:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 359
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Прелет над печата

ООН? О, не!

Кръжейки над първа страница на "Труд", прелитащият зърна долното й ляво ъгълче и усети как едно заглавие го устрели като куршум: "Българите се топят най-бързо в света". Първото изречение дори звучи като траурна процесия: "Българите са на път да влязат в "Червената книга" като изчезващ вид" - по данни на ООН. Шапки долу, да замълчим за минута и да се настроим, че за българите ще се говори добро или нищо.

Фъркащият не си пада да бъде под обстрела на такива заглавия и се юрва към безопасни теми. А те са бол в пространство и въздушните му течения го отнася далеч от злокобната тема. "Ван Дам на купон в Люлин, тръгва си без часовник" - с това заглавие от първа страница на "24 часа" прелитащият може наистина да се рее по-спокойно. И още по-безопасно да се чуства от челото на "Стандарт" - "Муле заради 200 000 борч", което разказва за наркоаферата на бившия олимпийски шампион Гълъбин Боевски, който е под запрещение на бразилските органи на реда.

Ето го и спасителното течение, което гарантира пълна безопасност на полета. "Европа спасена по германски", кефи се "24 часа" за решенията по дълговата криза. Вече четвърта година се носим по това течение и пей сърце! Каквото и да стане с нас, ние си оставаме европейци, а те не са изчезващ вид. Пък дето ще плащаме масрафа на гърците - това е бял кахър. Пък и ББ им рече най-сериозно: "Гърци, замразете си заплатите!". И те ще го послушат, и повече няма да им оправяме дълговете...

Замислили сме се сериозно - ООН дале четат "Монитор". Щото все пак се рекламират като "Институция в пресата". Та в институцията пише: "Вечно кисело мляко откриха БГ учени". Изобретатели забъркали закваска, която вдига дълголетието на млякото, което пък вдига дълголетието на консуматорите. Тия от ООН да си сменят да вземат предвид тая данна и тогава да ни пишат изчезващи ли сме, появяващи ли сме!

И така се успокоихме генерално бъдещето си, та седнахме да помислим дали и за кого да си дадем гласа.
912
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД