:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 336
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Прелет над печата

И замириса на...

...зряло жито, напечено от сърдито слънце. И на модернизиран премиер. Комбайнерската му снимка обиколи вестниците и влезе в историята. Дано не залегне като темел на бъдещата ни история и зловещата дописка на "Труд" за това, че снопът жито, поднесен на Симеон за спазване на традицията, се разпадна! Мъдри баби рекли, че хич не е лоша поличбата, ами снопите били вързани със сухи листя, та се разсипали. Анджак, де - от сухо листо (нищо лично!) берекет кой е събрал?

...на сухи тютюневи листа. Неприватизирани. Емисар на близкия до един от кандидат-приватизаторите "Стандарт" бе проводен до Амстердам да обдуши съперническата фирма "Клар инис". Обостреното обоняние на пратеника доловило единствено прашен дъх на сухи дъсчици, което му позволило с увереността на куче-следотърсач да заключи: "Дават "Булгартабак" на пощенска кутия." От което около един дългонос наш министър пак замирисва на гнило. ("Замирисва" е слаба дума - разсмърдява се! Нищо лично.)

...на синкав дим откъм "Дондуков" 1. "СДС влизал в кабинета наесен", долови го "Труд". Източникът на потенциален вътрешнопартиен пожар бил набързо потушен от личното опровержение на главсека Иван Иванов, но миризмата не се разсейва. Нещо много често взеха да си съвпадат някои телодвижения на сеячката на надежди Надежда и жълтия Жътвар... Уж двете опозициониращи си партии бяха като остри камъни, дето не мелят, но от искрите между тях може и да се се разгори коалиционен пламък. За голяма погнуса на чувствителния нос на БСП.

...на мореееееееееее! Ура! Най-сетне на море!... Да, ама не нам, не нам, а Бойку Борисову и министру его. Повозили се на катер край Созопол, за да борят гемиджийския наркотрафик. И там на Петканов му замирисало не на море, не на хероин, а на леш! Което личи от заглавната му реплика в "Новинар": "Главният секретар се прави на умряла лисица".

Сигурно ББ употребява парфюмерията на "Brut".
6
558
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
6
 Видими 
11 Юли 2002 11:13
Badete sigurni
11 Юли 2002 11:31
Sssssssme
11 Юли 2002 16:23
"Брут"-вие упреквате ББ в твърде нисък вкус? Ама той е генерал......
11 Юли 2002 16:30
Нищо лично!
11 Юли 2002 16:47
Ред Хот, ама ти къде се загуби? Рядко ни навестяваш, а аз те помня....
11 Юли 2002 17:04
Много съм жежък тоя юли... И аз те помня!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД