:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 264
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Суперкеч

Валяка и Сугаридзе отровно се хапят, виртуално засега

Иво Тодоров, радио НЕТ: 15 въпроса зададохте към г-н Костов?

Евгений Бакърджиев: На тези въпроси аз очаквах СДС да отговори на националната конференция и след това. Аз бях от тези, които смятаха, че там ще се промени, нещо ще се случи и ще започнат да наричат нещата с истинските им имена, факт е обаче, че отново се пускат тези, които дезинформират обществото, онази кинжалска система, в която има дезинформатори, контрадезинформатори, които размътват нещата и гледат да замъглят системата. Та Едвин Сугарев отново се опитва да разсее истинските теми и да ги препрати някъде другаде. Вчера беше дебатът за РВД. Всички чуха и разбраха за какво става дума. Само че СДС не говори за РВД. Дори и ръководството на ПГ вчера се скри, избяга от дебата, за да се скрие от истината...

ИТ: Тези питания се появяват, след като в пресата видях ваши изявления, че сте готов да подадете ръка на Иван Костов.

ЕБ: Искам веднага да ви стопирам, за да не се изкривява истината... Ако безработицата ще бъде решена и това ще зависи от съвместната ни работа, аз съм съгласен да решавам тези проблеми дори и с хора като Иван Костов, но в никой случай не съм тръгнал да подавам ръка. Аз подавам ръка на хора достойни, хора почтени и хора, които са се изявили като мъже.

ИТ: Г-н Сугарев, не знам дали успяхте да чуете г-н Бакърджиев. Според него, когато се насочи внимание към грешки, корупция или клиентелизъм на "Раковски" 134, Едвин Сугарев излиза и се опитва да отвлече вниманието. Практикувате ли го?

Едвин Сугарев: Всъщност точно г-н Бакърджиев се опитва да отвлече вниманието, тъй като той е най-отговорният от всички, ако трябва да бъдем честни, за историята с РВД... Аз към 15-те въпроса на г-н Бакърджиев имам един 16-и, а именно към ръководството на СДС по време на управлението. Кой беше този умник, който сложи такъв човек като вицепремиер на България? На този въпрос много държа да ми се отговори!

ИТ: Вие ли сте били пряко отговорен за наблюдаването на РВД?

ЕБ: Разбира се, не. Аз ви казах, че Едвин Сугарев е оръдието, което се използва, когато трябва да се подмени истината... Едно търговско дружество, освен от собственото си ръководство се контролира само и единствено от финансовия министър. Така че препратката е опит да се измъкнат било Муравей Радев, било Иван Костов, било всичките, които въртяха парите в България, и да се пратят някъде другаде... Конкретният въпрос е що ще един такъв като Едвин Сугарев посланик в Индия или в Монголия, най-вече в Индия - където англоговоряща държава приема дипломати, които знаят поне английски и френски. Известно е, че Едвин Сугарев владее донякъде руски език. Това е клиентелата на СДС!... Телефонна връзка между мен и Едвин Сугарев не ми правете, моля ви.
4
432
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
4
 Видими 
10 Юни 2002 02:29
... а невиртуално се налагат с тигани по главите! Винаги са ми били чудни оптимизма в мислите и агресията в думите на политическите трупове.
10 Юни 2002 09:00
S tolkova omraza silna partija ne se prai - Sugarev da prestane da komprometira vseki, koito ne mu pasva po nai-kadesarski nachin. Izliza, che samo Szgarev e chist kato angel. Ot pozizijata na kakuv si prisvoijava pravoti taka da sudi vseki. kak puk ne kaza za nijakoi kesto gradivno!
11 Юни 2002 00:13
Натиснете тук
11 Юни 2002 00:33
Тука пишът само бъзливи комплексарчета. Чоли липсува.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД