:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 443
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Нови операции на Западния бряг

Снимка: Ройтерс
Израелските войски използвали палестинци за жив щит при вчерашната атака в селището Бейтуния край Рамала, съобщил по телефона на Ройтерс началникът на службите за сигурност на Западния бряг Джибрил ал Раджуб.

Израелската армия категорично отрекла тези твърдения. Според източник от силите за сигурност в селището са се укрили около 50 души, издирвани за организиране и извършване на нападения срещу Израел. Престрелките се водиха през цялата нощ срещу вторник и продължиха вчера. Според Раджуб в щаба на Арафат имало около 400 души преди началото на нападението.

Израелски танкове навлязоха вчера в град Витлеем на Западния бряг. Окупиран е и палестинският бежански лагер Дейше. Преди това бе установен пълен контрол върху град Тулкарем, също на Западния бряг.
8
555
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
8
 Видими 
03 Април 2002 01:38
Na arabskite teroristi ne triabva da se dava vazduh da dishat dori,a ne samo voda da piat.Smart na ubiicite na nevinni jeni,deca i starci!
03 Април 2002 03:51
Kade e NATO da projavi edna humana voena operacija sreshtu okupatorite srubski ot evreiski proizhod........
03 Април 2002 09:37
Da izmrat vsi4ki evrei dano !!!
03 Април 2002 10:32
da puknat vsichki natzisti i arabi dano
03 Април 2002 10:49
Do nomer 2. Nato beshe cazdadeno da vazpre lydite komynicti, a cled razpadaneto na CCCR, nato zapo4na da ce zanimava c icliamckite teroricti o ot4acti prodalzava da ce zanimava i c levi( komynicti4ecki teroricti kato Miloshevi4).Taka 4e NATO CE NAMECVA CAMO KOGATO VIDI LEVI I / ILI ICLIAMCKI TERORICTI.iZRAEL NE CA NITO LEVI, NITO ICLIAMICTI , A CA 4ACT OT ZAPADA.AKO ICKAT IZRAEL MOGAT DA IZBIAT VCI4KI PALECTINCI ZA 48 4ACA, NO NE GO PRAVIAT ZASHTOTO NE CE TERORICTI, NO AKO PALICTINCITE IMAT TAZI VAZMOZNOCT SHTE IA IZPOLZVAT BEZ DA CE ZAMICLIAT.ARABCKIA/ICLIAMCKIA CVIAT E OPACEN ZA BG, NE EVREITE.
GOD BLESS BULGARIA and USA
03 Април 2002 11:31
Ей тапанар USA, пак ли си във форума бе лайно мазно Ти не разбра ли че НАТО и по специално САЩ се месят там дето имат интерес, а не за да внасят мир. За пореден път показваш че си пълен галфон. Справка за горното е случката в Македония миналата година!
03 Април 2002 14:48
Abe Vini, mnogo zlobno go davash. Iavno ti si tupanara shtom ne mojesh da obianish kakvo imash sreshtu NATO, no samo obijdash i rusish gluposti. Omruzna mi ot neshtasnici kato teb, na koito vse naikoi im e vinoven za problemite.
03 Април 2002 18:30
Абе Боримечка! Ако си толкова интелигентен какво смяташ по повод нападението на страна без одобрението на ООН (това е в разрез с доктрината на НАТО май) под прикритието на хуманитарна мисия и използването на мръсни бомби (обеднен уран). Да не излезе вярна соцпропагандата дето ни проглушаваше ушите, че НАТО е агресивна организация?
Колкото до евреите- май не е вярно, че са толкова интелигентни. Щом са способни да накарат цял свят да ги мрази. Даже и доста от евреите в САЩ не си падат по евреи от Израел (личен опит).
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД