:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 334
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Снимка: РОЙТЕРС
Хилари Клинтън отново се разчувства и просълзи на предизборна среща в детския изследователски център на университета "Йейл" в Ню Хейвън, щата Кънектикът, в навечерието на първичните избори в 22 щата за президентската номинация. Сълзите в очите на сенатор Клинтън преди първичните избори в Ню Хемпшър изненадващо допринесоха за преднината й там пред съперника й Барак Обама.
95
2190
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
95
 Видими 
05 Февруари 2008 23:13
Много е лицемерна.
06 Февруари 2008 01:18
Днес ходих да гласувам но ме преебаха.Влизам в стаята за гласуване в града Фордс Ню Джерси.Персонала само негарки и само една бяла до машината.Подавам и бюлетината с която ме канят да гласувам.Така ми намериха името веднага в книгата и се подписах.След това ми дадоха талон на които се подписах и го дадох на бялата жена зад машината.Отварам завесата и натискам бутона за Маик Хъки Ц4 на втория ред.Машината не приема вота.Една негърка идва при мен и ми казва, че трябва да гласувам само за демократите понеже съм бил регистриран демократ.Но казвам аз искам да гласувам за Хъки тои е моя тип.Неможе сега само когато са финалните президентски избори имам право да гласувам за които си искам.Ами тогава няма да гласувам за никои така може.Навремето се пребах и гласувах веднъж за Клинтон понеже обещаваше по ефтина медицинска застраховка.Тогава застраховката струваше $1, 200 годишно.Но като доиде Клинтон на влас не само че не стана по ефтина а три пъти по скъпа над $3, 600 годишно.Но това не значи че съм демократ като съм гласувал веднж за него.За Буш два пъти гласувах и не съжалявам.Изкривх се от пари докато при Клинтон не банкрутирах.Аз гласувам за личности а не за парти и никога не съм се регистрирал като демократ или републиканец понеже съм националист.Така че Хъки да ме извини но предпочетох да не гласувам отколкото да гласувам за негри.
06 Февруари 2008 02:03
Прочетохме откъс от "До Ню Джързи и назад" или "Сблъсъкът на един балкански фосил* с модерния свят".
*Фосил - човекоподобно изкопаемо от третия свят (но не задължително), въоръжено с несъразмерни претенции, безкрайна наглост, ниско чело и мироглед на трансилвански селянин от 18-век.
06 Февруари 2008 02:15
По темата: никой никого няма да "отвява" на изборите, това поне е пределно ясно, despite форумните ясновидци. Разгледайте хубавичко цифрите и отбележете че се менят постоянно.
http://www.pollingreport.com/wh08gen.htm
Ерго, някой да тук да се кълне че еди-кой си щял да спечели "без съмнение" е в най-добрия случай гадаене. Това е разликата с руските избори - не знаеш резултата предварително Бъзик.
06 Февруари 2008 03:04
клинтъницата е "у и т", а съпружникът й (също "у и т" с цигански примес)беше подлога на ционистите. Ще изсипят един кораб с инфлационни $, за да изберат лелята Която се просълзява. Незабравима беше по времето на аферата "Люински", когато защитаваше по телевизиите похотливия мераклия да го нади в Оралния кабинет. Особено с пледоарията си, че свирката не била полов акт в тесния смисъл на понятието imisio penis in vagina.
06 Февруари 2008 03:10
starija hush , умори ме от смях , шъ знайш
Ми ти си се набутал в шоуто Хилъри - Обама и си искал от демократите да издигнат Хъки за президент.
А по принцип правилно си се ориентирал че не трябва да търсиш евтинията в живота ( щото така или иначе ще се преебеш ), а да гониш високите доходи. Направиш ли пачката - няма проблеми с цените .
Дерзай . Мак Кейн .
06 Февруари 2008 03:25
Знаменитият холивудски актьор говори на предизборен митинг на Обама в Ню Джърси
Робърт де Ниро за първи път с политическа реч
Робърт де Ниро даде рамо на Барак Обама за Белия дом.

В. "МОНИТОР"-06.02.2008
Знаменитият холивудски актьор Робърт де Ниро за първи път в живота си произнесе политическа реч. Той говори на предизборен митинг в щата Ню Джърси, представяйки претендента за президент, сенатора демократ Барак Обама, предаде АП.
Де Ниро каза, че на Обама му липсва политически опит. В залата, в която се бяха събрали привържениците на младия тъмнокож сенатор от Илинойс, започнаха да шушукат. Правейки ефектна пауза, Де Ниро поясни - Обама няма опит да гласува за война. Това е "неопитността", която ни е нужна в новия национален лидер, подчерта актьорът. В отговор избухнаха аплодисменти...- Натиснете тук
06 Февруари 2008 04:12
Пък МакКейн получи рамо от Шварценгер и дори от поразително грозната му жена (на Терминатора, не на МакКейн). Обама обаче привлече повечето от звездите.
Като слушаш преживелиците на стария хъш и разбираш къде се снимат клипчетата на тема "Колко са тъпи американците". Или някоя скрита камера. Отива да избира кандидат-президент на демократите и вика "Ама що не ми дава да гласувам за Хъкаби?"

Редактирано от - Dinain на 06/2/2008 г/ 04:14:17

06 Февруари 2008 04:34
А вие ме искарахте че едвали не сим бил в главната квартира на демократите.На машината за гласуване са написани имената на всички кандидати.На първа линия отгоре са всички демократи а на втора линия под тях са всички кандидати на републиканците.Моят симпатяга Хъки беше Ц4.Но не ми пускат вота защото съм бил регистриран като демократ.Кои ме е регистрирал такъв изобщо не знам.Има нещо гнило според мен.Сега маи щте ме регистрират като Фичо либерал.
06 Февруари 2008 04:36
Деее.... а тая артиска дееее.....а аз.От любов към човечеството ли се е просълзила, или по Моника Люински?Аз го мраза това семейство клинтън.Благодарение на лайнара Бил и сега Българската земя страда от убеднения уран с който обстрелваха Сърбия.
06 Февруари 2008 04:44
Враговете на Америка, талибани, терористи, комунисти , , , , , не искат сълзи а тояга!
Хилари не е за президент!Не е за лидер и защитник на цивилизованият свят!
06 Февруари 2008 06:03
Хъше , я си помисли пак какви анкети си запълвал последните десетина години. Положително някъде си се позиционирал като демократ. Както сам спомена- веднъж си гласувал за Клинтън. Възможно е някъде да си пуснал някой долар на някоя демо-вечеринка. Тез работи се пишат. А забраната на веднъж " засветил се " като демократ да гласува за рапубликански кандидат НА ПРАЙМЪРИ ( и обратно ) е съсвсем логична. Избягва се влиянието на противника върху избора на партията. На самите избори вече си гласувай за твоя човек . Кой ще те спре ? Но за да стигне той до номинацията трябва да бъде издигнат от републиканците , не от перебежчици.
FL , аз лично съм за Мак Кейн , НОООО ! Изобщо не подценявай бабишкера. Тя както си рони сълзи така ще ти резне гръцмуля , ако това налагат интересите на шефовете.
06 Февруари 2008 06:08
Хъша регистриран демократ! Срамотия!
06 Февруари 2008 06:20
Хъше, Хъше, какво разбира еднин пастор като Хъки от международна политика. Гледа ли му интервюто на което викаше: абе това че не са открили оръжия за масово поразяване в Ирак не значи че не гие е имало и после направи някакакво много тъпо сравнение с кошницата с велигденските яица и оръжията за масово поразяване
Воци, а относно Маккеин не е лош човека, ама само воини и дрънкане на оръжие му е в главата, ще банкрутира д-та.
Рон Пол
06 Февруари 2008 06:55
Я, Dinain пак се появи. Къде се покри бе човек? Добрутро! Има и една още необсъдена причина да не бъде избрана Клинтъница, след 1 мандат на Буш Сениор, 2 на Клинтън (мейл), 2 на Буш Юниор, ако пак се поеме кормилото от Клинтън (фимейл), постът направо ще заприлича на "семеен бизнес". Остава после и Джеф Буш да се кандидатира и да стане пълна гротеска. За страна, която има "претенции" за водеща демокрация е някакси неловко. Меко казано. Кавичките на "претенции" не се нуждаят от пояснения.

Параграфе, не забравяй, че Де Ниро е артист, т.е. за пари приказва това което му кажат (я режисьорите, я някой друг който си шари) и също така за хонорар се прави на такъв какъвто не е. Професия. Евтинджийски политически трик, като мангизите ги дават баш заинтересованите. Опра Уинфри и тя си размотава дебелия задник по предизборни митинги. Специално на нас не би трябвало да ни дреме много-много как ще се развият събитията там.
06 Февруари 2008 07:03
K9 , да не забравяме , че президентът е само едно СЕО . Над него има по-големи. които решават дали да има или да няма война. Ако се вземе решение за война президентът ( когото и да изберат американците ) има честта да решава КАК именно да я води.
Така че не му се връзвай на Мак Кейн на дрънкането на доспехи. Той само показва , че ако дойде до него - скача с рогите напред .
А за Рон Пол , но американците още не са узрели. Ще му дойде времето един ден и на него . Или на някой като него.
06 Февруари 2008 07:34
Вторият президент Джон Адамс Натиснете тук има син Джон Куинси Адамс Натиснете тук, който става шестият прездиент на САЩ.


Уилям Хрисън Натиснете тук, девети, и неговият внук също президент Бенджамин Харисън Натиснете тук, двайсет и трети. Въпреки че те остават доста противоречиви следи.


Теодор Рузвелт Натиснете тук и неговият племенник Франклин Делано Рузвелт Натиснете тук макар и от различни партии също показват, че семейният подход към политиката в САЩ не започва със семействата Буш и Клинтън.


В друга насока - има семейна приемственост и в конгреса - семействата Кенеди Натиснете тук, Хамилтън Фиш (от първи до четвърти включително сенатори от 1845 до 1995) Натиснете тук, Гор, Рокафелер, Мийксес, Дод, Бейкър, Цонга, Шафе са други големи политически представени фамилии. Двама от синовете на ФДР също стават част конгресмени от Ню Йорк и Калифорния


Нанси Пелоси Натиснете тук- говорителят на конгреса - е дъщеря на конгресмена Томас Д'Алесандро Дж. Натиснете тук


Румни Натиснете тук от своя страна е син на бивш губернатор на Мичиган и президентски кандидат Джордж Румни Натиснете тук.


Според изследване на американски професор Ернесто дал Бо 45% от членовете на конгреса от 1789 имат роднина също избран в конгреса. Натиснете тук (последния pdf файл)


Та определено може да се говори за управленска аристокрация със специално обучени, семейно възпитание и нагласа за ролята им в обществото - не виждам какво толкова странно има в това Буш и Клинтън да управляват поне 30год. последователно.


Мислете за Челси Клинтън и за близначките на Буш, които могат да се кандидатират след 10год.

Редактирано от - mumoko на 06/2/2008 г/ 07:58:43

06 Февруари 2008 07:36
А за супер вторник - нищо не очаквано - окончателно бетонира Маккейн и допълнително създаде каша при демократите. Както и се се очакваше от всеки що-годе разумен анализатор.


Рон Пол е събрал изключително огромно количество дарения - в последния месец 1.5 повече от Обама и Клинтън заедно. Има големи очаквания, че ще се пусне сам. Ралф Надер също изяви позиция да издигне за пети път кандидатурата си. Блуумберг e потаен, но изчаква със сигурност да излъчат неизбираеми кандидати като Обама и Румни.


Президентска двойка МакКейн - Хакъби без да се напряга много много има огромен шанс да не докара на САЩ и респективно света някой и друг заблуден демократ.


Равносметката от деня засега според АП:


- при републиканците е: 402 делегата за МакКейн. с/у 107 за Румни и 99 за Хакъби.


- при демократите е: 363 Хилъри с/у 328 за Обама

Редактирано от - mumoko на 06/2/2008 г/ 08:09:46

06 Февруари 2008 07:48
Хъша, като те гледам доста витаеш в облаците, ама то си е типично американска черта така че... Ако ти имаш такива доходи това означава ли че всички имат бе? Че едва ли не Буш е най-успешния президент в историята, пази Боже!

Може да има бизнес и корпоративни интереси, може Хилари малко да преиграва с това че е жена и е била активна политическа личност за последните 16 години, но има и факти. А те са - тя е много интелигентна и способна, а Обама е въздух под налягане. Републиканците само гледат своите си интереси и как да правят войни, Демократите поне са по-социални и отворени към света. Не харесвам Америка, не ме интересуват техните вътрешни проблеми така че не мога да кажа кой би ги оправил най-добре, но ти казва кой е най-добре за света да стане президент. Защото харесва ли ни или не, Америка поне още едно-две десетилетия ще бъде световна сила. Или поне ще се прави на такава...
06 Февруари 2008 08:22
Искрено съчувствам на мъката на нашите, форумни американци, но нека никога не забравят, че и миньорската орисия не е по-лека.
06 Февруари 2008 09:00
mumoko, това дето си го писал допълнително влошава цялостната картинка. Ако ви е толкова присърце управлението по семейна линия, значи по този параграф демокрацията ви е на нивото на Северна Корея. Пък с този предварително подготвен "юношески отбор" става ясно, че няма изгледи за нормализиране на положението.
06 Февруари 2008 09:03
Мдааа, излезе ли му веднъж лошо име на човек - я че е педал, я че е пияница, я че е демократ (за американските демократи, де, които са си горе-долу социалисти), петното трудно се изчиства. Та и с хъша така - минутка невнимание, цял живот резил

_______________________
And if I spend somebody else’s money on somebody else, I’m not concerned about how much it is, and I’m not concerned about what I get. And that’s government.
Milton Friedman, Fox News interview (May 2004)
06 Февруари 2008 09:14
нищо странно няма в цялата картинка, въпреки че не живея в САЩ. В Япония текущият премиер е също син на предишен мин. председател. Някой представители в долната камара фамилно онаследяват роднините си. За Китай да не говорим. Особено около шанхайската формация.


Покажи ми страна където го няма приместването онаследяване на политически позиции.


06 Февруари 2008 09:42
Като погледнеш западна Европа, направо не знам от коя страна да започна. За кралствата в северната част се взема под внимание министър-председателя. И не знам защо, ама това за политическата подготовка на наследниците малко ми прозвуча като полагане на старателни грижи за неотклонение от "правилния път на партията". Или по-скоро на картела. Само сърп, чук и петолъчка липсват. Нещо много оскъдни ми се виждат възможностите за избор в такъв случай. После как да не се подхилкваш на тупането в гърдите и гръмките слова за демокрацията. Не знам как на теб, ама на мен хич не ми се нрави такава система, в която при изборите всъщност избираш в кой крачол да си го преместиш.
06 Февруари 2008 09:43
Is she jewish!?
06 Февруари 2008 09:57
Сърп, чук и шестолъчка!
06 Февруари 2008 10:03
Дай примери (за икономическа, военна, демографска, техническа сила с голяма територия като на САЩ управлявана не наследствено)че издишаш - наизуст и аз мога да говоря. От всяко свирка политик не става - трябва обучение, подходящ кръг от приятели, семейна среда - и т.н.


Пример за демокрация - е любовта към Рон Пол - дали ще го изберат ще го видим като се пусне самостоятелно.
06 Февруари 2008 11:12
Тези в Америка - започват вече да се прекарват...
Президента трябва да бъде негър или жена... Не друг.
Съвсем им свърши разума...
Как ясно проличава, че президента е марионетка на останали в сянка субекти.
06 Февруари 2008 13:58
Тези сълзи да не й ги слагат както на клипа на Мара отварачката? То бива, бива, ама... много чувствителна ще излезе тая. Виж, ако беше Тити Папазов щях да му повярвам, че е искрен, ама тази - не, мерси.

Редактирано от - ptankov на 06/2/2008 г/ 13:59:47

06 Февруари 2008 14:06
Седалгине, бях в принудителна отпуска, ама Мосад натискат ли, натискат, трябваше да се върна да ви тровя живота. Пък и хубави чекове пращат

По темата за наследственността: закон срещу това няма. Бащата политик ще иска децата му да са политици, както ако беше лекар, адвокат, инженер или каквата и да е друга професия. Разбираемо е. Като се прибавят семейните връзки и запознанства, образование и протекции, нищо чудно няма че често президентите са роднини. Само че далеч не са от едно семейство, че да ги обявим чак за монарси
06 Февруари 2008 14:19
Плюс комисионна на символ и ред ционистка пропаганда. Постингите против всичко българско се броят 2 за лев. Про-турските - 2, 5 реда за шекел.
06 Февруари 2008 14:22
Отврат, аман - ако ТИ беше израз на "всичко българско", тая държава да са я закрили отдавна. Добре че си Отврат
За ценоразписа - нацели горе-долу. Я кажи на теб колко плащат от организацията на отвратителните?

Редактирано от - Dinain на 06/2/2008 г/ 14:25:52

06 Февруари 2008 14:44
Мумоко, пропуснал си династии като Кенеди и Куомо или като Папандреу и Караманлис или Живкови, Пирински, Станишеви, Пръмови на Балканите. Клинтънови не са династия, просто равностоен брак на двама способни политици. Бушеви пък не са истинска династия като Рузевелт и Кенеди - просто един баща с много добра политическа кариера, който за обща беда мъчеше разхайтения си като Владко син да я повтори.

Написал си толкова правилни неща, как може да мислиш и това за "заблудения демократ"? Какви задачи трябва да решава Америка сега? Как републиканците, даже да е симпатичния и умерен МакКейн, могат да помогнат? Катастрофата на Буш като политика е пълна. Трябва смяна на режима. Задачите в икономиката и обществото не са по-леки от в 1932 г. и във външната политика кашата е голяма, трябва размах като в 1945 г.

Според мене правилния ход на демократите е Хилари кандидат с Обама running mate. Те се смекчиха един към друг в последните дни. И никакви независими, които да им вземат гласове. Обама е чаровен, но още млад и лековат, плува по течението - тъкмо осем години да узрее за президент, ако може. Приказките му за промяна засега са вятър и мъгла, няма силни идеи, не е склонен да се конфронтира, а и деловите му качества не са известни още. Той взе гласовете на черните 5:1 и победи в по-малките щати. Хилари взе по-големите щати, по-опитна е, по-интелигентна, има по-конкретни планове за действие от първия ден, което ще е важно, особено за здравната реформа.

Ако Обама спечели, шансовете му срещу умерения и също не по-малко чаровен МакКейн са съмнителни.

***

Влиянието на Америка в света не е заради войската или зелените хартийки. А заради неща като Гугъл, Апъл и Фейсбук - сега е това, по-рано са били Майкрософт и АйБиЕм, по-рано - Боинг и Локхийд, Джип и Форд, железници и стомана. Няма кой да измести Америка от първото място в обозримо бъдеще.

Има значение и политиката. Динамиката и прозрачността на президентската борба прави впечатление по света. Не прилича на предаването на властта в Кремъл и на конгреса на ККП. Даже и в Брюксел няма праймъри-та и кокъс-и и такова участие на народа в политиката.
06 Февруари 2008 15:28
Буш са си политическо семейство със знатно присъствие в живота на Америка от Самуел Буш в края на мин. век, прадядото на текущия президент. Прескът Буш, дядо на текущия президент, също е сенатор и т.н. Има и други фамилии - като Тафт - бивш президент и друг - бивш губернатор на Охайо - подал оставка наскоро. и т.н. За Балканите нямам интерес и не коментирам.


Двойка Клинтън - Обама е самоубийствена за демократите, както и дебата - кой е гласувал за война с Ирак, както и кога ще се изтеглят САЩ от тях.


Не бих се съгласил се че МакКейн е умерен - в много от позициите си се доближава в голяма степен до текущия президент, дори е по-твърд и решителен.

06 Февруари 2008 15:30
Оха Мумоко, Джон Адамс а? Жена ми е един от потомците му
06 Февруари 2008 15:34
Воци не подкрепям Маккеин защото е за оставане в Ирак. Иначе човека ми харесва има опит, но не смятам че оставане в Ирак е наи-доброто решение.
06 Февруари 2008 15:37
Анализите на Мумоко са по-точни. Тандем - Клинтъновица-Обама е абсурден. Не мисля че шансовете на Обама срещу Мкейн са по-слаби от тия на Хилари. С една дума битката в магарешкия лагер ще изцеди силите , и в крайна сметка ще видим пореден републикански президент . Поне засега така вървят нещата. Две неща могат да обърнат палачинката и да доведат до протестен вот /относително , относително... / Вътрешнополитически скандал , или ускоряване на икономическата криза от една страна , или рязко сгомнясване в Близкия изток , от друга. Към днешна дата и двата варианта не са налице , затова Макейн има по-високи крайни шансове за победа.
06 Февруари 2008 15:38
Друго също ми е интересно - как всички подценяват Буш като слаб президент


За САЩ няма друг избор освен продължаване на мисията си в Ирак - МакКейн е единственият, който казва че САЩ ще остане - демократите защитават безумни идеи като изтегляне и т.н.
06 Февруари 2008 15:47
Поради реалната перспектива да се затвори цикъла Буш-Клинтън-Буш-Клинтън, некои неокомсомолци започват да защищават непотизма.
Къде ви отидоха принципите, другаре? Имали ли сте такива някога?
Сега слушайте внимателно:
Първо, в Щатите такова животно като "аристокрация" нема. Никога не е имало. Млада страна е, не е имало нито време, нито мая, за да се получи. Но има кланове, чиито корени са заквасени от хайдуци и боклуци. Това са им династиите.
Второ, изумен съм от наивните представи, че има значение кой ще спечели през ноември. Наистина ли някой си мисли, че ако Обамата удари десетката ще изтегли войските от Ирак, както обещава? Или, че дедо Джони ще ги държи там до второ пришествие и ше стане климатичен шампион? Или, че кухата баба Кица ще даде здравни застаховки на мало и големо?
"Чеиндж, чеиндж, чейндж"?
Не драги, който и да е следващия чорбаджия, американците ще си получат един стандартен пакет, с който от 20-тина години са свикнали.
Вместо да се вслушвате в латерните с клишета, залагайте, по-весело е. Например, аз заложих на мормона, но изгубих. Баптиста го подкопа жестоко, а дон Юлиани подкрепи дедо Джони


06 Февруари 2008 16:09
Разбира се , че няма същностни разлики между кандидатите. Само нюанси и лични качества. За тях , именно , спорим и залагаме. А Мумока след аплауза получава и дюдюкане - Буш ІІ е не "слаб президент" , БУШ ІІ Е НАЙ-ГОЛЕМИЯ ПРЕЗИДЕНТСКИ РЕЗИЛ НА САЩ ОТ 50 ГОДИНИ НАСАМ. Пълен провал и в икономиката , пълен провал и на международното поле. Буш накара и най-отявлени фенове на САЩ по света да станат американофоби. Буш превърна милиард мюсюлмани във фанатици, ненавиждащи Америка и по-общо Запада. Айде да спра до тук...Всеки след Буш ще бъде по-свястна фигура... Дали ?
06 Февруари 2008 16:12
къде са цифрите, фактите и т.н., муктада?


на приказки - мога да докажа, че е точно обратното. давай с аргументи - имена на учени и изследвания
06 Февруари 2008 16:17
Не знам защо, но цялата фамилия Клинтън са ми неприятни. Бил - селянин с нищо не отстъпващ на наш Желю, Хилари - лицемерна и фалшива като наш Тити, щерките - прости момичанца. Ако аз трябваше да гласувам щях да дам гласът си за негрото.
06 Февруари 2008 16:21
Какви учени , какви изследвания , бе Мумо ? Ми само два факта са достатъчни по двете ми твърдения. В икономически аспект - какъв беше търговския дефицит на САЩ в края на Клинтън , и колко е сега ? А курса на долара ?? Във външнополитически аспект - Какво прокламира Буш преди инвазията в Близкия изток и какви са резултатите ? Колко са загиналите иракчани ?? Какво е настроението на целия Близък и Среден изток към Америка ??? Какво стана с истинските стратегически противници на САЩ за 8 години /Китай , Русия , Иран/ , къде бяха те преди 8 години , къде са сега ??? More
06 Февруари 2008 16:22
Метката, бе как така "древна" България на 130 години има царе, а "младите" САЩ на 230 нямали време да заформят аристокрация?
И ти и Муктата не се ли уморихте да плещите глупости? Гледайте изследванията бе, генни. Булгар разбира от политика, пиене и жени, нали така беше? То едно е да четеш и мислиш, друго е да плещиш наизуст, че и да си вярваш на собствените халюцинации. Десетки проценти се смъкват и вдигат всяка седмица, ама не, баш-специалистите гледат на кафе, хвърлят боб и вещаят кой съюз бил абсурден и кой нямал шансове. СмЕх!
За пример: темата за Ирак се считаше за най-непопулярната и всички се надпреварваха да плюят войната и да се кълнат колко бързо щели да изтеглят войските. Ама напук на всичко, дядя МакКейн обяснява наляво и надясно как трябвало да останат - и напук на всяка логика в момента към 47% заявявават че ще гласуват за него. Брей?! Преди няколко месеца Хилъри беше безспорен фаворит, а Обама беше куриоз - сега пък цял Холивуд се нареди зад Обама, а Хилъри се изприщи от притеснение. Брех?! Преди няколко месец и Джулиани беше фаворит на републиканците, а какво стана с него, напук на всякаква логика? Брех, още една изненада? Та колко ви струват прогнозите и анализите - май точно колкото да си отпечатвате и да ги ползвате в малката стаичка
06 Февруари 2008 16:26
Буш превърна милиард мюсюлмани във фанатици, ненавиждащи Америка и по-общо Запада.

Мукито явно е почнал да гледа Фокс, за да плещи този нов вид глупости.
В приносите на Буш, Муки, си забравил да включиш глобалното затопляне - виж колко е средната температура на кълбото през 2000 и колко сега. Сполай ти и продължавай да разсмиваш форума с детинските си разсъждения
06 Февруари 2008 16:28
Какви учени , какви изследвания , бе Мумо ?

Мумоко, такива неща не очаквай от Мукито. Той е самобитен гений. Виж му разсъженията - вчера се почесал по носа и заваляло. Този факт доказва че с почесване по носа Мукито предизвиква валежи.
06 Февруари 2008 16:39
Давай , гойчо , давай ! Искаме още
06 Февруари 2008 16:41
Глейте сега каква е работата. Американците не могат току така да зарежат нещата по-средата. Я, що шалвар има цепене и дудук за ритане по света. Буш е пич, президент на място. Ще остане в историята. Такъв президент трябва на САЩ, а не Хилари, Обама и някой друг сълзлив мек демократ, който най-много да успее да събере кураж да пусне някоя бомбичка над Сърбия. Макейн е човекът, който ще свърши работа и ще раплаче милиони шалвари и дудуци по света. Той ми се вижда по-инат от Буш и още по-решителен. Очакваме също голям рев от форумните мукталакидиоти.
06 Февруари 2008 16:46
За какво грухти това свинче от Йемен, само Господ знае
Нема бе, нема. Булгар е прост. В БГ имало само един аристократ - Пирински от бекапето. Четох го черно на бело в "Сега" преди време.
В БГ нема. Остави бегето, я кажи има ли в Йемен
06 Февруари 2008 16:47
Здрасти, Зузи
... Има непоказани мнения ...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД