:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 272
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Прелет над печата

Бонусите на Кънчо

Д-р Върлева, шеф на програмата за превенция на СПИН, шеф на дирекцията по специализирани донорски програми в Министерството на здравеопазването, също забогатяла през последните две години. Според "Труд" над 59 хиляди евро са ощастливили многостаночната докторка за периода. С малко по-малки суми се ощастливили и още много здравни чиновници. Но нямало конфликт на интереси, не било бонус, твърдят те, защото ведомството не било контролиращ орган.

Тази хубава сума докторката взела за усилна работа - главно поръчване на брошури, гдето пенисът Кънчо се пъчи по презерватив. (Брошурите са платени башка, да не помислите, че от тия 120 000 лева...) Ние пресметнахме, че към заплатата си докторката е турила по 5000 лева месечно за две години. Не че завиждаме (не много), но се чудим. Ако е тъй, то по-добре да работиш в държавната администрация сценарист на Кънчо, нежели Бойко Борисов, примерно... Щото той от заплати не може да докара толкоз. Дали пък затова в същия вестник не се кипри и такава дописка - "Следващият премиер - с по-висока заплата".

Не сме против, не сме. Защо да сме, след като, ако се сравним с китайските селяни, се оказваме същи голи кънчовци? В. "Стандарт" пише, че там и най-бедните, които гърбят из оризищата, вземат по-висока минимална надница от нашата. Това доста учудило Робърт Кайло, старши икономически консултант в Международната организация на труда.

Очевидно, макар по друга причина, чуди и Бойко Борисов. До седмица щял да маха здравния министър, ако не докаже, че е министър, а не на Кънчо приятелка, твърди "24 часа". А щял да се докаже, ако паднели цените на лекарствата. Ние се надяваме на това, но не много. Тук всеки си завзема бонуса, както може. Примерно като полицая, за когото пише "Преса" - бил завзел незаконно терен в район "Възраждане".

Ми така де, няма да стои на сухо, след като Цветанов не дава бонуси. Полицай-полицай, ама не ще да диша праха на кънчовците.
1
889
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
10 Март 2012 06:45
А падне лу му млада пу....напада с бързина и стил. И само за една минутка ще я направи за резил.Тази поема е като народна песен и хората са я обогатявали с нови куплети.Затова има доста нови куплети с оригинала и може да се води като класика на българина.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД