден от колкото виден, толкова и видимо почерпен синоптик, е: "Когато температурите достигнат 40 градуса."

***

ЗОВ ЗА ПОМОЩ! Премиерът на България е изпратил сметката за ремонта на кабинета на финансовия министър, а той реагирал като ужилен, че не му е по джоба. За желаещите да помогнат е открита банкова сметка.

***

В КОНКУРЕНТНА БОРБА за повече абонати единият от GSM операторите у нас възнамерява да инвестира в ново поколение гълъби - те ще се специализират в пренасянето на гласовата поща.

***

НА ОСТРОВ БЕЛЕНЕ за първи път Министерството на културата организира летен семинар на сатириците. Темата е: "Когато човек се смее, положението е много сериозно."

***

ЗАПЛАШЕН ОТ ФАЛИТ в бурните условия на пазарната икономика, наш елитен футболен клуб възнамерява да продаде всичките си играчи накуп - като три синджира роби.

***

ЕДНО УТОЧНЕНИЕ! Свинята, която вчера мина по ларгото в София и хвърли в паника столичани, се оказа обикновен гражданин, напил се като такава от радост, че е намерил къде да паркира колата си.

***

КАКВО Е БЪЛГАРСКИЯТ МОДЕЛ? В специализирания магазин за климатици климатикът не работи...
1166
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД