:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 238
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

ДПС и БСП заложиха сръбска бомба на Борисов

ДПС и БСП и лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов влязоха в открита война, след като шефът на комисията за Сретен Йосич - Христо Бисеров, обяви, че кметът е привикан да свидетелства в Белград на 26 октомври. Борисов гневно заяви, че ДПС и БСП му готвят атентат, който по-късно ще припишат на осъдения за наркотрафик Йосич.

"Това са думи на човек, изгубил здравия си разум. БСП настоява за извинение заради наглото изявление на Борисов", заяви говорителят на партията Корнелия Нинова. Депутатите трябва да проучат твърденията на Йосич, че е покровителстван от българските служби и от тогавашния гл. секретар на МВР.

Бисеров съобщи, че разполага с неофициална информация за призоваването на Борисов по образуваното в Белград този месец дело срещу Йосич. Лидерът на ГЕРБ отрече. Ако Бисеров е прав, Борисов би трябвало да се яви в Белград, когато смята да е вече премиер.
86
3032
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
86
 Видими 
24 Април 2009 01:19
Играта загрубЕ.
24 Април 2009 06:59
Бойко Борисов е абсолютно прав.Единствената причина за коментар/ свързване на името му с това на Йосич/, прокарана като тема в парламента, е с цел елиминирането му от предизборната борба и още повече-физически.Тези които извършват това някой ден ще си понесат заслуженото.
24 Април 2009 07:07
Когато губиш територия залагаш бомби. ДПС ги разбирам но , БСП....Бомбата за Бойко е детска играчка в сравнение с тази за земеделците Натиснете тук
24 Април 2009 07:29
Този епизод от сериала е на добро художествено ниво.
24 Април 2009 07:43
Предзиборната сапунка тръгна.
Чакат ни няколкостотин предизборни и няколкохиляди следизборни епизода.

24 Април 2009 08:10
Бойко тиквеника съвсем е луднал горкият. Посрал се е от шубе. И тоя смешник шъ ми става министър-председател. Ревльо
24 Април 2009 08:26
Кокъла лесно не се дава.Иска им се още да глозгат, докато накрая ошушкат всичко.
24 Април 2009 08:37
обаче може да стане играчка-плачка щото който нож вади, от нож умира
24 Април 2009 08:55
ЗИПе посрали са се твойте турско-комуняшки господари олигарси. Страх ги е .че лапачката ще спре, а те освен да крадът друго не могат. Крадените пари бързо ще свършат, особено в тази криза , защото тези помири не могат да ги управляват, те знаят само как да цоцат обществени поръчки. Вижги колко са елементарни и какво правят с тези пари хотелчета и молчета които вече взеха да фалират Да те питам с какво Бойко ще е по лош министър председател от хомяка който е без един трудов стаж, не е ходил в казарма дори едно дете не е направил (и слава богу). Един комуняшки паразит живял цял живот на гърба на народа.
24 Април 2009 08:58
Тук се стягат да бият калпаците, ако Пожарникаря спечели...
24 Април 2009 09:09
Seahunter,
и тиквеника и хамстера са един дол дренки. А ти просто си един от лумпенизираната маса, която шъ подкрепи новия месия. Да ви е честит.
Язе нема да си правим дори труда да отида до урните. Ще ходя или за риба или да прекопая градината на вилата.
Но пък след изборите поне ще е забавно. Всеки ден ще е веселба с бат'Бойко. Еле па кат стане министър-председател. И кат отиде на посещение при кралицата да речем. Да не чуе господ, ам, че ако го поканят на официална вечеря, тоя дали знае как да фане ножа
24 Април 2009 09:16
Единственото, което ще постигнат БСП и ДПС с тези кални номера, е да убедят и последния червен каскет, че са изпаднали в паника от страххххх
24 Април 2009 09:17
Вече окончателно и категорично реших да не гласувам. Но в замяна на това ще се забавлявам. И предизборното лайнометане ми харесва и след изборното шоу ще ми хареса. Независимо от това, кой от двамата смешници, боричкащи за премиерският стол, ще спечели. Поне това ще ми е кяра, майтапа с тия двамата.
24 Април 2009 09:31
Вчера от любопитство отидох на едно отчетно събрание на МГЕРБ. Нямаш представа колко интелигентни млади хора има там, всички са реализирани вече, работят за западни компании или имат свой бизнес.Повечето са били в чужбина , върнали са се и работят от години тук. Обсъждаха проблемите на БЪЛГАРИЯ а не свойте лични.Преди четири години, покрай един мой приятел съм бил гост и на сбирки на БСП, където главната точка от дневният ред е кой наш човек къде да го сложим на работа и кого да махнем след като спечелим изборите ПОМИЯРИ Лумпени са тези които виждат , че България загива и не предприемат никакви мерки а само ревът и ходят за гъби.
24 Април 2009 09:31

Ма нема кво да хабат барутя.То Боко Тиквата е толкоз умен , че сам ща са затрие с велеките си приказки.Отсега предвиждам такъв живот, че само са питам що на нас бе се таквиз идиоти ни пращаш Господи.
За мишока да не говарим.Той пък нема равен на себе си.
24 Април 2009 09:31
Ами че те и двете формации са си атентаторски - справка официалната история на България, но не е необходимо да се връщаме много назад - съвсем наскоро пикаещата запалка осветли агент под прикритие (и бе очаквано оневинен), сега пък управляващите обясниха на света кой именно физически е арестувал издирван престъпник - ако това не е насочване на отмъщението към изпълнилия служебните си задължения офицер здраве му кажи!

Редактирано от - BOLGAR на 24/4/2009 г/ 09:35:45

24 Април 2009 09:33
Некои, дето обичат риболова и излетите за гъби, защо дремат във форума вместо да отидат да упражняват хобито си?
А аз пак да питам какво стана с аферата "В.Топлото", където главни действащи лица са Р.Овч. и същата тази Курнелия?
24 Април 2009 09:37
Така щее след като Р.Овч. и Курнелия още не са в затвора.
Наглеят още и още.
Искат бой.
24 Април 2009 09:42
Аре бе тупани.Йоца е дошъл 97 г. с 12 имена.Кой тромпет е бил секретар на мвр и кой министър.И оня гъз крадлив бисеров в коя комисия е бил.Деба и тулупите гниди мръсни.
24 Април 2009 09:44
Тоз сценарий малко прилича на "нелегалната" дейност на бай Тошо с партизанското име "Янко" - той се криел от полицията, пък тя не го търсела.
24 Април 2009 09:48
Seahunter, убаво е че си бил на събрание на гербовите комсомолци. Защо ли на мен обаче ми приличат на царските такива. Народецът си вика, яги глей тия, изучили се в чужбина, това Мерил Линч, това Лимон Брадърс, това Соломон Брадърс, това цар Давид
И накрая кво, айде БТК за 200 милиона, айде неква шашма с външния дълг, говори се 1 милиард в нечии джобове, айде Симо с имоти за неколко стотици милиони.
Тъй че не на мен тия за младите изучили се чужбина които шъ дойдат и шъ оправят работата. Това си е моя лична позиция. Ти си имаш твоя, само че напоследък наблюдавам как много кариеристчета се навъдиха във форума. Явно се борят за кокала. Почват от табелите за автомобили и искат да стигнат до табелите с техните именца в парламента. Не нам
24 Април 2009 09:49
Пасквилът със псевдоконфликтите между различни политически лидери го гледаме за пореден път след 1989 г. Мене лично не могат да ме хванат на тази въдица, защото, и Станишев, и Христо Бисеров, и Б.Б., и Иван Костов, и ... са едно и също нещо, само етикетите им са различни.
24 Април 2009 09:51
То бива анални сърбежи, ама това не се трае.И като ходите да си копаете по виличките, не забравяйте вазелинчето или вече сте разработени?
24 Април 2009 09:55
Добре бе ЗИПе напрваи нещо, ние ще те подкрепим.Най лесно е да се говорят празни приказки , кариерисчета били еди кви били. Млади са хората работят. Ида ти кажа при младежите на комуняците всички бяха синковци на номенклатурчици цял живот паратизирали.
24 Април 2009 10:02
Ами че аз за себе каквото правя си го правя бре Ти за теб ли искаш да се грижа.
Лично за моите политически предпочитания няма представителство, а не съм почитател на приципа по-малкото зло.
В Сърбия има една консервативна дясна партия на Кощуница. Хем дясна, ама не кат нашите сини комсомолци, хем наистина патриотична ама не кат нашата Атака.
В България такова животно нема. Тука има партизанщина, солунска митница, шуробаджанащина, липса на визия, и огромна липса на Интелект при така наречения елит. Без мен. Точка!
24 Април 2009 10:03
...разработени...

Как евфемистично умеят някои да се изразяват...
24 Април 2009 10:17
Seahunter,

Това, твоето "направи нещо", го адресирай до ББ. Защото той за осемте години, през които не слиза от тлеелвизора, нищо не е направил, освен да приказва. И винаги обяснява как държавата му пречи. Да сис помняш Боко да е обещал да напраив нещо и после да го е направил ? На кметските избори се кълнеше, че до две години ще имаме завод за боклук. Есента обяви, че до ноември въпросът ще бъде решен. бабуните по "Цариградско" така си останаха. Май ще го запомним само с пързалката на "Ариана". ....Не дай Боже да дойде на власт, такива цикаджилъци ще ни сполетят, че жално ще се молим да се върне не Станишев, ами дори и Жан Виденов.

Софиянски крадеше, ама и работа вършеше. Станишев не е цвете за мирисане, но и той криво ляво следва руслото, в което ни вкарва ЕС. Ако не беше кризата, като нищо това щеше да се окаже най-успешното правителство, което сме имали.

Но не за него е приказаката, а за жабока Боко. И за неговата милиционерска партия, с членска маса от млади и стари кариеристи. И за 700 -800 хиляди кретена с промити мозъци, които - за съжаление - ще гласуват за пожарникаря-бодигард и неговия помощник специалиста по физкултура.

Редактирано от - N.Kostoff на 24/4/2009 г/ 10:18:12

24 Април 2009 10:32
Вчера пък минах по околовръстното, легендарната южна дъга. Уж беше готова. Хамстера и Пожарникаря режеха ленти. Очаквах нещо хубаво. Оказа се че има две отсечки от по 1, 5 км без връзка между тях. Другото си е пак същата гледка.
Явно всичко е било пак Пиар. Аман от тоя пиар. До гуша ми дойде. Няма ли поне веднъж кат се реже лента, всичко да е тип топ а не след рязането пак да се копа
Въобще тая София дето 20 години се управлява ту от сини комсомолци, ту от нови десни, а ярък пример за управленска немощ. С един боклук и едни псета не могат да се оправят. Мои роднини бяха в Охрид и Скопие. Направило им е впечатление че псета няма и е чисто. И това в Македония!
24 Април 2009 10:35
"...Вчера от любопитство отидох на едно отчетно събрание на МГЕРБ. Нямаш представа колко интелигентни млади хора има там..."
...
Ще допълня: и амбициозни, готови за работа, верни на идеята ...
Извод: за изборите човек не трябва да се готви да ходи за гъби, а да си купи навреме самолетен билет.
24 Април 2009 10:58
ЗИПе ти мен не ме мисли, не искам да правиш нищо за мен.Искам да се съберат хора да правят нещо за БЪЛГАРИЯ. Не виждате ли , че вече е почти превзета от турция и мафията.Очертава след изборите съюза БСП-ДПС да продължи.
Аз не очаквам чудеса от ББ, нито съм обожател на самата личност ББ, но вярвам на преценката на европейците, защото той получава голяма такава и от Германия , и от Великобритания , и от Франция. Да не мислите , че тези страни нямат разузнаване в България или дават подкрепата си така на доверие И накрая , ако ще сме вилает, понеже нямаме политици , по добре ще е да сме е Европейски , отколкото анадолски или съветски.

Редактирано от - seahunter на 24/4/2009 г/ 11:06:52

24 Април 2009 11:01
Ловкия:
Аре бе тупани.Йоца е дошъл 97 г. с 12 имена.Кой тромпет е бил секретар на мвр и кой министър.И оня гъз крадлив бисеров в коя комисия е бил.Деба и тулупите гниди мръсни.

24 Април 2009 11:05
Владо бягаи, кой те спира Ти ако се беше родил преди триста години сигурно щеше да кръстиш синът си хасан.
24 Април 2009 11:07
БСП всъщност е филиал на Путиновата „Единна Русия”, а правителството на Сергей е част от правителството на Путин, който е истинският Премиер на България.Само като про-форма България е в ЕС и НАТО, с цел да бъдем, както откровенно каза един руски дипломат"троянският кон на Москва в ЕС и НАТО.
Често Първанов и Сергей ходат в Кремъл за да получават инструкции, като послушни васали.
В страната БСП публично чрез медиите които владее обругава и клевети десните партиите, и чрез ДС пуска компромати за политиците от демократичните партии, и то още в началото на започналите промени след Живков, и продължило успешно при Симеон Сакскобургготски, който работише изцяло за БСП. БСП прилагат тактиката на диференциране.Левите стратези непрекъснато подбутват десните към предизборно събиране, а после пуснат в действие троянските си коне внедрени в партиите им, и чрез тях ДС пробутва компромати в пресата, като цели да компроментира опасните за тях политици, а същевременно да създаде на своите псевдополитици-марионетки образ на големи "борци"срещу корупцията! Типичен образ на пощальон на ДС беше Румен Водиничаров и Жорж Ганчев, а сега успешно върши същата роля Яни Янев.
24 Април 2009 11:08
ДПС е развъдник и проводник на фундаметалиски секти! В някой села из родопите малки момчета и девойки ги задължават да посещават само определени ислямски "школи"а не да учат в светски училища. Девойките от детска възраст се задължават да ходят със забратки, дори това е вече рядкост дори в Турция и много арабски страни, като Мороко, Египет, Тунис, Кувейт и др.Правителството нехае за връзките на мюфтии и ДПС-активисти с радикални ислямисти.Едно разследване доказа връзката между нашите мюсюлмани и радикалните ислямисти от фондация "Ал Уакф".Много политици от ДПС по покана от свързаната с Ал Каида фондация "Ал Уакф ал ислами" я посещават. Нейната "българска"регистрация у нас е заличена от съда през 1994 г. , а по-късно от страната ни в интерес на националната сигурност, и е изгонен нейният председател - Абдулрахим Таха. Фондацията е финансирала ислямски училища в нас. Разследването посочва, че ислямското училище в Сърница е собственост на съдружник на изгонения от страната Таха - Муафак ал Асаад. Точно Муафак е посочен и като координатор на пътуването на ДПС-арската делегация на "гости"при фондацията на Ел Кайда..
24 Април 2009 11:08
Христо Бисеров си е "син" отвсякъде, нищо че от 2005-та година е депутат от листата на ДПС. В случая имаме атака на синия Бисеров срещи Бойко Борисов, ако това изобщо е някаква атака. Ако наистина ББ го викат да свидетелства в Сърбия, защо изобщо говорим за атака срещу него?
24 Април 2009 11:09
Не вижда ли Доган, че стремежът му да взема все повече и повече власт роди и отхранва феномена на забравена у нас етническа омраза? Не разбира ли, че неговата арогантност е пъпна връв за Сидеров и “Атака”?
Навярно вижда и разбира, нали е “умен и мъдър”! Но вероятно сценарият е друг. Навярно неговите господари тук и извън България са му поставили друга задача. Може би за тях времето на етническия мир у нас е изтекло. Може би на тях им е нужно силно етническо напрежение, противопоставяне, а защо не и конфликт! Тъмните сили в тъмни времена виреят най-добре. Членството на България в ЕС и НАТО е смърт за тези тъмни сили. А какво по-сигурно е за тях да останат на власт, при едно изхвърляне на България от ЕС и НАТО при един етнически конфликт, а Путин да се яви като спасител с “червената армия”и после да ни предложи едно членство в ОНД при Лукашенко? И сбогом Европа, здравей Анадола, здравей руска губерния.
Странно е, че в ролята му на рушител на етническия мир у нас първи помощници са му президентът Първанов и номенклатурата на БСП. За тях какво да си мислим? Много неща в политиката могат да се обяснят с простотия, но все пак не всички, а само с цинично и откровенно предателство към собствената си страна.
В крайна сметка, наистина ще се окаже прав Костов, че Доган е проклятие за България. Проклятията ДПС и БСП явно се надушват!
24 Април 2009 11:10
Викторе
24 Април 2009 11:11
Seahunter, нема се тормозиш, я виж каква хубава пролет е навън. Грантирам ти лично с моите известни ма форума гадателски възможности.
Бат Бойко шъ е следващия министър председател. Герб ще има над 100 места в парламента, та дори мое да отплесне над 120. Цветан Цветанов министър на вътрешните работи, за другите министерства съм безпомощен шот язе само тия двамцата ги назнайвам от ГЕРБ.
А това че политици от Франция и Германия тупат по рамото Борисов нищо не значи.
Я само да си спомним възхитителния факт, че британските тори, тия достолепни със синя кръв консерви от мъгливия Албион които имат 300 а може би и повече годишна история в политиката и са определяли развитието в някои моменти дори и на половината свят, та те избраха селския български трибун Яне Янев за техен човек. Сям вече и ние си имаме истинска консерва. Наша родна с вкус на броколи
24 Април 2009 11:14
От целят дебат в НС стана ясно, че БСП е партия от мафиотски тип, която иска винаги в България да има бедни и социални слаби българи, и пенсионери с малки пенсии, за да може да се показва пред тях, като загрижени, мислящи за бедните и социално слабите хора.Така БСП иска да има постоянен беден и социално зависим електорат, който винаги пред избори да мами с обещания за повишение на заплатите, пенсиите, загрижена за тях, като иска да им помага в нужда. Ако има едно заможно българско общество, и съвсем малко на брой зависими изпаднали в нужда хора, и при избори няма да има значение за кого ще гласуват, и при това за държавата няма да е проблем да им помага, то тогава БСП ше остане без електорат, и ще бъде обречена на изчезване от политиката! Това от БСП го разбират много добре, поради което не се стремят да има в България богато и проспериращо общество, а винаги да има големи групи бедни българи зависими от тях!
24 Април 2009 11:14
За топлите връзки на партията със сръбската мафия знаем.....
Че бат Бойко е имал лоши другарчета пак е известно.....
Целта е хем да се нанесе щета на Бойко хем да не се стига до хората на партията дето шетаха по ембаргото с разни куфарчета...като оня младия Цоциалист Добрев.....
Та има чувството че в създалата се ситуация физическото елиминиране на Бойко си е решение на заегнатите страни....
Да не говорим че явно политиците се качват на власт с пари на мафията и трябва после да върнат инвестицииите....
Явно със спирането на еврофондовете и с евентуална загуба на власт много инвеститори ще останат разочаровани, а когато се губят едни големи пари се гърмят дори и президентски първи приятели и видни банкери......
Според мен атентат срещу Бойко си е възможен.
24 Април 2009 11:17
Споко ЗИПе не се впрягам Просто скоро ходих в един от "смесените" региони и си нямаш представа за какво става дума. Самите турци не искат ДПС , но такива репресии към инакомислещите не е имало и при възродителният процес. Голям страх, гонят до девето коляно.
24 Април 2009 11:22
Язе също съм против ДПС. Това ще е може би единственото хубаво нещо което ще се случи на есен. И чакаме Доганя в панделата, нъл тъй обеща батъ Бойко
24 Април 2009 11:26
ВИКТОР 77
Да не забравяме че Доган е агент на ДС, а ДС бидейки клон на КГБ изпълнява партийната повеля и служи на великоруските интереси. Същите режисират Възродителния процес - вероятно с цел въвеждане на военно положение като алтернатива на идващите демократични промени, целите Балкани пламват в дълга и мъчителна война, ние някакси успяхме да се поизмъкнем от пасквила, дърпат обратно, а "Атака" е само маша .........
Ако все пак успеем да прогледнем и гласуваме за силно дясно управление имаме някакъв шанс да се измъкнем от комунистическия маскарад.
24 Април 2009 11:28
Абе майтап, ама ако вземат да отстрелят Боко, Герб ще отнесе БСП/ДПС на изборите. Не вярвам тия последните да са толкова тъпи. В случая по-скоро Боко се проявява като тъпанар с тия реакции. БСП и ДПС по-скоро се опитват да хвърлят кал върху ББ като му свързат името с Йосич - демек нещо не му е чиста работата щом си е имал работи с мафиоти.
24 Април 2009 11:43
За момента е ГЕРБ и Бойко се препокриват...та ако го гръмнат дори да влезнат с 80% все тая...
Но ако някой иска да гръмнат Бойко, то е за пари (изгубени, пропуснати и бъдещи ползи) ......
Ако реално някакви пари се губят, цената може да е и живота на някоя публична личност...
Шъ видим
24 Април 2009 11:47
Страшно е, когато един магарешки инат е свързан и с демонстрирана интелектуална бедност и нищета….Възможно ли е да не се знае, че гласовете на НЕгласуващите, в края на крайщата , се разпределят мужду партиите, УЧАСТНИЦИ В ИЗБОРИТЕ ???.Гласуващите знаят къде отиват гласовете им…”Тарикатите” не знаят това…Това е цялата разлика между ГЛАСУВАЩИ и НЕГЛАСУВАЩИ…..
Към ПЛЮВАЧИТЕ –колкото сте по-жлъчни, толкова резултатите са в обратна посока….Не изпадайте в положението на БСП и ДПС.!! Тях цял народ вече ги мрази….
24 Април 2009 12:14
Хинин,
уж е така, ама не е.
С гласа си ти легитимираш мафията.
Едно е, когато за СДС/ДСБ, БСП, НДСВ, ДПС, АТАКА, ГЕРБ и т.н. са гласували по десетина, стотина или една-две хиляди човека, друго е когато за тях гласуват няколко милиона.
24 Април 2009 12:32
Христо Бисеров си е "син" отвсякъде, нищо че от 2005-та година е депутат от листата на ДПС. В случая имаме атака на синия Бисеров срещи Бойко Борисов, ако това изобщо е някаква атака. Ако наистина ББ го викат да свидетелства в Сърбия, защо изобщо говорим за атака срещу него?


XYZxyz,
Христо Бисеров може да е син, може да е от ДПС, но в моментна върши работа на БСП и ДПС.
А ако ББ го викат да свидетелства в Сърбия, би трябвало той да получи призовка, а не Бисеров. В качеството на какъв Бисеров получава тази информация и кой е източника? Манипулация, предназначена за полуграмотни хора.
ПП.
Вчера не можах да ти отговоря на това:
Mitev,
Въпрос - пишеш, че 2 пъти служителите на Миков са ти съставяли актове, което го разбирам - откакто той е министър. А колко пъти преди това са ти съставяли актове?
Втори въпрос - какво е образованието на Миков, щото май него атакуваш?
Трети въпрос - прочете ли примера ми с теб и останалите, щото продължаваш в същия дух? Разбери простото нещо - ако една група хора е слаба, тя и на 100% да насочи "стрелбата си към някой", то и стрелбата ще си остане слаба и обратното разбира се. Сега БСП, НДСВ и ДПС са силни и даже и 10% от "стрелбата" им да е насочена срещу ББ, то тя е по-силна от 100% стрелба на ББ срещу да кажем ММ


С извинение за закъснението отговарям:
1. въпрос - съставени са ми всичко на всичко два акта - един през 2007 и един през 2008 г. /Полицаят, съставил втория акт, пред съда се похвали, че е съставил 100 акта за табелите/.
2. въпрос - Миков е юрист и точно поради това е длъжен да знае, че подзаконов акт /наредба за смяна на номерата/ не може да изменя и допълва Закона за движението по пътищата и Закона за стандартизацията. Като юрист би следвало да знае, че всеки нормален съд ще отмени като незаконосъобразни актовете, съставяни на базата на наредба, противоречаща на закона, както на практика се случи.
3. въпрос - не съм сигурен че процентите ти отговарят на действителното положение, но в общи линии си прав - и материалът, под който днес пишем, е потвърждение за изключително разнообразните форми, които БСП и ДПС ползват за да дискредитират по някакъв начин ББ, който очевидно се измъква от опеката им.
Ако моя глас се чува по-слабо, тъй като нямам достъп до медиите колкото има Станишев, ти какво предлагаш, да се откажа и да замлъкна или да се опитвам да бъда все пак чут?




Edited by - Mitev on 24/4/2009 г/ 12:44:43

24 Април 2009 12:40
Хинин,
уж е така, ама не е.
С гласа си ти легитимираш мафията.
Едно е, когато за СДС/ДСБ, БСП, НДСВ, ДПС, АТАКА, ГЕРБ и т.н. са гласували по десетина, стотина или една-две хиляди човека, друго е когато за тях гласуват няколко милиона.


XYZxyz,
ти май не искаш да разбереш, че част от обективната действителност е съществуването на твърд електорат на БСП и ДПС. Негласуването на милионите увеличава относителната тежест на тези твърди електорати и те получават повече депутатски места. Едно е положението при гласували 1 милион и да речем твърди електорати на БСП и ДПС по 400 хиляди, друго е положението, при гласували 5 милиона и същите твърди електорати. Замисли се колко ще бъдат депутатите на БСП и ДПС при равни други условия в този илюстративен пример и не говори повече за легитимиране на мафията чрез гласуването. Ниската избирателна активност е равна на висок дял на БСП и ДПС, съответно голям брой депутати в парламента. Това ли искаш?



24 Април 2009 12:44
Пак ще ви кажа за обещаните и несвършени от Бойко неща.
По времето на Софиянски се крадяло пак ама и работа се вършела.Така е но цялата държава стоеше зад него с кинти и подкрепа.Разноцветните пумпали в СОС бяха до един на хранилката на Антоанчо зализания комсомолец и всичко беше на шест.Сега понеже дойде жега и пушилка се вдигна далаверата леко пресъхва.Разберете, решенията не се взимат еднолично от кмета.Там си има троянски коне които го саботират явно или тайно, даже и гербери.Сами виждате как всички се опитват да му подливат вода.И най-лесно е като се саботира някое обещание или срок и после-лъжец, некадърник и пр.Самият Бойко прекрасно разбира че всяка спънка се преекспонира и му се пише в пасив.
Пак повтарям, Бойко си има трески за дялане но не струпвайте всичко върху него.
... Има непоказани мнения ...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД