:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 511
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Щойбер: Стига гастарбайтери

Десният лидер ще затвори Германия, ако стане канцлер
Няма място за повече имигранти, докато безработицата в Германия не спадне, заяви вчера в емоционална реч Едмунд Щойбер, кандидат за канцлер на обединените в парламентарен блок германски опозиционни партии Християндемократически съюз и Християнсоциален съюз (ХДС/ХСС), предаде Ройтерс. На конгрес на ХДС във Франкфурт на Майн той призова германците да свалят на изборите през септември сегашното правителство на социалдемократите и зелените, които следват политика за планово приемане на чуждестранни работници.

"Тази политика не бива да има продължение", заяви председателят на баварския ХСС. Щойбер нарече сегашния канцлер социалдемократ Герхард Шрьодер "канцлер на нарушените обещания", при когото Германия се е наредила икономически на опашката на Западна Европа. Той обвини Шрьодер в опортюнизъм, защото бил готов да се възползва, ако трябва, и от подкрепата на бившите комунисти в Бундестага само и само да остане на власт след изборите.

Щойбер изрази увереност, че ХДС/ХСС ще спечелят достатъчно мнозинство на изборите, за да изпратят в опозиция сегашните управляващи. "След 96 дни червено-зеления призрак в Берлин няма да го има", зарече се баварецът. Проучванията на общественото мнение дават преднина на десницата. Икономика, данъци, пенсии и образование са според нея слабите места на днешното управление.

Речта на Щойбер наелектризира залата и хиляда делегати му ръкопляскаха прави 12 минути, отчете агенция Ройтерс.
 
Смятаният за скован Едмунд Шойбер изненада хилядата делегати на конгреса в ХДС във Франкфурт на Майн с необичайно емоционална реч.
4
592
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
4
 Видими 
19 Юни 2002 10:38
Tova e nai-golemia fasist v Evropa v momenta.Tesko na Germania ako go isbere sa kanzler.
19 Юни 2002 12:38
Stelichka, mnogo si sexy s tazi bjala roklichka))
A Stoiber - Nazi raus!
19 Юни 2002 14:20
emi germancite da iznasiat tehnologii i kandidat gastarbaiterite shte si stoiat v kashti i shte si misliat che im praviat investicii v sobstvenite im strani.hem gastarbaitera sit, hem germania ciala.ili germancite da vdignat standarta na jivot v stranite ot tretia sviat i da im prodavat bezmislenite si djundjuriiki taka taka hem germania bez gasterbaiteri, hen bez bezrabotica
19 Юни 2002 15:45
Tretija iskazal se e po dobre da si napagne malko mozaka predi da dava mnenie, za da ne zanimava drugite s takiva idiotstini.
A tova koeto se e izzepil Steuber sa prazni popolistki prikaski s zel vzemane na poveche glasove ot kraino desnite izbirateli, na izborite.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД