:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 366
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Прелет над печата

Хубав day

Така се казва новото парче на Ангел Джендема, който успял да издаде и нов компактдиск. Това е добра новина, но е от ефира, а не от печата. А вчерашният day според пресата е такъв:

По джендемите* на Северна България "Кметове искат пищови", гърми с картечно заглавие "Труд". Да ходят въоръжени, надат се селските първенци, защото в близо 600-те им села нямало щатни полицаи и бандитите безчинствали. Селските управници дирят помощ и от ген. Бойко Борисов. Той пък, като събере оръжието от бандитите, както се кани отдавна, направо да вземе да го раздаде на кметовете. И да ги произведе в селски "шерифи" ("Стандарт"). Но в "Труд" не вярват в ползата от кметската акция, припозната от вестника като "Пей си, Пенке ле, за опълчение".

Но, научаваме от "24 часа", Бойко Борисов има други кахъри. "Тиха чистка в МВР" се извършвала без неговото знание. Професорът уволнил през главата на генерала негови любимци.

Сега май се чака Симеон да оправя нещата. Ама той горкият кое по-напред да гледа из джендема, в който се върна с толкоз мерак? Неговият Пламен Панайотов, представете си, да вземе да скрие писмо на патриарха ("Монитор"). Ще речеш: кой знае какво, а дядо Максим напомнял, че НДСВ обеща да оправи съдебните бакии в църквата.

Този Панайотов май ще го джендемосват. В понеделник Герджиков целуна ръка на Максим, пък после и царят отиде. А патриархът хитър, дал екземпляр от писмото и на Герджиков, и на Симеон. Чисти сметки - добри приятели.

Но "Земя" нещо не е по чистите сметки - гневна на Шулева, че не дава достатъчно на бедните, написала "Ток за две лампи дава Шулева на бедните". Колкото и да недолюбват в "Земя" Шулева, все пак става дума за 75 квтч дневна и 50 квтч нощна тарифа безплатно. И това е с пъти повече от тока, който харчат две лампи, дори и да горят в Столипиновския джендем!

-------

* Джендем - ад, пъкъл, забутано място.
323
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД