:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 304
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

СКИЦНИК

СНИМКА: БГНЕС
Орландо Блум
Орландо Блум стана детегледач

Актьорът и съпругата му Миранда Кер си смениха ролите - той гледа детето, тя работи, съобщават американски медии. Звездното семейство замина за Австралия, където моделът снима рекламна кампания на бански костюми. Звездата от "Карибски пирати" промени натоварения си график, за да прекарва времето си със семейството и 7-месечния Флин. Блум сподели в интервю, че няма нищо против да влезе в ролята на детегледач и е готов да посвети цялото време на сина си, като пренебрегне кариерата си.



Новата изгора на Джордж Клуни



е бивша кечистка с прякора Супер Стейси, пише в. "Кориере дела сера". Истинското име на дамата е Стейси Киблър. Тя е блондинка, набор 1979 г., и според американския сайт за светски новини "Перец Хилтън" девойката вече е пристигнала да прави компания на Клуни във вилата му на езерото Комо в Италия.





13 предмета, принадлежали на кинозвездата Брус Ли

ще бъдат продадени на търг в Хонконг днес. Сред тях има кожено палто, което Брус е носил във филма "Игра на смъртта", и написано на ръка писмо. Това е най-голямата разпродажба на предмети, свързани с легендата на кунг-фу филмите, починал след отравяне с медикаменти. Писмото, написано през 1966 г., е било изпратено до Таки Кимура, приятел на звездата от Сиатъл и колега инструктор по кунг-фу. Очаква се то да бъде продадено за до 38 500 долара. Общо 13-те предмета може да донесат до 113 000 долара.
632
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД