:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 359
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Христолов ще сдаде изцяло властта в "Ботев"

СНИМКА: БОРИСЛАВ НИКОЛОВ
След мощния пробив на медийния пазар Ирена Кръстева стъпи и във футбола чрез "Ботев" (Пд).
Досегашният президент на "Ботев" (Пд) Димитър Христолов няма да е част от ръководството на клуба след общото събрание на акционерите на 18 декември. Той е получил покана да влезе в съвета на директорите, но не е приел. Все пак у Христолов остава процент от акциите.

Новият собственик за пръв път бе съобщен официално от БТА вчера - бившият изпълнителен директор на спортния тотализатор Ирена Кръстева. В момента тя активно се е впуснала в медийния бизнес и вече управлява всекидневниците "Телеграф", "Експрес", "Монитор" и "Меридиан мач", седмичника "Политика" и телевизия TV7. Именно притежаваният от Кръстева "Нова българска медийна група холдинг" ЕООД е най-вероятният купувач на акциите на "Ботев". Огромна е и вероятността в директорския съвет да влезе синът й Делян Пеевски, сега зам.-министър на извънредните ситуации.

В момента наместник на Кръстева в "Ботев" е Христо Андреев, който ще получи цялата оперативна власт.

На 18-и новите шефове ще обявят плановете си за клуба и част от новите попълнения. Засега обаче щедро се пускат футболисти на проби. За "Рапид" (Виена) замина защитникът Величко Величков (22 г.). Освен Тодор Тимонов (22 г.) за втородивизионния италиански "Виченца" пък заминава и юношата Цветомир Тонев. Този отбор вече одобри защитника на пловдивчани Йордан Минев, който обаче първо ще се пробва на по-високо ниво - в елитния "Дженоа".

"Това, че наши футболисти заминават на проби в други отбори, не значи, че сме ги продали. Ако получим подходящи оферти за тях, ще решим кои от тях да продадем", заяви изпълнителният директор на "Ботев" Борислав Димитров.

От отбора обаче най-вероятно ще бъде освободен хондураският нападател Анри Суасо. Договорът с италианския вратар Алесио Локатели пък ще бъде разтрогнат, след като той тотално разочарова още в дебюта си за първия тим - при 0:2 от "Литекс" за Купата на България.
7
1041
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
7
 Видими 
03 Декември 2008 03:09
Мнението ми е същото като под статията за уволнението на Мишока:
УРААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА ААААААА!
Да видим нататък какво ще стане...
03 Декември 2008 04:25
...Огромна е и вероятността в директорския съвет да влезе синът й Делян Пеевски, сега зам.-министър на извънЗЕМНИТЕ ситуации.

За отбор като този на БОТЕВ ПЛОВДИВ трябва специялист по езвънземните ситуации.
03 Декември 2008 14:23
Едно от условията на Селския , да се раздели с акциите си, е било - до Събранието на акционерите - да може да продава каквото иска /може/ от сегашните играчи. Ако цената да се отървем от тая Чума е такава - плащаме ! И не щем селско ресто... Да оди на Лаута , там и без това са закъсали , а Тенчо Тенев /селска пръчка/ вече е готов за тренер ...
03 Декември 2008 15:39
Митьо Селския ще ви се стори като манна небесна в сравнение с Делян Пеевски. Както и неговото майче.
03 Декември 2008 16:37
Ти па големия отворко по Пеевски... Май другаде ви стяга чепика - свършва ерата на безпроблемните разходки до Колежа - да си приберет 3 точки от селската команда на Митю. Пак ще има колики и флатуленция още на Ихтиман...
03 Декември 2008 16:48
Пак ще има колики и флатуленция още на Ихтиман
току що изкърти поне една дузина миФки
03 Декември 2008 21:20
Жълти папагали просо сънуват...И празнуват равния мач с Локомотив...Пак спомени...ама го няма Добри Джуров, и Партията кърмилница, няма я и спортната школа Чавдар, да им пуска чорбарските бабереци...Така ще си живеете в спомените, като се напоркате и почнете да фъфлите...Колежа, какъв колеж бе диви селяни, казва се Кънчова поляна!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД