:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 266
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Гол на Бербатов стигна за 1/16-финал

Нападателят влезе резерва и донесе равен на "Тотнъм" в Белгия
СНИМКА: В. "СЪН"
Димитър Бербатов бие дузпата, с която "Тотнъм" стигна до 1:1 с "Андерлехт" под проливния дъжд в Брюксел.
Димитър Бербатов бе обявен за играч на мача "Андерлехт" - "Тотнъм" от гр. "G" в турнира на УЕФА, след като с гола си класира лондончани на 1/16-финал. Двубоят завърши 1:1, като домакините поведоха в 68-ата мин. чрез Барт Гоор, а само след 3 мин. словенският рефер Дамир Скомина свири пресилена дузпа за "Тотнъм". Бербатов се нагърби да я бие в отсъствието на Роби Кийн. Последният бе сменен именно от българина в 59-ата мин. Бербо подходи с каменна физиономия и вкара, макар отначало домакините да му заложиха топката на десетина сантиметра назад. Това бе 5-ият гол на Бербатов този сезон за "Тотнъм" и общо негов 10-и в този турнир, откакто е играч на "шпорите".

"Бербатов прави разликата в мача. Той е играч от световна класа", заяви наставникът на "Андерлехт" Ариел Якобс. "Димитър превърна двубоя от "Мисия невъзможна" в "Мисия изпълнена", след като би хладнокръвно дузпата", коментира пък в. "Сън".

Според английската преса това, че Бербатов бе оставен от треньора Хуанде Рамос на резервната скамейка в началото, значи, че испанецът ще разчита на играча да е титуляр във важното домакинство срещу петия в класирането "Манчестър С" утре.

Освен "Тотнъм" още 4 отбора се класираха в четвъртък вечерта за 1/16-финалите. В гр. "Е" това сториха "Байер" след минималното 1:0 над "Спарта" (Прага), "Спартак" (Москва) след същия резултат над "Цюрих", както и самите швейцарци, тъй като чехите почиват в последния кръг. В гр. "Н" "Бордо" би с 2:1 "Хелзингборг" (Шв) и се присъедини към шведите в следващия етап.
14
1135
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
14
 Видими 
08 Декември 2007 03:01
мноо скчен мач. така и не разбрах барбука що беше резерва.
08 Декември 2007 10:13
Няма лошо в ротационна система, лошото е, че сао при нападателите на шпорите може да се приложи.
Жалко за Кабул, момчето го взеха за изкупителна жертва. Едно грешно избиване и една измислена дузпа не е достатъчно за изхвърляне от състава. Доусън от своя страна имаше вече 4-5 издънки през сезона, с Андерлехт отново направи едно зловещо разминаване в малкото наказателно и пак по чудо не получиха гол. Варианта със Зокора засега работи, но е временен до завръщането на Кинг. Не зрабрах защо не игра Таинио, при положение че е единствения дефанзивен халф в състава.
09 Декември 2007 12:35
Снощи видяхме истинското лице на Пуул - без съдийската помощ реално си падат.


Ей това е съдия - една минимална грешка - но безгрешен срещу паданията на балерината Торез
09 Декември 2007 13:47
Е, свири дузпа за "кралските поданици" която беше само метър отвънка.
Сега съдията ще ни се извини и готово.
Слабо играхме и заслужавахме да паднем. Въпреки, че имахме две греди и с тази съдийска грешка можеше и да бием, но нямаше да е заслужено. Воронин не е играч за крилото - губи се от мощта и силата му. Уж щеше да пазим Карагър от картон за мача с Манчю, а се оказа, че на Самито му бе дадена почивка. Младока Хобс му бе даден шанс, но случи на лош ден. Рединг си играха типичната игра тип Уимбълдън - много раздаване и борба. Не взехме почти нито една първа топка!?!
09 Декември 2007 13:50
А срещу Торез първото имаше контакт за дузпа, но с предните си симулации вече заприлича на Кристиано Роналдо. Затова и съдиите трудно ще му свирят вече, да не приказваме пък за вчерашния чернодрешко.
09 Декември 2007 14:19
Суоми в много голяма грешка си


Сега гледах и Мач оф дъ дей - точно съдийство - двете "дузпи" за Торез - са чисти отнемания на топката. Евалрка на съдията, че не клекна като оня дето ходи да си вземе автограф от всичките от Пуул след мача с Карамелите


Сега дали е вънка е спорно - щото Карагър посяга отвън но играча падна вътре не нарочно а заради засилката си. Но това е минимална грешка


Комичен Бенитез Крауч крило................


Давай Рафа още 5 мача да те задържат и сте след Портсмут, Евътън, Вила и МС.
09 Декември 2007 15:08
mumoko,
виждам, че синята ди душица е в еуфория от дълго чаканата ни първа загуба. Отпадащи не искаш ли да отидем?
При второто положение на Торес нямаше нищо, но при първото, при друг играч и друг екип си беше дузпа.
За Карагър - играчите показаха къде е махнатия чим от шпагата на Карагър. Правилника е категоричен - нарушението се дава там, откъдето започва нарушението. От скоростта може и да не видиш откъде почва, но следите са си следи. За Манчю и Челси примерно трудно се свирят такива дузпи.
Както и да е - победата и топлотата в душицата ти си е за теб.
09 Декември 2007 16:19
Бях написал още като напрвихме 1:1 че шампиони тая година няма и да станем но ще завършим пред вас. Първа, десета или седма загуба - все ми е тая. Последните три месеца показаха защо. Потенциалът е различен. Портсмут може и да ви изместят скоро време и от четвъртото място.


Но наистина нямаше нито една дузпа. Гледай пак - аз ти казвам и двата пъти топката беше избита и чак тогава кракът на играча на Рединг удря крака на Торез.

09 Декември 2007 17:02
Аха, дано не се появят фенове на Вила и Блекбърн, че може и от УЕФА да ни изхвърлите!
Доста тежък сезон ни очаква значи, но да се надяваме, че поне няма да отпаднем с тоя точков актив.
09 Декември 2007 17:08
айде и Арсенал глътнаха вода.


Кофтито е че шансовете на МЮ да вземат титлата се увеличават.


От Арсенал и МЮ - по-скоро давам предпочитания на Дюнер Франсенал.
09 Декември 2007 18:58
айде и Арсенал глътнаха вода.

С "минимална" съдийска грешка.
09 Декември 2007 19:01
Шпорите най-после измъкнаха победа. Пак почти без никаква игра, няколко магически паса на Бербатов, но пропуски на Бент. Дефоу оживи доста играта, Кабул пак бе стабилен.
Тежките им мачове тепърва почват - с Помпи, с Арсенал, с Челси.
09 Декември 2007 21:01
мумоко, ако тези положения за Торес бяха на играчи от любимите ти левски или челски досега да си оревал отталъка! Но не би, щом са за враговете - може, не са дузпи! Ма какво ли ви се чудя, всички левскари сте си все такива, без значение за какъв мач си давате мнението!
09 Декември 2007 22:23
Говедок..., абе за англииски футбол става дума, а на теб все на Левски ти е в устата. Излагаш се!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД