:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 286
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Снимка: БГНЕС
Ахмед Доган произнесе дълга реч в Джебел на митинга, посветен на трагичните събития от 19 май 1989 г. Той заяви, че мнозина от мислещите ДПС за зло, сега казвали: "Ела зло, че без тебе по зло". "Аз се радвам, че не ни обичат, защото това е оценката за онова, което сме направили. И съм убеден, че без нас България трудно може да се управлява. Защото сме в самия темел на вируса, в самия темел на единството на нацията на нашата държава ", каза още той пред турски журналисти и делегации от турски градове с компактно население от изселили се български турци.



Още в "България"
71
4232
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
71
 Видими 
19 Май 2010 22:06
... в темела на заразата ... и тоя съвсем е изперкал... ама па помаците не знаят какво е "вирус" ...
19 Май 2010 22:29
Машаллах.Навил си е микрофона като Лепа Брена.
20 Май 2010 00:12
"Защото /ние - мюсюлманите в Булгаристан и тяхната партия ДПС/ сме в самия темел на вируса , в самия темел на единството на нацията на нашата държава ." Този каламбур иде от устата на човек , когото сочат за изключително явление в българския политически живот . Какво трябва да избирам , Посланик Уолрик - страхът за личната ми сигурност или патриотичната ми отговорност , за опазване на етническия мир в страната ? Кое от двете ?
20 Май 2010 00:45
.... то скоро и кучетата ще разберат колко прав е бил Тато, ама защо не завърши започнатото до край ...
20 Май 2010 00:58
"Аз се радвам, че не ни обичат, защото това е оценката за онова, което сме направили.

Аамете,
не ви обичат не за това което вие сега сте направили (щото нищо особено не сте направили), а за това, което са направили дедите ви. Или по-точно за това, което пише в читанките, че са направили дедите ви.
-
Веселин Методиев, (като беше министър на образованието) навремето имаше една идея - всички учебници по история на балканските страни да са еднакви. Щото в момента децата ни (и в България и Турция и другаде) не учат история, а им промиват мозъците с пропаганда. Много са малко хората, (а това са единствено професионални историци, а не масовият човек), които познават историята на средновековието и на Османската империя, такава, каквато е била. А масата вика - смърт на турците. И ще вика. Шото от детската градина е подгрята с кървавият данък и зъб парасъ. А нещата съвсем не са еднозначни. Особено на фона на епохите.
20 Май 2010 01:15
Аамете,
не ви обичат не за това което вие сега сте направили (щото нищо особено не сте направили), а за това, което са направили дедите ви. Или по-точно за това, което пише в читанките, че са направили дедите ви.

Това не е истина.
Лично аз имам приятели турци. И това което пише в читанките, а и това което знам от родовата си история, не ми е попречило да ги уважавам и до днес.
Но конкретно амет доган и ДПС презираме, защото са крадлива мафия!
А ти, амет, си наглец и никой не обича наглеците!
20 Май 2010 01:23
потребител, 07,
айде да си говорим истината. Без "политкоректност". Българите мразят турците, псувайки ги "политкоректно" чрез евфемизма "ДПС", единствено и само заради турското робство. Другото е обяснение от лукаваго.
20 Май 2010 01:25
Ако това ще те успокои - гърците мразят турците повече от българите.
20 Май 2010 01:30
Не е Аамет, нито Амет, ами Ахмет, и не е турчин, а българоезичен циганин-кримски татарин. По кръщелно Ахмед Юсеинов Ахмедов.
20 Май 2010 01:40
Чичо Фичо,
за разлика от Дания например, където 98 % са генно свързани, на територията на България този процент не надхвърля групи от по 3%. Така, че не е важно какъв е Доган по произход, а като какъв се възприема и кого символизира.
-
Той се счита за турчин и тези, които се считат за българи го възприемат, като такъв. Има и втори момент - счита се за мюсулманин (а това за масовият човек в България е равностойно по позор и почти синоним на турчин) и тези, които се считат за християни (въпреки да са си просто атеисти) имат още един аргумент срещу него.
-
Има много интересни моменти (дори отгласи на средновековни нагласи) които за жалост никога няма да бъдат изследвани обективно. Щото или не е "политкоректно" или тези, които биха платили за такива изследвания ("проекти" предварително ще очакват обосновка на удобни им резултати.
20 Май 2010 01:44
Тодор Живков не само не беше прав, ами постъпи и глупаво - не само престъпление, но и грешка. Ако не беше възродителния, сега нямаше да има ДПС, а Ахмет щеше да си е още Ахмет Юсеинов Ахмедов и да работи в БАН. Ако не беше крахът на соца в 80-те години (икономически, политически и идеен) и особено възр. процес и голямата екскурзия, бълг. турци никога нямаше да залетят по Република Турция. ДПС‌ е и най-живковистката партия у нас.

Друг е въпросът, че не всичко в идеологическата (имам предвид исторически) обосновка на прекръстването на турците беше шашмалогия. Любимото им тогава изказване на дунавския валия модернизатор Митхат паша (че бълг. мюсюлмани не били дошли от Анадола, а си били местни потурнаци) е, разбира се, преувеличение за пред западняците, но факт е, че бълг. мюсюлмани са от различен произход, че някои от тях са ислямизирани и езиково тюркизирани българи или други индоевропейски народи, да не говорим за близостта им с бълг. фолклор, наличието на много български остатъци в топонимията и т.н., за което има интересни четива на нета по от времето на П. Мутафчиев. България е приемала много пъти заселници тюрки и винаги до 16-17 в. те постепенно са се побългарявали (пославянобългарявали) и покръствали. Често са играли решаваща роля в историята ни - българите на Аспарух (тюрки поне по език), куманите в 12-13 в., от които сигурно са Асеневци, Тертеровци и Шишмановци, гагаузите в ново време - единствените останали кореняци християни по Черноморието.

Да се обединяват мюсюлманите насила, и то на предполагаемо антибълг. основа, да се карат да се увличат от Р Турция, в т.ч. от нейния (и арабския) ислямизъм и неговите херолди - пантюркизмът и османизмът - беше пълна идиотщина.
20 Май 2010 01:52
Ама защо, Брайти - ние сме страна, която само печели от разкриването истината за историята ни - не сме Македония, Румъния или даже Гърция, нямаме големи основополагащи митове (въпреки Б. Димитров). Да се изучава всичко обективно, с най-модерна методология, с международно участие. Няма съмнение за името на страната, народа и езика ни - засвидетелствани са многократно в 7-11 в. и по-късно. Няма съмнение, че известното за историята ни е изключително малко, че почти нищо не е съхранено от книжовното ни богатство, от средновековните ни градове, та каквото и да излезе, все е кяр.

Но военната помощ на САЩ за Турция ще спре, наша работа е да получим част от нея.
20 Май 2010 02:07
BRIGHTMAN,
Доколко са "чисти" по Етнос/турски/ българските турци и доколко българите са чисти по български Етнос могат да докажат/кому е нужно?!/ само ДНК- проби! Но това е ОБЕКТИВНАТА страна на Етническата принадлежност- и тази страна НЕ е важната и НЯМА никакво отношение към КОЛЕКТИВНИ Права/такива при Демокрацията НЯМА!/ на българските Граждани и съответстващи им Задължения/НЯМА такива!/ на държавата към тях!
За държавата и ИНДИВИДУАЛНИТЕ права на българските Граждани от МНОГОТО Етнически Малцинства в България има значение СУБЕКТИВНАТА страна- т.е., САМОопределението на Гражданите за Етническата им Принадлежност! Но такива Задължения на държавата тя има само към НАЦИОНАЛНИТЕ Етнически Малцинства- а такива в България НЯМА, защото България е ЕДНОНАЦИОНАЛНА държава( понеже на територията на днешна България НЯМА територии, отнети от България от държави на други Нации!)!
Ерго, българските Граждани от турски Етнос са "мразени"/аз поне!/ НЕ по етнически, а по ПОЛИТИЧЕСКИ Причини- понеже са "либерали" и гласуват за "либералната" партия ДПС и баш "либерала" Доган-"Сава"!!! Но "политическото мразене" е ПРИСЪЩА характелистика на Демокрацията- например, НЕкомунистите мразят комунистите, НЕдемократите мразят демократите, а НЕлибералите мразят либералите и т.н.!
П.П. А ако ДПС е ЕТНИЧЕСКА /и религиозна-мюсюлманска/ партия- "мразенето" й е конституционно и законово ЗАДЪЛЖИТЕЛНО! И всякакво вайкане срещу такова "мразене" е ГЬОНСУРАТЛЪК!

Редактирано от - paragraph39 на 20/5/2010 г/ 02:11:29

20 Май 2010 02:07
бълг. турци никога нямаше да залетят по Република Турция

Чичо Фичо,
в грешка си. Винаги са милеели за анаватан. И в това няма нищо неестествено.
-
През 1989 г. даваха луди пари (подкупи) за да заминат за Турция. Никой не ги е гонил (както в последствие някой почнаха да твърдят) точно обратното.
-
И като говорим за история първо да видим близката. Човекът с прякор Бургуджана (българин между впрочем), които е изкупил Крумовград и общината сега, направи първият си милион през лятото на 1989 г. , като служител в паспортна служба на МВР-Крумовград. От подкупи, които турците му даваха за да вземат по бълзо паспорти и се изселят в Турция.
20 Май 2010 02:16
BRIGHTMAN,
Има данни, че поне 1/3 от милеещите за Анаватан български Граждани от турски Етнос-"екскурзианти", са се върнали ОБРАТНО в България! Значи?! Ай ти кажи!
20 Май 2010 02:17
Параграфе,
точно ДНК изследване показват, че най-голямото число генетично свързани хора в България са само 3%. България е генетично много пъстра (за разлика от някой ъгълчета на Европа.
-
И това ни дава възможността да възприемем с чиста съвест тезата за самоопределението.
-
Изхождайки от нея, обаче, ние трябва да подчертаваме, че за разлика от някой нации, формирани на нови континенти на базата на територия, българската нация и българската държава възникват за да са отделни. За да съществуват самостоятелно. На основата на българският език, култура и самоопределение.
-
В този смисъл всеки, който живее в България, трябва да се ползва от всички равни права, но той е длъжен да се съобразява с българският характер на държавата.
20 Май 2010 02:19
А стотиците и милиони българи, които заминаха с еднопосочен билет за "Майка Америка" и "Майка Европа/западна/"?! А?! От милеене за Анаватан ли туй?!
20 Май 2010 02:20
Параграфе,
не знам персонално кой се е върнал, но от 300 000 изселили се през лятото на 1989 г. изселването след това (през 90-те) продължи и мисля, че общият им брой към момента е двойно, ако не и тройно това число.
20 Май 2010 02:25
Параграфе,
свали капаците на формализма и погледни истината в очите. Такава, каквато е, а не каквото ти трябва за да ти се вмести в конструкциите.
-
Да, турците навсякъде по света (включително в България) милеят за родината си (Турция), от която превратностите и несправедливостите на историята ги е отделила). Разбирам и уважавам това. Както разбирам и българите от западните покрайнини, банатските, бесарабските българи и другите българи пръснати по света.
20 Май 2010 02:41
BRIGHTMAN,
Етническо Самоопределение и Национално Самоопределение са две РАЗЛИЧНИ неща- макар и да са еднакво НЕзабранени от Конституцията и закона!
Но...
И негър може да се САМОопределя, безпроблемно и безнаказано, за швед(!!!) по Етнос, например! Но той НЕ може да е швед по Националност, ако НЯМА шведско Гражданство/шведски паспорт/!
НЯМА лошо, а и безпроблемно и безнаказано е, че български Граждани се самоопределят като турци по Етнос! Но ИМА лошо, ако те се самоопределят като турци по Националност- отричайки ОБЕКТИВНАТА си принадлежност/Гражданството им, паспорта им!/ към българската Нация, но НЕотказвайки се от българското Гражданство/паспорт/! Очевидно, в такива случаи, такива български Граждани са ВРЕДНИ за целостта на БЪЛГАРСКАТА Нация и държавата й(по причина, най-вече, че България и Турция са съседни държави!)- макар и да са полезни, може би, за турската Нация! Виж к`во става сега в Унгария, Словакия, Румъния- при това, и трите държави са членки на ЕС!
П.П. "Право на Самоопределение", по Устава на ООН, имат Народите, а НЕ етносите! При това, под "Народи" в този случай в Устава на ООН се има предвид НАЦИОНАЛНИ/ а НЕ етнически!/ Малцинства, които са били част или цяло от колонизирани или НАЦИИ или след двете световни войни са били заграбени от или прИдадени към държави на други Нации!
20 Май 2010 02:48
Параграфе,
айде като толкова обичаш да използваш гръцката дума "етнос" да вземеш да я преведеш на български или немски, ако ти е по-лесно.
-
И за да не те мъча ще ти кажа - "етнос" се превежда, като "нация", а пък "нация" се превежда на български, като "народ".
-
Например Българска народна банка е наречена "народна" не щото е на простолюдието, а щото е национална.
20 Май 2010 02:49
BRIGHTMAN,
Уточни /си/ понятието "турци"- по Етнос и по Националност!
"Може и всички "турци" да са мюсюлмани, но НЕ всички мюсюлмани са "турци"!"/§39/- например, българомохамеданите, мюсюлманите-негри, мюсюлманите-индонезийци, мюсюлманите-китайци, мюсюлманите-индийци и т.н.!

20 Май 2010 02:54
А пък явно си отсъствал от комунистическата партийна учебна година, където се твърдеше (а може и още да се твърди в някой бумаги), че нацията възниквала с капиталистическото производство и затова българската нация възникнала през 18 век в Оманската империя. Пък турците станали нация чак 1922 г..
-
Та нещо си съгласувай схемите. Щото излиза, че нация и население на държава не са едно и също нещо.
20 Май 2010 02:57
"Може и всички "турци" да са мюсюлмани, но НЕ всички мюсюлмани са "турци"!"/§39/

Параграфе,
нещо ме бъркаш с леля Пена от Меден Рудник - зрителката на Скат.
-
Когато ти говоря за турци, то ти говоря за турци. Хора, принадлежащи по език, култура и самосъзнание към турската народностна общност (или етнос, както ти би казал.)
20 Май 2010 02:59
BRIGHTMAN,
/:/ "...Например Българска народна банка е наречена "народна" не щото е на простолюдието, а щото е национална..."
......................................... ......................................... .............
Ама в НАЦИОНАЛНИ отбори НЕ могат да участват играчи, които НЕ са Граждани/по паспорт/ на държавата на съответната Нация, нали!!! И български турчин, който НЕ е Гражданин/по паспорт/ на Република Турция, НЕ може да играе в турски национален отбор, нали! И що тъй?!
П.П. А НАРОДНИЯТ Дворец на Културата(НДК) го преименуваха на НАЦИОНАЛЕН Дворец на Културата(НДК), нали?! И държавните банки по Света са НАЦИОНАЛНИ по име, а НЕ "народни"! Ерго, погрешно е названието Българска НАРОДНА банка-правилното е Българска НАЦИОНАЛНА банка!
П.П.П. Ти ся, к`во, искаш да /ме/ убедиш, че Етнос, Народ и Нация са едно и също нещо ли- щот древните търци нам` си какво имали предвид?! НЕсериозно е!
20 Май 2010 03:07
Параграфе,
можеш да кажеш "паралелно", но българската дума е "успоредно". По същият начив можеш да кажеш и "национална" но българската дума е "народна".
-
"Народна" има и друго значение - "на простолюдието", каквото значение имаше народна в Народна република България и Народен дворец на културата. Докато при БНБ е в смисъла на "национална". Но и двете значения всъщност се допълват.
-
И понятието "гражданин на една държава" си е ясно за да има нужда от друго. Още повече, че май само ти правиш използваш "националност" единствено в този смисъл.
20 Май 2010 03:10
BRIGHTMAN,
/:/ "...Когато ти говоря за турци, то ти говоря за турци. Хора, принадлежащи по език, култура и самосъзнание към турската народностна общност (или етнос, както ти би казал.) "
......................................... ......................................... ............
Аз НЕ съм твърдял и никога НЯМА да твърдя, че българските Граждани, които обективно или субективно/самоопределена Етническа Принадлежност/ са "турци" , НЕ са част от турския Етнос! Това го запомни!
Аз твърдя- и това го запомни!- че българските Граждани, които обективно или субективно са част от турския Етнос, обективно НЕ са част от турската НАЦИЯ, ако НЕ са Граждани/по паспорт/ на Република Турция!
СХВАЩАШ ли?!
20 Май 2010 03:10
Параграфе,
и един простичък въпрос - кога според твоята теория е възникнала българската нация и до 1908 г. българите османлии ли са били по националност ?
-
Внимавай какво ще кажеш, да не стане пак, като когато изкара Левски обикновен престъпник-терорист.
20 Май 2010 03:31
"Нация" БЕЗ нейна държава НЯМА! Тогава има само Народ или Етнос/и/, съставящ/и/ Народа!
Но "етнически чисти"-МОНОетнически, ЕДНОетнически Нации и държави- НЯМА и НЕ може / и НЕ трябва!/ да има в съвременния Свят!!!
Когато България е била под турско иго, 500 години е НЯМАЛО тогава българска Нация, а е имало само български Народ(с всички Етноси в него!)- който се е борил за НАЦИОНАЛНО Освобождение(т.е., да има ОТНОВО негова държава!)!
Ерго, Нация е Народ, който си има негова държава! А Етнос НЯМА никаква връзка с държава- например, Етносът на циганите, или на ескимосите в Аляска, или Етносът на северноамериканските индианци, които си нямат "техни" държави! Впрочем, и държавата Турция НЕ е държава САМО на турския Етнос, а е държава на турската Нация/в която, както и в държавата България(с турския Етнос в нея), влизат МНОГО Етноси/!
20 Май 2010 03:47
BRIGHTMAN,
/:/ "Параграфе,
и един простичък въпрос - кога според твоята теория е възникнала българската нация и до 1908 г. българите османлии ли са били по националност ?
-
Внимавай какво ще кажеш, да не стане пак, като когато изкара Левски обикновен престъпник-терорист
......................................... ......................................... .............
Теорията НЕ е моя, макар, че е ВЯРНА!
Историята казва(нали си чел и учил История?!), че българската Нация е възникнала през 681 г.! Дали по-рано или по-късно- това е проблем на Историята, а НЕ на Теорията!
Да, по време на НЕсъществуването на българската Държава след 681 г., българският Народ е бил част от османската/ и от византийската, преди това/ Нация-т.е., за Света българите са били "османлии" / съответно, "византийци"/ по НАЦИОНАЛНОСТ тогава! И дякон Левски е бил "османлия" по Националност- но българин по Етнос!!!
Аз НЕ съм изкарвал никога Левски за "обикновен престъпник-терорист" в очите на българския Народ! Такъв Левски е бил, съвсем разбираемо, законно и логично, в очите на Високата порта! Такива бяха за българската Нация и държавата й и хората, които взривиха на гара Буново вагона за майки с деца- но, може би, за турската Нация тези хора са били "герои"(а ДПС и българските турци им правят паметници!)!
ДРУГИ ВЪПРОСИ?!
20 Май 2010 07:52
Защото сме в самия темел на вируса, в самия темел на единството на нацията на нашата държава

Дали вече е съвсем изкрейзил? Дали още е на път? Дали пък не се опитва да каже нещо - по-завоалирано, не в гаджалския стил на комуникация: "Лягай, штъ коля!"???
А за "трагичните събития" питайте свидетелите. От 20 години балонът се надува, надува, надува...Нататък песничката не е хубава!
--------------
Блогът на Генек

20 Май 2010 08:22
Като гледам кой ги ръководи мисля, че турците у нас са абсолютно безправно и безгласно стадо (рая).
20 Май 2010 08:47
Бел. на модератора: Моля, не помествайте постинги с големи букви, които затрудняват зареждането на страницата и четенето от другите потребители.

Редактирано от - sybil на 20/5/2010 г/ 10:12:47

20 Май 2010 09:06
Параграфа и Брайтман са заформили някаква кръгла маса тук.
А истината е съвсем проста и ясна:
Доган-два метра под земята и край.
Няма ДПС, няма МПС.
Някакви въпроси ?
Мерси.
20 Май 2010 09:34
Параграфа и Брайтман са заформили някаква кръгла маса тук.


Kрайно време е някой на по-високо, научно ниво, съвместно, по съседски след задълбочени изследвания да се изкаже по тези въпроси и това да стане основа за правилно възпитание.Иначе изрази основани на литературна емоционалност не трябва да бъдат водещи.
20 Май 2010 09:36
"Ела зло, че без тебе по зло". "Аз се радвам, че ...

радва се щото богът-слънце не отбира от реалности и взаимо връзки, мързи го и е страхлив! Иначе за тези османски терористи се говори изцяло доизкусурено а колко са етнически турци е друг въпрос. То пък като повечето са местно население със сменена вяра и съзнание не пречи да са велико турски османски терористи от сой. Но българеещите си умрат да ги описват като агънца и да се хвалят колко тумби от приятели турци имат. Няма да я има дълго таз държава и народ!
20 Май 2010 09:44
не е кръгла маса, а дискусия, подобна по-скоро на тенис на маса.
А истината е, че и двамата са донякъде прави. А като гледам турските сериали, всичките им артисти са все "крадени" през вековете. Иначе прави впечатление, че в Истамбул народът е хубав, ама какви са - ДНК ще покаже. А в Турция никога не е бил от значение етническият произход. Било е достатъчно да си "правоверен".
20 Май 2010 09:51
Реч на Доган по случай 21 от протести!...И нито дума за 134 год. от Баташкото клане-обезглавяване на 2000 деца, жени и старци!...
20 Май 2010 09:52
Висок наратив. От най-високите: вируси, темели, ДПС акбар и т.н.
20 Май 2010 09:56
И някои други да обяснат на новака teopavli да не ни псува с главните си букви...Не ни трябва нов Стефан Чолаков!....
20 Май 2010 10:12
Доган е изключително нагъл тип. По две причини:
1. Лъже електората си винаги, по всяко време и навсякъде.
2. А го лъже, защото използва властта си на 99% за собствено и на обръчите около него облагодетелстване и 1% за да свърши нещо добро за избирателите си.
И всичко това го маскира под покривалото на етническата карта. Това вече е опасно - чисто криминалните действия да се защитават със заплаха за т. нар. етнически мир.
20 Май 2010 11:10
Като не разбирате от философия, що се обаждате от коневръза?
Човека е Д-р по ФилосоВските нАуки, и се изразява по наУчному!!
Не като вас.
А от колко още други работи разбира, ехе..
Примерно, това математиката за нищо я няма - кръгчета, окръжности, триъгълни сделки(туй май беше от икономиката), разни прави линии до ЕС през Босфора..
Ами хидростроителството?
Ами лабораторните изследвания на "Високите енергии" в домашни условия..
Не може така, за Меди Доганов - само с уважение!
А за Ахмет...бе кой беше тоя?

20 Май 2010 11:50
даже и такъв цигански боклук като сополя си оправи живота, само форумния и---т, както находчиво го нарече един колега, - не, та не!
нема по-лошо от да си проз-беден-грозен-болен има и още, ама за диагноза и толко стига

В моя живот досега, единственият обичан МП на кочината е ББ.
В моя форумен живот досега, по-мразен от форумния и---т нема.
20 Май 2010 11:58
Стига с тези глупости- "етнически мир"в България! Натиснете тук
20 Май 2010 12:03
Реплика от сериала "Капитан Петко войвода":
-Амет, расте ли пишката ?
/Сибил, извинявай, но цитати не се цензурират. Така го е написал Николай Хайтов. Кой съм аз, че да го цензурирам./

20 Май 2010 12:07
Шото от детската градина е подгрята с кървавият данък и зъб парасъ. А нещата съвсем не са еднозначни.

Точно тия са си бая еднозначни.
*
Аз само ще кажа, че много хора не си дават сметка, че механизмите на ДПС са реалност и за всички други партии - и за ГЕРБ. Т.е. партиите въздействат с икономическо и социално влияние върху отделни групи хора - примерно шефа на завода дето мъкне работниците да гласуват, за който трябва. Също както кадията или имама дето ги мъкне да гласуват за Али. Липсата на политическа (а и друга) интелигентност у гласоподавателите превръща гласоподавателите в стадо дето е тикано в една или друга посока от този, който има влияние върху живота им - особено в малки градчета/села. Та проблемът не е изцяло в ДПС - ако се забрани партията или пък онзи го свалят от летящата чиния и тикнат в кауша нещата няма изведнъж да се променят за добро. ДПС е симптомът - не причината на болестта.
20 Май 2010 12:08
Сокола излетя от окопа.
Може би е постигнал някакво споразумение с хаджи бат'Бойко и отново навирва нос...
20 Май 2010 12:34
Ако сте гледали репортажа, май и този път Доган беше drunkан
20 Май 2010 12:49
hamer,
точно така! Беше цепен здравата, нали видя как поднесе една китка на една булка край екскорта му, поведението по време на речта...пиян.
аз си мисля, че той сам ще се провали, вече е много напред с материала. Колкото повече внимание и резки движения от страна на ББ и от нас, смея да кажа, толкова по-добре. Без директни атаки към него, само подхващане и разклащане от тук и от там на мъхясалите камъни от неговото най-близко обкръжение, да се види от всички какво се въди отдалу....Подрива се от всички страни и самият Доган, просто скоро ще се срине в ямата. Няма кой да му се връзва на приказките за темели, вируси и единство - първо каза "на нацията", после се поправи "на народа"...Всякакви пространни анализи и опити за анализи какво бил казал, пък какво бил искал да каже, пък какво ние да разберем....въздух под налягане, прав е генек, скоро ще се спука балона.
20 Май 2010 13:21
На Суполя му мина времето и водещия му офицер го изсекна на паважа и журнал-полит-пачаври, кат кака ви ВВ с кеф го размаза
И това ми било политика № 1 на Майка България по думите на политически, журналистически, социологически корифей, мъка, мъкаааа........
... Има непоказани мнения ...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД