:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 349
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

ЕК заплаши да започне съдебна процедура

срещу Великобритания, ако Лондон не смекчи правилата, забраняващи на чуждестранни граждани да получават социални помощи, пише в. "Дейли телеграф". Лондон има два месеца, за да се съобрази с изискванията на ЕК. Британското правителство се опасява, че заради премахването на ограниченията британските данъкоплатци ще трябва да платят 2.5 млрд. лири за граждани от други страни на ЕС, включително за т.нар. "социално слаби туристи", живеещи от помощи за безработица.



Лидер на "Ал Кайда" е бил убит

от йеменските сили за сигурност, предаде Би Би Си. Ануар ал Аулаки, който е роден в САЩ, е смятан за ръководител на терористите на Арабския полуостров. Той е бил убит заедно с няколко от помощниците му. Вашингтон подозира Ал Аулака, че е замесен в неуспешния опит за атентат на 25 декември 2009 г. в пътнически самолет над американския град Детройт.



Путин е най-авторитетният политик

в Русия и рейтингът му е "малко по-висок", заяви настоящият държавен глава Дмитрий Медведев в интервю за трите държавни телевизии, цитиран от РИА "Новости". "Именно заради това догодина Владимир Путин ще се кандидатира за президент на страната", каза Медведев. Той категорично отрече, че резултатите от изборите в Русия са предрешени от решението му да се оттегли в полза на сегашния премиер. "Това се решава от народа", категоричен е Медведев.



Холандия ще забрани чужденци

да купуват канабис от т.нар. кофи шопове, писаха местните медии. Това предвижда нова програма за здравеопазване и борба с престъпността, която ще трябва да бъде одобрена от властите до края на годината. Холандия имаше доскоро най-либералното законодателство в Европа, позволяващо на чужденци и местни граждани да купуват "мека дрога" от т.нар. кофи шопове.
5
1011
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
5
 Видими 
30 Септември 2011 19:21
ЕК заплаши да започне съдебна процедура

срещу Великобритания, ако Лондон не смекчи правилата, забраняващи на чуждестранни граждани да получават социални помощи,
Не са прави англичаните да забраняват.
Чуждестранните граждани нека си имат право да получават социял. А къде ще го получават ? Ами на касата дет плаща на комисарите от ЕК. Като са мноо отворени - нека си плащат.
30 Септември 2011 19:48
..."социално слаби туристи", живеещи от помощи за безработица...

E те такъв оксиморон даже партините другарЕ от СССР не можаха да измислят, ЕС ги издуха по резервната писта като куцо пиле - домат...

Дерзайте, другарЕ, ЕС-комисарЕ!
Догодина - на всеки мангал айфон, на всеки муджихидин, лаптоп, а по-догодина - на всеки тъмно-зелен - задължение да ни такова жените и дъщерите, за да ни намалее холестерола...
30 Септември 2011 20:21
Воцка, ч кажи как е при вас.
Расте ли римлянско-хиндустанската диаспора?
Плоди ли се?
01 Октомври 2011 02:03
Повече са от мухите . Ама не знам как е със социала. Кой колко получава , па дали иззобщо получава....
Аз си плащам данъците и глеам намръщено към черпаклийскио бизнес.
Наближават избори за провинциален парламент. Стегаме редиците да изритаме либералете. Като дойде на власт мойта партия - край на социалните глезотии. Всеки с лопата , мотика , кой какво може . Ако требе нощем с фенерче ще ходи пред кучето кога го разхождам , ама парите требе да са изработени , не подаяние. Те така те.
02 Октомври 2011 00:10
Алаки е убит от ракета на безпилотен US самолет, a не от йеменските служби. Един боклук по-малко.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД