:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 540
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Прелет над печата

Морска дискриминация

Юли-август морето залива пресата и да не бяха политическите скандали, щяхме да четем само за дюни и шведки. Предвид оперативната обстановка обаче вчерашните вестници са гъсто населени с летуващи брюнети.

"БСП прати циганите на море", вопие ББ чрез "24 часа", излагайки зловеща версия за събитията, при които цялата столица замяза в хигиеничен план на "Факултето". "Организираха циганите (от боклукчийските отряди, б.р.) да отидат на море за два дни - точно докато представят докладът на Европейската комисия", реди конспирации градоначалникът в потвърждение на максимата, че циганите без държава могат, но държавата без цигани - не. ББ пък не може без врагове, затова е погнал и младите социалисти, които според него са организирали ромската туроперация и за капак сложили пред пълните кофи табели "Гарантирано от ГЕРБ". В отчаян напън за оригиналност въпросните млади левичари си признали без бой, че са изпратили ромите на "Какао бийч". Впечатления от първо лице за циганската ваканция обаче липсват.

Затова пък всичко си споделя в откровен и подробен разказ видният заключеник Митьо Очите, за когото се твърдеше, че е ходил да си лежи присъдата на плажа в Слънчев бряг (тоест извън границите, в които му е дадена отпуска): "Ходих на масаж, после ядох яйца по панагюрски", дава отпор на злобните слухове внушителният брюнет пред "24 часа".

В жарка плажна фотосесия пък се е снимал Будителят на народа Юлиян Вучков: "С професор на море", издокарал го е на 1-ва стр. "Труд" с две съблазнителни "непрофесионалистки" (в областта на моделството) - брюнетка и блондинка. Фотосът е част от поздравителна кампания - телевизията, където се подвизава Вучков, по този начин приветства аудиторията си за летните месеци. Обаче и професорът, подобно на Митьо Очите, не се е доредил за истински плаж - сесията е правена в софийско студио.

И какво? За Вучков няма море, за Митьо Очите няма море, а за циганора има - и то на аванта. Туй вече си е обратна дискриминация.
1068
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД