:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 237
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Прелет над печата

Любов и измяна

"Не е време за обяснения кой е ляв и кой - десен - днес залогът е бъдещето на нашето отечество." Покана с такъв текст цитират вестниците. Тя е за първата сбирка на президентския проект АБВ.

"Монитор" обаче не се подвежда по тия популистки формулировки. "Първанов вербува двойни агенти в БСП", докладва вестникът. - "Станишев мъмри депутатите си, забранява им да ходят в НДК", разкрива изданието още от негативните явления, съпътстващи прокълнатия проект на изданието.

Сега ще направим едно отклонение с цел прелитащият да обясни по-образно мисълта си.

В "Стандарт" четем такава една история: "Мъжка любов натири булка". Взели се двама млади, родили си детенце. Таткото обаче завил наляво и заживял в семейното гнездо със свой колега: "Двама се гушкат в спалнята, съпругата спи в кухнята". Мъжете в семейството обсебили плода на угасналата междуполова любов. Извеждали бебето на разходка, а доведеният "родител" го наричал "на мама детето". Сложните интимно-социално-битови отношения в момента се уреждат по съдебен път.

Мисълта ни е, че любовта в наши дни, това високо чувство, вече е мръсно колкото една свиня. Политическите връзки също са докарани до пълен промискуитет - той си ляга с оня, пък обича другия, трети търси некрофил за политическия си труп... Народът и той е едно изменчиво говедо - вчера любеше Царя, днеска БоБо, утре - кой го знай.

Сега "Монитор" цитира мъжката "Зюддойче цайтунг" и статията "Агентът и Трактора" (президентът и Ал Петров), ами утре?

Утре - каквото курсът на деня покаже.

То е просто и естествено да се ориентираш навреме, що трябва да си усложняваш живота, като гаджетата на италианския премиер ("Непълнолетните любовници на Силвио се хванаха за косите през медиите", "Стандарт").

Тъй че нещата стават лесно и безболезнено, стига да сме разумни и цивилизовани, пък когато човек или политик разбере, че е сбъркал с избора си - развод ми дай, "ГЕРБ връща на Алексей 1000 лв." ("Стандарт") и т.н.
1524
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД