:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 346
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Прелет над печата

Ай, папито

Докато агнетата чакат мълчаливо празника, политици и хора се закачат. Човеците се закачат човешки, политиците - политически.

Политикът и баща на нацията Първанов се закача с Даниел Вълчев заради научната стратегия на последния, например. В "Труд" го е клъвнал, че у нас се произвежда много стратегия, но няма политика. На това последният предварително е отвърнал, че не била неговата стратегия, а компромисен вариант. У нас, рече ли някой "компромис", разбирай - паре нема, действай.

Моабетите за пари са особено закачливи - ето например Путин как се закача със Станишев по повод строежа на АЕЦ "Белене" в "24 часа": "Ние миналата година ви давахме 3.8 милиарда евро, вие не ги поискахте. Сега ги искате, ще видим какво можем да направим".

Един вид, "Ах, вие, палавници. Никога не е късно да се минете".

Относно палуването - в "Труд" е озвучен рядко шавливия политик Берлускони, който има навик да се закача с млади девойки. От което легалната му другарка за пореден път избесняла. Италианският премиер бил се забавлявал в дискотека в Неапол с 18-годишната Ноеми, тя го наричала нежно "Папи". Папи се оправдава, че бил в Неапол, за да навести сметищата, на което гледаме също като на извънредно находчива закачка от типа на "плува ли облаче".

Един пък се закача в "Новинар" със САЩ и стига до извода, че статутът на Америка "като суперсила чезне". Западният модел не се нравел нито на арабския свят, нито на Русия и Китай, твърди въпросният Роджърс, бивш кореспондент на Си Ен Ен.

На такъв ний викваме: долу ръцете от политическия Папи на света! Ако го нямаше тоз Папи (Тато, Daddy cool), днес малкият Папи Тодор Славков нямаше да работи шут във "ВИП брадър", а нещо друго. И нямаше да знаем, че, както пише "Монитор", разпродават мебелите от Къщата на свинщините благотворително. Примерно, можете да си купите боксерките на Део, пастата за зъби на Милко Калайджиев и т.н.

Тичайте, още са топли!

(Закачка, бе! Заразно е като грипа - от свиня на човек, от човек на човек и обратно.)
1
1549
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
01 Май 2009 23:59
Впрочем, кубинките в сюблимния момент точно така казват:

Ay, papito, damela!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД