:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 355
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Прелет над печата

На голо

Министрите от БСП излизат на голо поле. Даже се показват голи-голенички. Никакви амнистии и други смокинови листа не затулят срамотиите им. Целокупният печат тържествува - ето я голата истина. И "Дума" пали червен фенер за читателите си: "Министрите от БСП отказаха амнистия" (сиреч, елате ни вижте на голо). Станишев дори се показва дюз-дибидюз в "Стандарт" с репликата: "Не съм момиче" (в отговор на Таня Д, която го нарече "момченце").

Ха сега - нали се оплакваха актуалните, че бившите са си "опекли работата" със закона за амнистията, поради което властта не можела нищо да им стори. Да видим - ще играе ли тоягата на голо или ще се подбъзикват. Да не стане като с полицаите, които мантруват по всички вестници: "Законите в България оправдаха мафията". Само че законите нито оправдават, нито обвиняват. Те дават възможност на властта да покаже, че не е тръгнала "на гол тумбак с чифте пищови".

"Акция "чисти ръце" подхваща данъчните", кефи се "Монитор". Инспекторите и половинките им били оплетени в конфликт на интереси. Редно е да бъдат проверени, но защо оттам нагоре настава хармония на интереси между власт и определени бизнесмени - по тоя въпрос пресата е традиционно свенлива. Може би защото тия отношения са жива порнография. Или защото никой не ще да остане гол като сокол.

По-важно е да се атакуват проблемите в новородено състояние (както ги е майка родила - преди да се облекат с протекции), уверява ни "24 часа". Девиантното поведение започва от ранна възраст и затова "Кунева забрани силна музика в слушалките", щото излишните децибели увреждат младежта. След въвеждането на мярката младите днес няма да имат оправдание утре да си правят оглушки пред гласа на Закона.

Предупреждението на Кунева е актуално и защото сред младите продължава модата да се изнасят по други страни и континенти. И очевидно правят всичко възможно да "попаднат на хора" - "40 000 наши в чужди затвори", отчита "Стандарт". Да си бяха поотпушили малко ушите, щяха да чуят, че другаде има не само закон, но и ред.
1023
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД