:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 244
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
ФБР обяви тревога от възможен нов атентат

Милиони долари изровени изпод рухналите небостъргачи в Ню Йорк

Полицаи пълнят с пари 60 големи чувала за смет
Десетки хиляди банкноти - долари и други валути - са били открити в края на миналата седмица под развалините на кулите близнаци на Световния търговски център в Ню Йорк, съобщи вчера АФП, като се позова на общинските власти.

Имаше толкова много пари, че ни бяха необходими 60 големи чувала за смет, за да ги транспортираме, каза говорител на общинската служба, която разчиства развалините след рухването на кулите при атентата на 11 септември. "Събрахме банкнотите и ги предадохме на Бенк ъв Америка", добави говорителят. Банката, която притежаваше помещения под Северната кула, бе обявила, че е загубила около 11 милиона долара след атентатите, посочва АФП.

ФБР вдигна по тревога вчера 18 000 полицейски служби в САЩ и по света, като обяви, че разполага с достоверни данни за готвен във вторник атентат "срещу американските интереси". Предупредителната информация била получена при разпитите на членове на терористичната организация "Ал Кайда". Това е най-конкретната тревога, обявена от ФБР след атентатите от 11 септември, посочва Ройтерс. Смята се, че нов терористичен акт е подготвян от 23-годишен йеменец, роден в Саудитска Арабия, на име Фауаз Рахия "Ал-Рабей, ползващ множество фалшиви имена.

Снимки на терориста и на 12 от 16-те негови предполагаеми съучастници, млади като него, бяха разпространени на сайта на ФБР http://www.fbi.gov. В изявление на бюрото се съобщава, че правозащитните органи по света са били помолени да издирят и задържат тези лица. ФБР бе критикувано по-рано, че е обявявало фалшиви тревоги.
443
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД