:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 622
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Загуби

в I кръг на световното първенство по тенис на маса в Йокохама (Яп) допуснаха българските национали. Ася Касабова отстъпи с 0:4 (-4, -1, -6, -9) от Аи Фуджинума (Яп). Анелия Карова също бе елиминирана след загуба с 2:4 (-5, -9, 7, -1, 5, -7) от Матилде Екхолм (Шв). При мъжете Теодор Йорданов загуби с 1:4 (9, -4, -5, -7, -5) Роберт Гардос (Ав).



Тимът

на Унгария взе отборната и индивидуалната титла при девойките във II ден на европейското първенство по модерен петобой в курорта "Албена". Европейска шампионка стана Шарлота Ковач, следвана от сънародничката си Кристина Чех. Бронзовото отличие завоюва Доната Римсайте (Лит). С най-добро класиране от българския отбор е Таня Баракова, заела 24-то място от 43 участнички.



Трикратният

олимпийски шампион от Пекин `08 в спринта на 100, 200 и 4х100 Юсейн Болт (Ям) катастрофира с БМВ-то си в столицата на Ямайка Кингстън. Спринтьорът бе откаран в болница, но няма сериозни контузии. Единствените наранявания на Болт са няколко заседнали в ходилото му тръна, върху които той е стъпил на излизане от размазания автомобил.



"Денвър"

се класира за 1/2-финалите в Западната конференция на НБА след домакинска победа със 107:86 над "Ню Орлийнс" и затвори серията на 4-0 победи. В другия мач от снощи "Атланта" поведе с 3-2 успеха в серията срещу "Маями" след победа със 106:91.
7
826
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
7
 Видими 
01 Май 2009 15:36
НБА
Бостън и Чикаго правят една от най-запомнящите и оспорвани серии в историята на играта! Снощи 4-ти ОТ от 6 мача!?! Младите бикове оцеляха и взеха трети ОТ в серията! Рей Алън с фантастичните 51 т., но и това не се оказа достатъчно. Сега го търся на торент - такъв мач не се изтърва!
Орландо макар и без Хауърд се класираха без проблеми следубедителна победа във Филаделфия. Великолепни за пореден път от тройката.
Хюстън пък допълниха двойките на запад - Лейкърс-Хюстън и Денвър-Далас.
01 Май 2009 15:40
НХЛ
Започнаха полуфиналите в Конференциите. Снощи имаше само един мач - Ванкувър-Чикаго.
Канадците поведоха с 3:0, но допуснаха изравняване, след като при 3:1 имаха няколко идеални възможности за реализиране. Една минута преди края при бърза контра Сами Сало се оказа най-съобразителен и реализира победния гол! Така Ванкувър са с невероятното 5-0 досега в плейофите! Но Чикаго са едни от най-бързите и технични отбори в лигата и серията сигурно ще е оспорвана.
Тази нощ има два мача, а утре вечерта е суперсблъсъка Вашингтон-Питсбърг. Трите топреализатора от редовния сезон на пързалката!
01 Май 2009 15:50
Световно по хокей
Канада продължи наказателната си акция и снощи разби Чехия с 5:1! Но резултата лъже, след като ударите бяха 35:22 за чехите в средата на третата част и резултата ... 0:4! Респективно Степанек на вратата бе сменен след третия гол, но и това не помогна много. Чехите освен всичко друго бяха и 0-9 при пауърплей - няма как да се вземе мач без гол с човек повече. Айзерман е пристигнал в Швейцария да наблюдава играчи за Олимпиадата и поне засега Хийтли, Ст.Луис и Уебер изглеждат сигурни.
Русия победи Швеция в невероятна гонитба и почти осигури първото място в групата.
Швейцария леко разочарова публиката си след загуба с наказателни срещу Латвия. Но Масалис на вратата на латвийците прави невероятни неща! Нищо чудно да ги видим на 1/4 финал.
Днес Финалндия играе със Словакия. Марсел Хоса засега е най-опасния словак, но имат и 5 човека от НХЛ, така че с повишено внимание. Но като цяло досега правят слабо п-во словаците и не би трябвало да се получи труден мач. Коистинен е с контузия и Нинимаа отново получава шанс за игра въпреки колебливите си изяви досега. Корпикоски от Рейнджърс няма да се включи към състава заради контузия и това отвори място за Вахалахти, който вече е картотекиран даже. Други промени вече не се очакват.
04 Май 2009 09:18
НХЛ
Хубави резултати от тази нощ.
Анахайм победиха Детройт като гости! Още предния мач си беше техен, но не можаха да го вземат. Вчера го взеха по-възможно най-драматичен нчин = след два ОТ и нас 100 минути игра!
Страхотна победа и на Карълайна в Бостън - 3:0!
Така всички серии се изравниха, дано и Питсбърг си вземат днес гостуването си и да изравнят и те.
04 Май 2009 09:23
Световно по хокей
Финска започнаха да правят големи простотии.
Първо срещу слабите словаци едва измъкнаха мача с ОТ. На следващия ден Чехиа ги унизи с 8:0 и единствената победа им е над Унгария с гол 16 сек. преди края! Снощи щък изгубиха с наказтелни от Беларус! Вярно, ударите бяха 45:19 за тях и Блрус вкара с първия си удар 5 сек. след началото! Но победата бе задължителна, макар че второто място е сигурно, след като Чехия победи Беларус. Нас 1-4 финалите съперник ще е някой измежду Швеция, САЩ, Швейцария и Латвия.
Но днес първо Канада. Много проблеми налегнаха отбора - контузии спират Койстинен, Пюорала, Хютонен е с разбита уста. Така Нинимаа ще е 7-ми защитник, а Керман се връща като 13-ти нападател.
05 Май 2009 11:32
И отново станалите традиционни рубрики.
НХЛ
Хеттрикове на Овечкин и Кросби, но в крайна сметка победа за Кепитълс. Питсбърг поведоха, но не задържаха преднината си. Загубиха началните були доста сериозно и точно оттам дойде и втория решителен гол на Овечкин. Така вече на собствен терен са изправени пред задължителни две победи. Шансовете са за Вашингтон, но пък предния те губеха с 0-2 и обърнаха, така че шансове има.
Селане изигра мач номер 100 в плейофите и какъв по-хубав подарък от победата в Детройт.
05 Май 2009 11:39
Световно по хокей.
Голямо надлъгване между Финландия и Канада кой да "вземе" Латвия. Защото в другия мач САЩ и Швейцария определяха 3-то и 4-то място и до последно не се знаеше кой къде ще е. Все пак американците удаържаха хикса, а с това и 3-о място и помгнаха на Латвия. При това положение на Финска има трябваше победа в редовното време срещу Канада за да не отидат отново на американците. А пред отва даже водиха с 3:1, но не удържаха преднината. Все пак спечелиха сле наказателни, но те нямаха никакво значение. Ярко Рууту у Сейнт Луис биха по три дузпи, като вкараха по две!
Ето ги 1-4 финалите:
Канада-Латвия - ненапаразно беше тази голяма битка, лесно класиране за "кленовите листа"
Русия-Беларус - Беалрус играят доста добре, но по традиция не им върви срещу "големия брат"
Финландия-САЩ - за кой ли път! Аз не си помням различен 1-4 финал поне в последните 4-5 години. Досега все финландците надделяват, но след невероятни обрати и ОТ.
Швеция-Чехия - непредвидим сблъсък. Шведите имат вратарски проблем и са доста колебливи до момента.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД