:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 288
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

СКИЦНИК

СНИМКА: АРХИВ
Кати Прайс
Ръсел Кроу

ще режисира първия си филм, който ще се нарича "77". Носителят на "Оскар" от години искаше да се изяви като режисьор. Той решил, че полицейски филм е идеален за него да застане зад камерата. Драмата свързва две истории от 1974 г. за неразкрито убийство на служител на полицията в Лос Анжелис и за престрелката между Симбонистката армия за освобождение и полицията на Лос Анжелис, при която били разменени близо 50 000 изстрела.



Британската сексбомба Кети Прайс - Джордан

оцеля след тежка катастрофа, пише английският таблоид "Сън". Ексманекенката е била със своя нов любим Леандро Пена в неговата родина Аржентина, но двамата са катастрофирали и са убили два коня. В случая не Джордан е карала колата, а новото й гадже. Неприятната случка е станала в събота вечер, а двамата се отървали невредими.



Джъстин Тимбърлейк оплешивява

Рязката промяна в имиджа на певеца не се дължи на новите модни тенденции, а на оплешивяване. Естествената му коса е буйна и къдрава и дълго време почитателите виждаха своя идол с визията на красиво дългокосо момче. Но той разочарова много от феновете си, след като коренно промени външния си вид. В интервю за американско списание певецът споделя, че идва време, когато искаш да изглеждаш така, както се чувстваш. Въпреки че годините си казват думата, новата прическа на изпълнителя не го прави по-малко привлекателен.
СНИМКА: АРХИВ
Ръсел Кроу
1
1076
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
26 Април 2011 22:18
еми с тия еърбеци, как да не оцелее...?!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД