:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 293
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Прелет над печата

Хаховци и мошеници

Интензивното четене на пресата може да докара човека до тъкмо такъв извод: че светът не се отличава с голямо разнообразие като типажи. Тия две категории - хаховци и мошеници, изглеждат достатъчни да изчерпят социалните видове на хомо сапиенс.

Пишещият тез редове обаче се сепва, защото, ако е тъй, то трябва да ситуира и себе си в една от групите, а те са непривлекателни. Затова се възползва от възможността да се тури в трета спецкатегория - прелитащ, и да хвърля надменни погледи надолу от висотата на поста си. И що да види - един безумец, застрелял с лък иракчанин в София, се предал. Обяснява в "Монитор", че просто не харесвал арабите.

Даа, нехаресването е сериозен аргумент. Ние не харесваме цените на парното и сигурно затова още не ни пращат изравнителните сметки, пише "168 часа". Топлинните счетоводители задържали най-драстичните блокове, защото се боели от гнева на потърпевшите...

Прави са, като нищо ще хванем лъковете.

На другия полюс е Юлиана Дончева! Харесваме я. Хубавелка. По тази може би причина я тикат за кандидат-кмет на София таралежите и земеделците на Стефан Личев. В "Стандарт" Личев обяснява мотивите си - не било справедливо само мъже да управляват столичния град.

Очакваме по тази логика и гейовете да изреват - стига хетеро-диктат, искаме кмет като на Берлин, от нашите!

Друга ербап жена, боркиня за учителски заплати, в "Труд" обяснява имуществените различия между себе си и тези, за които се бори, така: "Имам добър бизнес, затова съм богата..." Самата Янка Такева преди ходела с елечета, сега предпочитала кожените палта, пояснява вестникът.

Някой си пък млад безработен германец дошъл у нас и оттук получава помощи - било изгодно, пише "Стандарт". Звучи като мошеничество, бе - на месец над 1000 лева! Но - само за три месеца... Може би с оглед на кратките срокове пришълецът вече въртял мотиката на къра.

Но дали българите няма да го сметнат поради таз трудова дейност за хахо?
1259
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД