:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 292
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Силно влошена е ситуацията



на трудовия пазар спрямо предходното шестмесечие, смятат повече от 50% от българите, участвали в онлайн проучване в сайта за работа BestJobs.bg. Анкетата е правена в периода 1-17 декември сред активно търсещите и предлагащи работа на сайта. От 1481 участници 58 на сто смятат, че ситуацията е много по-лоша, а 23% - че е по-лоша. Едва 2% са на мнение, че е много по-добра, а 3 на сто, че е сравнително по-добра. Посочилите двата най-негативни отговора са в най-активната трудова възраст от 30 до и над 45 г. Мнението, че ситуацията на пазара на труда е непроменена, е за секторите ИТ-технологии - хардуер, софтуер, компютри и за продажби. Дори за пазара на труда в най-големите градове София, Пловдив и Варна негативните отговори са 60 на сто.



Конкурсите за външна реклама



в София се отлагат за пореден път, съобщи главният архитект Петър Диков. По неговите думи срамното отлагане се налага, защото наредбата за външна реклама, която София се опитваше да прокара 7 г., е влязла късно в сила - едва през октомври м.г. Според нея конкурсите трябваше да са проведени до края на 2009 г. Следващата седмица Диков ще внесе доклад за удължаване до края на юни на изтеклите договори на сегашните билбордове. Той предлага и да се създаде смесено дружество, което да изгради нови спирки на градския транспорт с павилиони за вестници.
986
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД