:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 341
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Шампионска лига

1/2-финал, първи мач, днес, 21.45 ч.: "Манчестър Юн" - "Арсенал" (съдия Клаус Бо Ларсен, Дан, по bTV)



"Нюкасъл"

завърши 0:0 като домакин срещу "Портсмут" в последния мач от 34-тия кръг във Висшата лига и утежни много положението си. "Джордитата", които временно са водени от Алън Шиърър, са в зоната на изпадащите, на 3 т. от спасението 4 кръга преди края.



Постът

на треньора на "Амкар" Димитър Димитров-Херо не е сигурен след загубата с 1:4 от "Спартак" (Налчик) според някои руски медии. Сайтът Rusfootbal.info дори твърди, че е възможно тимът да бъде поет от бившия наставник Рашид Рахимов. Таджикът бе уволнен преди 2 дни от "Локомотив" (Москва). За Херо от ключово значение е съботното домакинство срещу ФК "Москва".



Колективна

оставка подаде бордът на директорите на "Цървена звезда" заради огромната финансова криза в клуба. Задълженията на сръбския гранд са 23 млн. евро. Миналата седмица напусна президентът на "Звезда" Добривое Танасиевич. В офисите на клуба и на стадиона са спрени водата и телефоните, тъй като не са платени. Отборът дори пътува в деня на мача при гостуванията си, понеже няма пари за хотел. До новите избори за президент на 8 юни клубът ще бъде управляван от временна тричленна комисия.
665
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД